Business in Flow Community

Business in Flow Community

Business in FlowCommunity

Jij wil het aller aller allerbeste uit jezelf halen. Je neemt jezelf en je praktijk bloedserieus. Niks geen praktijkJE. En je weet gewoon dat je verdomd goed bent in je werk. 

Je weet precies welke klant jij wilt aantrekken, wat jij te bieden hebt en waarom jij bij uitstek de persoon bent om die klant van A naar B te helpen. Ze weten de weg naar jouw praktijk ook al prima te vinden. 

Alleen… Je SNAKT naar meer fun, ease en flow in je business. Minder hard, meer hart werken. 100% jezelf zijn. Elke dag stikgelukkig zijn met wat je doet. Niet later, maar nu!

Jij:

Jij:

Weet dat je retegoed bent in wat je doet maar voelt ook dat er nog zoveel meer in je zit dan dit. Grootser. Betekenisvoller. Meer impact. Hoe boor je dat in jezelf aan?

Voelt je gevangen in alle verwachtingen en verplichtingen. Van je klant. De beroepsvereniging. De licentie. Je samenwerkingspartners. Maar heel eerlijk, je voelt je vooral gevangen in jezelf.

Bent een wandelend hoofd geworden. Je wilt meer vertrouwen op je intuïtie. Je verlangt ernaar te ondernemen vanuit je hart. En 100% jezelf te zijn. Waarom blijft die eigen business voelen als keihard werken?

Hebt 1.001 ideeën. Het vliegt alle kanten op. En je slingert het een na het ander aanbod de wereld in. Of je valt juist stil omdat je niet kan kiezen. Either way, het helpt je niet aan klanten te komen.

Hebt je al vaker voorgenomen weer meer te gaan spelen. De fun en flow terug te brengen in je business. Maar dan bemoeit die monkey mind van je zich er weer mee... en ben je weer terug bij af.

Jij bent klaar voor een Shift! en wilt...

Jij bent klaar voor een Shift! en wilt...

Meer fun, meer vrijheid, meer jezelf, meer vertrouwen, meer ... klanten. Je wilt niet het een of het ander, je wilt ALLES!

Je soul purpose leven, zoals ze dat zo mooi zeggen. En om er nog maar een mooie in te gooien: je zone of genius elke keer weer aanboren. Oftewel: je business runnen op JOUW manier met heel veel fun en lichtheid, terwijl je het leven van heel veel mensen mooier helpt maken.

Elke dag opnieuw durven kiezen voor wat bij JOU past. Niet alleen met het hoofd bedacht, maar doorvoeld met je hele zijn. Zodat alles dat je doet ook echt klopt, vele malen makkelijker gaat stromen en heel heel heel veel meer energie oplevert dan kost.

Het allerbeste uit jezelf en je business halen met minder hard werken. Heel veel meer spelen. Genieten to the max. En ook nog eens lekker VERDIENEN.

Oftewel, jij bent klaar voor een Leven en Business in Flow!

“Ik ben een totaal ander mens dan voordat ik met jou in zee ging. Ik kies meer voor mezelf!

Dit is wat je Krijgt :

Dit is wat je Krijgt:

Je maakt een jaar lang deel uit van een groep waarin  je ALLES aangereikt krijgt om hoofd, hart en onderbuik tot een zo krachtig trio te maken dat een leven en business in flow een vanzelfsprekendheid worden.

Ik begeleid je door het jaar heen in een structuur die maakt dat je het hele jaar aangehaakt blijft. Ook als het leven voorbijkomt. Ook als er tegenslagen en teleurstellingen zijn.

Business in Flow zorgt ervoor dat je in komt en blijft!

We trappen elke week af met het neerzetten van een heldere intentie

En elke maand krijgt een speciaal maandthema. Dat thema leiden we in een gezamenlijke aftrap in met een visualisatie, een set mijmervragen en een krachtige oefening om al dat om te zetten naar concrete acties. En natuurlijk leg je al dat prachtig krachtigs vast in een maandcollage.

Elk seizoen trappen we af met een deep dive natuursessie. Het betere innerlijk werk, in alle rust, zodat je weer full steam ahead kunt.Bovendien krijg je toegang tot mijn training De praktijk van je Dromen, een online training bommetje vol video’s, audio’s en templates, waarin ik je stap voor stap laat ontdekken en zien hoe jij je business strategisch super solide neer kan zetten (killer websiteteksten schrijven, het perfecte aanbod formuleren, lanceren, etc).

Kortom, Business in Flow maakt dat niets, maar dan ook echt niets je nog in de weg kan staan jouw business te runnen op jouw manier en voorwaarden.

Wil je Business in Flow VIP, met 1:1 begeleiding, neem dan contact met mij op (marlies@marliesvanderhout.nl), dan babbelen we even en doe ik je een concreet voorstel.

“Het traject stimuleert mij bewust bezig te zijn met mijn praktijk. Iedere maand heb ik minimaal 2 x een moment waarin ik met een helicopterview kijk naar wat ik heb gedaan, waar ik naar toe wil en wat NU mijn aandacht nodig heeft. Dit is goed voor de ontwikkeling van mijn bedrijf, voor mijn persoonlijke proces en mijn privé leven. Dank je wel Marlies (en dat na 2 maanden!).”

Marianne van Leeuwen

Op een Rijtje :

Op een Rijtje:

elke week

Elke maandagochtend trappen we de week samen af (kun je uiteraard op later moment ook terugkijken).

Je zet een heldere intentie voor je week.

&

Elke vrijdag vieren we jouw successen.

elke maand

Elke maand staat in het teken van een thema.

Thema’s zijn onder andere:

 • Jij bent de sleutel tot succes
 • Money Mindset
 • Faal- en succesangst overwinnen
 • Klanten aantrekken als een magneet
 • Meester over je eigen tijd en agenda
 • Versterken van je intuïtie
 • etc
 

We trappen de maand gezamenlijk af (ook dit kun je terugkijken), en je maakt een maandcollage.

Elke maand ontvang je:

 • Gloednieuwe visualisatie
 • Planner/journal voor jouw mijmeringen, inzichten en plannen
 • Verrassende oefening om jouw mijmeringen om te zetten naar concrete acties

elk seizoen

Elk kwartaal gaan we op de wisseling van de seizoenen op pad. (21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december.)

Je kiest zelf een natuurgebied uit, en via een besloten Telegram-kanaal ontvang je van 10.00 tot 12.00 uur inspirerende oefeningen om daar in de natuur echt even:

 • Pas op de plaats te maken
 • Dieper in jezelf te zakken
 • Je vervolgstappen concreet te maken

business training

Je krijgt een jaar lang toegang tot mijn training De praktijk van je Dromen, waarin je alles vindt dat je nodig hebt om je business strategisch solide neer te zetten.

toffe kortingen

Je krijgt als allereerste toegang tot nieuwe producten en altijd met supertoffe kortingen!

besloten Facebook groep

Het centrum van alle communicatie, waar jij mij en je collega’s 24/5 onder de digitale knop hebt, maakt het feestje compleet.

Let op… dit is uitsluitend voor Jou als jij...

Let op… dit is uitsluitend voor Jou als jij...

Die coach+, oftewel een ambitieuze, zelfverzekerde coach bent die wil groeien. Goed verdienen. Veel impact maken op de wereld.

Jezelf en je werk bloedserieus neemt

Bereid bent om niet alleen ja te zeggen maar ook ja te doen

Niet af en toe maar consistent aan je bedrijf en jezelf wilt werken

Eerlijk? Jij zit nu toch al ja-knikkend achter je scherm? Trappelend van ongeduld. Mag ik, mag ik, mag ik?

Dan nog even voor de zekerheid een laatste check…

Er is in Business in Flow namelijk geen ruimte voor jou als je…

Er is in Business in Flow namelijk geen ruimte voor jou als je...

Nog helemaal aan de start staat en eigenlijk geen idee hebt van wat je kan. Stiekem ervan overtuigd bent dat je geen goede coach bent.

Steeds maar weer in je eigen drol blijft draaien en de angst om je beren aan te kijken groter is dan de wens je praktijk naar grote hoogten te tillen.

Niet je heilige tijd voor je praktijk claimt, waardoor je business altijd op het aller aller allerlaatste plan komt te staan.

Verwacht dat een ander je problemen oplost: ik begeleid je en geef je alles -en vaak meer dan - dat je nodig hebt, maar je moet het echt zelf doen!

Jouw eigen coachpraktijk

“Elke keer als ik dreig in te kakken en me in de o zo bekende valkuilen probeer te verschuilen, is daar Marlies met inspirerende woorden en die digitale schop onder mijn kont. Zij zorgt ervoor dat mijn droom levendig blijft.”

Marilyn Blatter

Ben jij Klaar voor…

Ben jij Klaar voor...

Een upgrade van jezelf EN je praktijk, meer fun, ease & flow dankzij een business die 100% is afgestemd: puur, authentiek en vooral vanuit je unieke, integere zelf? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijmeren, flowschrijven, visualiseren en het elke keer weer in beeld brengen van je verlangens, dromen en blokkades zijn vast onderdeel van onze samenwerking. We werken bovendien op de natuurlijke flow van de seizoenen.

 Kortom, laat mij jou helpen op jouw eigen weg naar een leven en business in flow!

Dus, ready? Klik op de koopknop (of mail mij als je in termijnen wilt betalen). Reken af, en voordat je weet is jouw welkomstpakket met de enige echte Business in Flow Essentials naar je onderweg!

Weet je meer dan welkom. Ik kijk er naar uit!

“Marlies heeft met het jaartraject neergezet, wat ik zo nodig had om te groeien. Focus, inzicht en hier en daar een liefdevolle schop onder mijn kont. De vele contactmomenten met de groep zijn waardevol en verhelderen.”

Mandy Frederiks

“Wat een mooie reis is dit jaartraject! Een mooie kans voor mij om iedere week weer gefocussed te blijven en vooral het werken met de maandthema’s en dat visueel maken, is een hele mooie tool. Intenties werken echt! Ik vind het ook fijn dat we elkaar zo aanmoedigen en steunen in de Facebookgroep en dat Marlies mij scherpt houdt. Op deze manier gaat mijn bedrijf steeds beter draaien en dat geeft energie!”

Karin Ipema

2024 Wordt Jouw jaar!

2024 Wordt Jouw jaar

Dus, zeg nou eerlijk… is dit GAAF of is dit GAAF!?!

En ja, je kunt alleen instappen voor een jaar. Sterker nog, hoe vroeger jij instapt, hoe meer jij krijgt!

Want ik open al vanaf 1 oktober de besloten FB-groep, en dan gaan we al aan de slag met een deel van het programma. Die extra tijd krijg je dus gratis en voor niets erbij.

 Kies NU voor constante groei. Van jezelf en je praktijk. Voor grootser en meer impact. Laten we dit doen. Samen.

Jouw investering is niet meer dan 550 euro. Liever in termijnen betalen? Mail mij dan.

Strooiend met confetti
‘De koe bij de hoorns vattend’ zo kan ik Marlies wel omschrijven. Ze neemt je mee in haar enthousiasme. Ze is eerlijk, kritisch en haalt het beste in je naar boven. 
Ik heb bij haar een programma gedaan waarbij ik de basis heb gelegd voor mijn kindercoach-praktijk. Door middel van opdrachten laat Marlies je naar jezelf kijken en naar wat je werkelijk wilt. Wie je ideale klant is en hoe je die kan bereiken. 
Ik vond het een mooie reis en ben blij dat ik deze gemaakt heb. Ik kwam met een lege koffer, maar nam een volle mee naar huis. Marlies is geweldig reisgezelschap!
Verbindend, inspirerend en motiverend.
Marlies is heel betrokken, vindingrijk, direct en humoristisch. Zij heeft mij geweldig geholpen met het neerzetten van een stevige basis voor mijn praktijk en het helder krijgen van mijn doelgroep. Wat ik het allerliefste doe. Hierdoor kan ik veel gerichter posten op facebook, heb ik mijn website herschreven en krijg ik nu de klanten waar ik het liefste mee werk. Het werken met schema’s om je doelgroep duidelijk te krijgen. Werkte prettig voor mij. Zo werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wilde. De groepscalls samen met andere (kinder)coaches, vond ik heel verhelderend. We hebben ontzettend veel van elkaar geleerd en doen dat nog steeds, doordat we zijn blijven hangen in de business groep op facebook.
De energie en het enthousiasme van Marlies vind ik heel inspirerend.
Ik volg Marlies al langere tijd en ben heel blij dat ik eind vorig jaar heb deelgenomen aan de 5-daagse challenge. De boost die deze challenge gaf, was genoeg om niet meer te aarzelen en me gelijk aan te melden. Ik vind Marlies haar benadering met een combinatie van zakelijke strategieën en intuïtieve werkvormen heel prettig. Ik ben geen startend kindercoach, maar de training heeft mij geholpen om weer goed duidelijk te krijgen waar ik heen wil met mijn praktijk. De aanmoedigingen van Marlies en van collega’s die het programma volgen, hebben ervoor gezorgd dat ik zaken die ik steeds voor me uitschoof nu goed heb opgepakt. Met behulp van de diverse werkvormen, handige formats, tips en aanwijzingen heb ik nieuwe teksten voor mijn website geschreven, een gratis weggever gemaakt en ben ik gestart met online workshops. Mijn trajecten staan weer duidelijk. Ik heb handvatten gekregen voor het aanpakken van mijn social media. En, niet onbelangrijk: de training heeft geholpen om weer wat onzekerheden te overwinnen. Ik ben heel blij dat ik mij heb aangemeld voor de training en met alles wat ik heb bereikt in die drie maanden. Bovenal vind ik Marlies gewoon een heel fijn mens om mee te werken.

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!