Boostsessie: De coachpraktijk van je dromen

Boostsessie: De coachpraktijk van je dromen

Boostsessie: De coachpraktijk van je dromen

Visualiseer jouw droompraktijk !

Visualiseer jouw droompraktijk !

Tijdens de (online) boostsessie De kindercoachpraktijk van je dromen gaan we 1:1 aan de slag. Ik laat ik je zien welke eenvoudige businessstrategieën jou helpen een praktijk te bouwen die helemaal bij jou past. Zodat jij juist die ouders en kinderen gaat aantrekken waar jouw vlammetje harder van gaat branden. Je krijgt een opdracht ter voorbereiding zodat we ALLES uit die ene sessie kunnen halen. Praktische tips, schrijfoefeningen, het maken van een visionboard en handige business strategieën wisselen elkaar af.

Ik bied je deze 2 uur durende intensieve bootssessie aan voor 297 EURO. Na afrekenen krijg je direct toegang tot mijn agenda om je sessie te boeken op een dag en tijd die jou het beste passen!

Weet je welkom!

€197,- (excl. BTW)

Online Sessie

Ik wil een bootssessie!

Aan het eind van deze boost heb jij...

Aan het eind van deze boost heb jij...

Een kraakhelder beeld van jouw droompraktijk

Een haalbaar en effectief stappenplan om jouw praktijk te doen slagen

Hernieuwde energie, een niet te stuiten enthousiasme en een vastberadenheid waar je ‘U’ tegen zegt: ja laat je niet langer tegenhouden en komt in beweging!

Een rotsvast vertrouwen dat ook voor jou een succespraktijk is weggelegd.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!