Ik word al moe als ik het lees

Angsten…

“Ik ben de tijd van de handdoek in het zand voorbij. Ik wil een strandbed.”

En zo deed ik afgelopen week, hier in Griekenland, nog een paar vergelijkbare uitspraken.

Me. Marlies eenvoud. Marlies simpel. Marlies doe maar gewoon. Marlies niet zeuren. Marlies klein en goedkoop houden.

Ik ontdekte in mijzelf die andere kant in mij die in het verleden niet zo vaak de ruimte kreeg. Marlies. Me. Marlies genieter. Marlies gun het mijzelf. Marlies dit verdien ik. Marlies het mag best iets meer gewoon omdat ik het fijn vind. Marlies wat als het gewoon allemaal kan.

En ik kan je vertellen… zonder dat we hier nu ineens gekke dingen aan het doen zijn… it feels good!

Terwijl ik dit tik lig ik nog lekker in bed met de airco aan. Super comfortabel.
Als ik zo mijn Grieks Yoghurtje met uberheerlijke verse Prespa honing op heb duik ik even in het zwembad.
En vanmiddag dat ligbedje op het strand.
Terwijl we nog nagenieten van gisteren, een dagje bootje varen van baai naar baai om de verjaardag van manlief te vieren. Voor anker op de prachtigste, stille plekken om te zwemmen. Magisch was het.

Bang en bijna…

Onzekerheden en twijfels …

En ik realiseer mij maar al te goed hoe ik mijzelf veel en veel te lang veel en veel te klein heb gehouden. Gebukt ging onder allerlei zelfopgelegde dogma’s. Mij liet leiden door ‘zo doen we dat nu eenmaals’ en ‘zo doen wij dat niets’.

Bang voor wat mensen zouden denken.
Bang dat er niet genoeg zou zijn.
Bang dat het wel een ander maar niet mij gegund zou zijn.
Bang dat ik de verkeerde keuzes zou maken.
Bang dit
Bang zus
Bang zo

Het had er BIJNA voor gezorgd dat ik nooit aan ondernemen was begonnen.
Het had er BIJNA voor gezorgd dat ik niet in mijzelf en mijn business had durven investeren toen ik eenmaal mijn praktijk had.
Het had er BIJNA voor gezorgd dat ik geen risico’s had durven nemen.
Het had er BIJNA voor gezorgd dat ik was blijven hangen in de veiligheid van mijn freelance communicatieklussen naast mijn praktijk.
Het had er BIJNA voor gezorgd dat ik de sprong naar het coachen van kindercoaches niet had gemaakt.

Het had er BIJNA voor gezorgd dat ik… was blijven hangen in klein, nog niet eens gemiddeld.

Angsten, onzekerheden en twijfels

Maar, als ik had toegegeven aan al die angsten, onzekerheden en twijfels. Als ik mijzelf klein was blijven houden. Als ik niet stap voor stap die spannende dingen was gaan doen…

Dan had ik niet in die bijna 8 jaar kindercoachpraktijk honderden, honderden en honderden kids en ouders geholpen het leukste leven ever te gaan leiden.
Dan had ik niet ontelbaar veel puberdames van zelfdestructief gedrag en zelfbeeld below zero kunnen begeleiden naar een – inmiddels volwassen – leven vol zelfvertrouwen waarin zij zichzelf alle kansen gunnen.
Dan had ik de afgelopen 4,5 jaar niet die hordes aan kindercoaches geïnspireerd en gemotiveerd om boven zichzelf uit te stijgen en voor hun droom te gaan. Zodat zij op hun beurt niet al die ouders en kids hadden kunnen begeleiden naar het beste leven ever.

Wat kun jij vandaag anders doen dan gisteren?

Het gaat dus niet om het strandbedje. Het gaat niet om het zwembad bij het appartement met airco terwijl de zee 5 minuten lopen is. Het gaat om wat je voor de ander kan betekenen als je jezelf niet langer klein houdt.

En ik weet dat JIJ jezelf ook inhoudt. Dat ook jij gebukt kan gaan onder angsten, onzekerheden en twijfels. Terwijl je wil groeien met je praktijk. Het allerbeste uit jezelf halen. Zodat je het allerbeste kunt betekenen voor jouw klanten.

Dus wil ik je vragen: Wat kun jij vandaag nog anders doen? Welke ene keuze, al is ie ieniemienie, kun jij vandaag anders maken dan gisteren? Waar kun jij nog vandaag jouw klein denken omturnen naar een groter denken? Omdat je het waard bent. Omdat jouw klanten het waard zijn.

Angsten

Voor mij is dat je nog een keer vanuit de grond van mijn hart uitnodigen voor twee super acties die ik vandaag voor je heb:

  1. Me, Myself & My Business, maandag 19 september. Een dag lang deep diven in jezelf, nieuwe focus op en voor je business. Levens- en businessveranderend. Nu slechts EUR 179 ipv EUR 197.
  2. Boost je Business Mindset, de zomeractie. 30 super easy en tegelijkertijd mega powerfull oefeningen die jou helpen je mindset te shiften zodat je alles uit jezelf haalt. Nu slechts EUR 47, ipv EUR 97.

    Ben je ECHT klaar voor mega transformatie? Pak dan beide deals.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!