Boost je Business Mindset in 30 dagen.

Boost je Business Mindset in 30 dagen.

Boost je Business Mindset in 30 dagen.

Je eigen praktijk

Je eigen praktijk

Je zag het helemaal voor je. Je eigen praktijk. In je dromen had je hem al 20 x ingericht voor je aan de eerste dag van je coachopleiding begon. In gedachten zag je je je klanten hier al ontvangen. Onzeker en wat angstig misschien bij binnenkomst, met een enorme, opgeluchte grijns bij vertrek.

Je zou ZO veel kids, ouders, professionals, volwassenen gaan helpen de ALLERbeste en -leukste versie van zichzelf te worden. Geen twijfel over mogelijk. Want DIT is wat je te doen hebt.

Alleen, je wordt zelf met regelmaat ingehaald door een fikse portie onzekerheid, twijfel en angst. Je betrapt jezelf meer dan eens op uitstelgedrag. En dat houdt je tegen.

Die stemmetjes

Die stemmetjes

Ben ik wel goed genoeg?

Wie zit er op mij te wachten?

Waar moet ik beginnen, ik raak het overzicht helemaal kwijt!

k zou wel willen investeren in (opleiding, coachruimte, coaching), maar…

Ik weet het niet, ik loopt vast!

Wat als ik het allemaal verkeerd doe?

Moet ik niet eerst nog een opleiding doen?

Gaat het mij allemaal lukken?

Moet ik niet wachten tot… (de kids wat groter zijn, ik meer tijd heb)

Als ik nou eerst…, dan…

Je hebt een fikse boost van jouw business mindset nodig!

Je hebt een fikse boost van jouw business mindset nodig!

En, he, als coach weet je als geen ander… dit is een mindf%ck… Dit zijn van die nare, gemene, alles onderuithalende miepgedachten. Ook wel bekend als belemmerende overtuigingen…

Je weet ook… dit is niet de mindset die jouw praktijk naar grote hoogten gaat tillen.

Kortom, je voelt aan alles, je hebt een fikse boost van jouw business mindset nodig!

En dan, dan ga je groeien. Kun je het gemiep en gemiezemuis plaats laten maken door die zinderende energie van vertrouwen en passie. Ga je weer bodem voelen in jezelf. Klinkt lekker wazig en zweverig misschien, maar je kunt je er vast iets bij voorstellen. Want die bodem, die geeft rust. Rust en vertrouwen. Zodat jij kunt gaan bouwen. Vol zelfvertrouwen, stap voor stap.

Jouw eigen coachpraktijk

Want he, die praktijk, die wil je toch nog steeds?!

Want he, die praktijk, die wil je toch nog steeds?!

Ben je dan nooit meer onzeker? Oh, ja vast wel!
 Voel je dan nooit meer angst? Tuurlijk!
Gaat vanaf dat moment altijd alles van een leien dakje? Nope

Maar, ik kan je wel beloven dat het vele malen soepeler zal gaan. Stel je voor dat je de tools in handen hebt om heel snel te reageren op je eigen gedachten. Zodat je in no-time die onzekerheid, het uitstelgedrag en de twijfel kunt aankijken en keren? Dan ben je in de lead. Sta jij aan het roer van je eigen leven en je eigen praktijk. Dat willen we toch allemaal?

Boost je business mindset in 30 dagen

Boost je business mindset in 30 dagen

En om jou te laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, heb ik iets tofs voor je ontwikkeld: Boost je Business Mindset in 30 dagen.

In deze online training staan 30 video’s voor je klaar met een stukje ‘theorie’ en een opdracht. Ik laat je precies zien wat er in jouw hoofd en lijf gebeurt. Ik laat je ook zien hoe je dat kunt keren. Met stuk voor stuk gave, eenvoudige en heel effectieve opdrachten. Je zult versteld staan wat dit met je mindset gaat doen!

Jij start op de dag dat jij wil. Jij bepaalt je eigen tempo. En ook na de 30 dagen blijft de training voor je beschikbaar.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kan nu deelnemen voor 47 euro, excl BTW  (ipv 97). Bestel je gelijk de Magische Mindset Box erbij, dan betaal je 77 euro, excl BTW en incl verzendkosten. Deze ontvang je binnen een week na bestellen.

Met deze combinatie zit het wel gebakken met die business mindset van jou. Dusseh, doe jij mee?

€97,- (excl. BTW)

Ik doe mee!

Even praktisch wat heb je nodig?

Even praktisch wat heb je nodig?

Een notitieboek. Met of zonder lijntjes. Liefst een beetje groot formaat (A4 is perfect maar niet verplicht).

Elke dag ongeveer 15 minuten van je tijd.

Je eigen tempo. Je houdt toegang na de 30 dagen.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!