1001 Ideeën

Ideeën genoeg… “Marlies, doe je niet een klein beetje teveel?” Heb je enig idee HOE vaak ik die vraag krijg?

En, ik snap het.

Simpel antwoord: JA, ik doe ONTZETTEND veel. EN, het voelt easy, fijn, ontspannen en als spelen.

Ik heb jarenlang gewerkt aan die super solide basis. Heel duidelijk mijn structuren neergezet. Prachtige resultaten bereikt met mijn klanten. Mijn fanbase opgebouwd. Altijd stap voor stap. Goed doordacht. Zorgvuldig getimed.

En dat is ook wat ik mijn klanten heb geleerd. En nog steeds leer.

Alles vanuit JOUW solide, strategische basis

Want zonder die solide basis… gebeurt er niets. Dan blijf je aanmodderen met af en toe, her en der, een klant die ‘uit het niets’ lijkt te komen. Maar geen steady gevulde agenda met de allerleukste klanten. Dus stap 1 is en blijft dat fundament.

Dat fundament bestaat uit een strategische basis
wie is de klant waar mijn hart een huppeltje van maakt
wat heb ik deze klant te bieden
waarom ben ik bij uitstek de persoon om deze klant van A naar B te brengen

Plus JOUW basis
hoe zit jij in je vel, ben je fit en gezond
heb jij vertrouwen in je eigen kunnen of zijn er nog patronen en miepgedachten die jou tegenwerken
heb je steun uit je omgeving om jouw dromen na te jagen

Als dat lekker stevig staat, zeg dan maar ‘welkom’ tegen die heerlijke stroom klanten. En dan… Ohlala, dan kun je gaan spelen!

En dat is dus precies wat ik aan het doen ben.

Ideeënmachine

Volg je mij al langer, dan weet je dat ik een ware ideeënmachine ben. Dat mijn (volgens puberdochter ‘oh, jij bent zo ADD’) altijd enthousiaste brein overal kansen en ideeën ziet. In mijn boekenkast is een plank met uitsluitend geniale-ideeënboekjes. Bommetje vol aantekeningen voor ooit.

Ooit is nu.

Dus ja, ook al start ik maandag mijn allernieuwste programma De kindercoachpraktijk van je dromen met een prachtige groep vrouwen die voor eens en altijd hun verhaal heel helder en super aantrekkelijk gaan neerpennen en zichzelf helemaal als zichzelf met dat ijzersterke verhaal gaan presenteren.

Ook al start maandag mijn super secret (nu dus niet helemaal secret meer) Pareltjes Mastermind, voor een select groepje klanten die toe zijn aan ‘the next level’ zoals we dat zo mooi noemen). Ook al start maandag de mei-zichtbaarheidsmaand met mijn vrouwen uit het stay on track jaartraject.

Ook al zit ik vol in de organisatie en werving van Me, Myself & My business van 20 juni (waarvoor jij overigens nog je ticket kan boeken met 50 euro vroegboekkorting, even code 2022-event gebruiken bij aanmelden).

Ga ik NOG een idee de wereld inslingeren. Gewoon omdat het kan. En omdat ik WEET dat ik JOU daar weer mega mee kan inspireren.

Op naar de volgende stap

Want, ik weet dat jij allesbehalve een 13-in-een-dozijn-coach wil zijn. Dat jij helemaal klaar bent met dat gehobby en gewoon wilt kunnen leven van je praktijk.

Ik weet ook dat twijfel, onzekerheid en angst jouw grootste saboteurs zijn. Dat je weliswaar WEET dat je goed genoeg bent, maar het niet altijd zo voelt.

Ik weet dat jij daardoor soms het bijltje erbij neer zou willen gooien: “What was I thinking when I started a business???”

Je voelt dat het schudt en beeft in je. Dat er ergens iets wringt maar waar? Hoe moet je verder?

Herkenbaar much?

Wat jij nodig hebt is een pas op de plaats. Even deep diven in jezelf. Waar kom ik vandaan, wat zijn mijn superpowers, en waar wil ik naartoe? Zodat je met hernieuwde energie aan de slag gaat.

Ik lag lekker te mijmeren in bed vanochtend wat ik daar NU als eerste stap voor jou mee kan doen. Want ook tijdens Me, Myself & My business gaan we lekker deep diven en upgraden. (En oh zoveel meer nog.)

Maar ja, dat is pas 20 juni. En kan zomaar zijn dat jij NU al een stap wil zetten.

Hoe moet je verder?

Net zoals een klant van mij van de week ineens aan alles twijfelde. Zich niet meer in beweging kon brengen. Geen idee meer had wat ze moest doen. Andere koers varen met haar business? Haar aanbod omgooien? Nieuwe ideale klant kiezen? Pauze nemen? Doordouwen?

Verwarring alom!

Ik kreeg haar razendsnel weer tot rust en kon haar bewegen naar helderheid. Door haar te verbieden besluiten te nemen. En juist een pas op de plaats te maken. Naar binnen te keren. Terug te gaan naar zichzelf. Even los van haar business: ZIJZELF stond in the picture.

DAT was de sleutel. Van daaruit kon het weer stromen. En dit maak ik niet zelden mee. Bij mijn klanten, maar ook zelf. We zijn immers allemaal mens, toch!?! Twijfel en onzekerheid overvallen ons allemaal met regelmaat. Ondernemen, het is net het leven.

Masterclass: ‘Back on Track’

Dus, daar plopte het idee op. Hoe zou het zijn als ik een masterclass ‘Back on Track’ geef?

Je snapt, ik werkte het idee nog liggend in bed gelijk uit. Als ik niet door een door kattenallergie overmande logee vroegtijdig op had moeten staan om hem de nodige frisse lucht te geven (hear hear voor hypoallergene katten… werkt dus blijkbaar niet bij iedereen), had je dit bericht al eerder vandaag onder ogen gekregen.

Maar. Dus. Dan. Dit. De masterclass ‘Back on Track’:
Ontdek hoe je boven je twijfel en onzekerheid uitstijgt, op weg naar succes
Leg met een simpele oefening je valkuilen EN je superpowers bloot
Ervaar de magie van imaginatie, oftewel ontdek hoe jouw ideale toekomst eruitziet
Voel je vuurtje weer aanwakkeren, en formuleer je eerstvolgende stap naar de kindercoachpraktijk van je dromen

Ideeën

… en meer! Ik zou zeggen, niet te veel nadenken. Vooral niet te veel wikken en wegen. Voel jij ergens dat je dit zomaar nodig zou kunnen hebben: meld je snel aan! Laat je verrassen.

Wanneer: dinsdag 24 mei
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Kun je er niet live bij zijn? Je krijgt de opname toegestuurd!
Nu: EUR 33,- excl BTW
Aanmelden: Via deze link:
https://businessenmindsetacademievoorkindercoaches.nl/product/masterclass-back-on-track/

Ben jij er bij?

Ga ik nu doen wat ik al de hele dag aan het uitstellen ben… de weekboodschappen. Echt, ben ik de enige die hier niet warm voor loopt? 😉

Ik zie je dinsdag 24 mei! Ik kijk er naar uit.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!