Business & Mindset Academie

Business & Mindset Academie

Business & Mindset Academie

Toen je startte met ondernemen lonkte de vrijheid: Werken wanneer je wil. Met wie je wil. Op je eigen manier. Vrij van alle dogma’s. Nooit meer een baas boven je die je vertelt wat je moet doen. Je eigen tijd indelen. Weg van de stress.

En het is je gelukt om die praktijk van de grond te krijgen. Misschien nog niet die constante 10, 15 of meer klanten per week die je ambieert, maar het loopt. Jij begeleidt kids en ouders naar het beste leven ever. Een paar sessies in jouw praktijk, en zij kunnen verder op hun pad. Hoe tof is dat!

Toch ben je niet onverdeeld happy. Want, in het echie werk je keihard. Net als vroeger in loondienst. En veel voelt als moeten. Je voelt geen ruimte, geen head space om eens stil te staan bij wat je echt wil en al die toffe ideeen die je hebt. En, die ongekende hoogten waar je ZO naar verlangt? Die blijven uit. De allerleukste klanten? Niet altijd, helaas. En helemaal werken zoals jij wil blijkt ook een fikse uitdaging. In plaats van de beloofde vrijheid voel je vooral het keurslijf. Is dit het nou?

Jij:

Jij:

Weet dat je retegoed bent in wat je doet maar voelt ook dat er nog zoveel meer in je zit dan dit. Grootser. Betekenisvoller. Meer impact. Dat is wat je wil.

Voelt je gevangen in alle verwachtingen en verplichtingen. Van je klant. De beroepsvereniging. De licentie. Je samenwerkingspartners. Maar heel eerlijk, je voelt je vooral gevangen in jezelf. Je bent precies geworden wat je niet wilde: een 13-in-een-dozijn-coach.

Hebt 1.001 ideeën. Het vliegt alle kanten op en geen idee hoe je dat tot een logisch geheel kan maken dat ook nog eens geld oplevert.

Vraagt je regelmatig af of je niet beter de hele boel kan omgooien: andere klant, nieuw aanbod. Maar durf je dat risico wel te nemen? Wat als er niemand meer komt? Nu heb je de zekerheid van het oude. Er moet wel geld binnenkomen...

Verlangt ernaar je business echt helemaal op JOUW manier te runnen. Maar is dat ook de juiste manier?

Hebt het gevoel dat iedereen baas is over jouw agenda, behalve jijzelf. Je leven is een rat race geworden waar je maar niet uit lijkt te kunnen stappen. En dan wil je ook nog doorgroeien. Meer klanten, meer als jezelf. Hoe dan, wanneer dan?

Je bent je er pijnlijk van bewust dat je jezelf saboteert. Te onzeker. Te bang om te falen. Te bescheiden. Te bang om door de mand te vallen. Te wat dan ook.

Jij bent klaar voor een shift! en wil...

Jij bent klaar voor een shift! en wil...

's Ochtends je bed uit springen met het vooruitzicht van de allerLEUKSTE klanten die in je agenda staan.

Genoeg tijd en energie over hebben voor het werken AAN je bedrijf. Want jij hebt nieuwe dingen de wereld in te slingeren. Nog meer mensen te helpen. Nog meer impact te maken. Een nog grotere bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

Vol ZELFVERTROUWEN en VRIJ van alle - zelfopgelegde - dogma's je business runnen. Elke dag opnieuw durven kiezen voor wat bij JOU past.

Alles uit jezelf en je business halen. Minder hard werken. Spelen. Genieten to the max. En ook nog eens lekker VERDIENEN.

Dus ga ik jou helpen...

Dus ga ik jou helpen...

NU te kiezen en handelen. Weg van 'eigenlijk zou ik in de toekomst...' Niks dromen voor later. Voor als je meer ervaring hebt. Meer opleiding hebt genoten. Het is tijd om te gaan doen wat je in elke vezel van je lijf kunt voelen. Niet later of ooit, NU!

Elke keer opnieuw te kiezen voor de klant waar jouw hart een huppeltje van maakt. Ook als dat niet de klant is die je nu in je praktijk krijgt. Ook als dat een fikse reshuffle van je business vraagt. Ook als die klant nog een beeeeeeeetje uit je comfort zone is.

Te werken op de manier die het beste bij jou past. Alles inzetten waarvan jij WEET en VOELT dat het het allerbeste is dat jij jouw klant kan bieden. Ook als dat betekent dat je jezelf moet vrijspelen van allerlei - al dan niet zelfopgelegde - dogma's. En juist als dat anders dan anders is. Dare to be different.

Jezelf elke dag bloedeerlijk in de spiegel aan te kijken: Wat maak ik mijzelf nog wijs - over mijzelf en mijn business - dat niet meer dient en in de weg staat van mijn succes. Je eigen plafonds doorbreken, elke keer weer.

De perfecte balans te vinden tussen jouw creatiekracht enerzijds en het inzetten van handige business strategieën anderzijds. Zodat je vol vertrouwen de natuurlijke pieken en dalen kunt handelen. In klanttoestroom. In energie. In inspiratie. In passie. En dus ook in omzet.

Jezelf vol trots en helemaal eigen aan de buitenwereld te laten zien. Niks vergelijken met een ander. Het is klaar met inhouden, aanpassen en onnodige onzekerheid. Zet jezelf onopgesmukt op dat - denkbeeldige - podium. Armen in de lucht, kin omhoog, troste blik: DIT.BEN.IK!

“Ik ben een totaal ander mens dan voordat ik met jou in zee ging. Ik kies meer voor mezelf, heb meer zelfvertrouwen, voel me veel professioneler en durf meer zichtbaar te zijn”

Business & Mindset Academie

Er is maar 1 weg, en dat is de jouwe

Er is maar 1 weg, en dat is de jouwe

Voordat ik je vertel hoe de Business & Mindset Academie er uitziet moet je dit weten: Er is niet 1 oplossing. Er is niet 1 manier. Er bestaat niet zoiets als een toverstafje waarmee ik je met een zwieper en een abracadabra ‘poef’ in die uitgekomen ultieme droom neer kan zetten. Want:

Je kunt nog zo goed geleerd hebben wat je wanneer en hoe moet doen om klanten aan te trekken… het werkt niet als je domweg het trucje van een ander copy paste op jouw business plakt.

Het is verdomde lastig om geïnspireerd en bij jezelf te blijven als je wordt geplaagd door allerlei nare ontwrichtende onzekerheden en overtuigingen. Dus, werk aan de winkel.

Op strategie alleen bouw je geen duurzaam gezond bedrijf. En uitsluitend varend op flow voelt misschien (tijdelijk) heel lekker, maar ik kan je verzekeren dat er in the end niet zo veel gebeurt. Jij, ambitieuze coach, hebt dus een combinatie van beide nodig. Niet alleen aan het begin van je ondernemerschap, maar elke keer weer. Het is een constante dans van ontwikkeling en groei.

Er maar 1 weg naar succes is, en dat is de jouwe.

Oh, en niet vergeten: je mag nooit, nooit, nooit de 3 Magische V's uit het oog verliezen!

vertellen

Wat is jouw eigen, unieke, krachtige en misschien een ietsiepietsie kwetsbare verhaal? Wat heb jij te vertellen en hoe mag jij jezelf laten zien zodat jij direct wordt herkend als DE coach in een straal van een fiks aantal kilometers rondom jouw praktijk?

vertrouwen

Wat zeggen de stemmetjes in je hoofd tegen jou, over jou? En, wat is er nodig om jezelf vol moed, met een rotsvast vertrouwen en helemaal als jezelf elke keer weer aan de buitenwereld te presenteren? Oftewel, hoe creëer je de juiste business mindset?

verbinden

Wat speelt er in het hoofd van jouw klant? En hoe kun jij met de juiste taal, een magnetische presence en het juiste verhaal de verbinding maken met je klant? Nog voordat jullie elkaar in levende lijve hebben ontmoet?

I proudly present: de Business & Mindset Academie !

I proudly present: Business & Mindset Academie !

Geen nood, je snapt al wel… Ik heb het ultieme aanbod voor jou gecreëerd: de Business & Mindset Academie. Je kunt elk gewenst moment instappen, en dan gaan we een jaar aan de slag. Bouwen aan die ultieme droom. Dus terug aan de tekentafel voor het ultieme plan. We schudden jou en je hele business op. We halen het beste in jou naar boven. Alles waarvan jij hebt gedroomd hakken we in behapbare stukken. En zetten een totaal nieuw, aansprekend verhaal in de wereld.

Ik leer jou een business te realiseren waar je tot nog toe alleen maar van durfde te dromen. Ik help je jezelf elke keer weer uitdagen. En ik laat je zien hoe jij voor eens en altijd opvalt tussen al die andere coaches die de aardkloot inmiddels bevolken. Want dat is de grote game changer: jezelf vol trots en aansprekend aan de wereld laten zien.

You stand out in the crowd! Echt. Integer. Helemaal jij!

Let op, de basis neerzetten en even wat nieuwe websiteteksten schrijven, dat heb je zo voor elkaar. Maar echt een duurzaam bedrijf runnen vraagt iets heel anders: focus, vertrouwen, doorzettingsvermogen, flexibiliteit, constant ontwikkelen, ongeacht wat er op je pad komt. En daarom nemen we hier een jaar voor. Een jaar waarin dromen, het betere innerlijk werk, strategie en mindset hand in hand gaan. Jij bepaalt jouw tempo, ik faciliteer jouw groei. Op alle fronten.

 

Zodat jij...

Zodat jij ...

Je constant blijft ontwikkelen en jezelf elke keer weer op jouw eigen unieke manier aan de buitenwereld laat zien: echt, puur, integer, authentiek. Jouw praktijk ademt helemaal JIJ!, waardoor je...

Hard werken ineens een stuk minder uitputtend en als 'hard werken' ervaart, omdat je het helemaal doet op JOUW manier.

Je losweekt van vastgeroeste patronen en allerlei - mentale - blokkades waardoor niets jouw groei nog in de weg staat.

De ruimte voor jezelf creëert om te spelen en al die geweldige ideeën vol enthousiasme de wereld in kan gaan slingeren.

Doorgroeit naar het begeleiden van dat steady aantal van 10, 15 of meer klanten per week, en er zelf ook nog een leuke boterham aan overhoudt.

“Het jaartraject stimuleert mij bewust bezig te zijn met mijn praktijk. Iedere maand heb ik minimaal 2 x een moment waarin ik met een helicopterview kijk naar wat ik heb gedaan, waar ik naar toe wil en wat NU mijn aandacht nodig heeft. Dit is goed voor de ontwikkeling van mijn bedrijf, voor mijn persoonlijke proces en mijn privé leven. Dank je wel Marlies (en dat na 2 maanden!).”


Marianne van Leeuwen

Dit is wat je krijgt :

Dit is wat je krijgt:

We trappen jouw traject af met een 1:1 kick-off live dag. Waarin we jouw droompraktijk  en -klant onder de loep nemen: Waar sta je nu? Wat klopt wel en niet? Waar wil je heen groeien? Zodat je een super vruchtbare bodem legt waarop je de rest van het traject kunt gaan zaaien. Vervolgens stippelen we jouw route voor de rest van het jaar uit.

Met deze basis ga jij een op-maat-brandingtraject aan bij mijn persoonlijke branding-topper, zodat al jouw uitingen JOU uitstralen. Van voor naar achter, van links naar rechts. Jij bent vanaf nu in een oogopslag te herkennen. Overal.

Twee keer per jaar hebben we een weergaloze, levens- en businessveranderende live dag waar jij en je mede-droompraktijkers – op een super inspirerende locatie – in de watten worden gelegd EN uitgedaagd. 

We hebben elke maand een (online) deep dive groepssessie waar we gezamenlijk – zoals het woord al zegt – flink de diepte in duiken. Elke maand een ander thema. Elk thema daagt jou uit jezelf weer een level hoger te tillen met je business. Obstakels? Die ruimen we op, met prachtige technieken als visualisaties maar ook Emotional Freedom Technique in BusinessDaarnaast hebben we in totaal 12 (online) Q&A-sessies, waar jij al je vragen kunt stellen. Deze sessies zijn via zoom, dus interactief.

Elk seizoen trappen we af met een deep dive natuursessie. Het betere innerlijk werk, in alle rust, zodat je weer full steam ahead kunt.

Ik inspireer je bovendien wekelijks met exclusieve, inhoudelijke, high level mini-podcasts in ons eigen Telegram-kanaal. En een superwaardevolle FB-groep als centrum van alle communicatie, waar jij mij en je collega’s 24/5 onder de digitale knop hebt, maakt het feestje compleet. Er is alle ruimte om met elkaar te sparren, elkaar van feedback te voorzien en vooral: elkaar naar een hoger niveau te tillen. Hier is het veilig om successen EN onzekerheden te delen!

Natuurlijk krijg je toegang tot de online business & mindset academie voor (kinder)coaches, bommetjevol video’s, opdrachten, werkbladen en templates. En je ontvangt tijdens dit traject feedback op alles dat je creëert.

Kortom: alles dat jij nodig hebt om jezelf en je praktijk super krachtig en vol zelfvertrouwen elk keer opnieuw neer te zetten en je agenda vol te laten stromen met precies die klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt. Deze unieke combinatie maakt dat niets, maar dan ook echt niets je nog in de weg kan staan jouw business te runnen op jouw manier en voorwaarden.

1:1 kick-off live dag

Jij ontvangt een super gave, diepgaande voorbereidende opdracht waarna we in een 1:1 live dag jouw droompraktijk en -klant en jaarplan onder de loep nemen.

Hiermee leggen we de perfecte basis voor de rest van het jaar.

Deze live dag vindt bij voorkeur plaats aan het begin van het programma.

OP-MAAT-BRANDINGTRAJECT

Waar jij ook staat met jouw branding. Jij krijgt een geheel nieuwe branding OF een doorontwikkeling van de bestaande.

You stand out in the crowd, big time!

2 lifechanging live dagen

Twee keer per jaar trekken we ons als groep een hele dag terug op een superinspirerende locatie.

 Noem het een stranddag, als variant op de aloudbekende heidag.

Losse eindjes? Na deze dag zijn die als sneeuw voor de zon verdwenen. En ga jij op vleugels de deur uit en kun je het wel uitschreeuwen: “Dit ben ik! Ik ben DE coach voor jou”

12 deep dive groepssessies

Elke maand werken we met een ander thema en ontmoeten wij elkaar twee uur lang in een online, interactieve sessie waar we de diepte in gaan: waar sta je, welke vragen leven en wat heb jij nodig om jezelf en je praktijk naar een hoger niveau te tillen.

Business blokkades? Daar maken we in deze sessies vakkundig korte metten mee. Na een deep dive sessie loop jij op wolkjes van zelfvertrouwen.

12 Q&A-sessies

Dit spreekt voor zich, toch? Elke maand een Q&A-sessie, online, waar jij AL jouw vragen kunt stellen.

Of het nu strategische of praktische vragen zijn: alles dat jij nodig hebt om door te pakken in je business.

4 deep dive natuursessies

Elk kwartaal gaan we op de wisseling van de seizoenen op pad. Samen en apart.

Je kiest zelf een natuurgebied uit, en via een besloten Telegram-kanaal ontvang je van 10.00 tot 12.00 uur inspirerende oefeningen om daar in de natuur echt even pas op de plaats te maken. Zo laat je de seizoenen VOOR je werken.

EXCLUSIEVE, BESLOTEN PODCAST

Wekelijks inspireer ik je met exclusieve, high level topics in een besloten podcast in een eigen Telegram-kanaal.

Exclusieve, Besloten Facebook groep

Het centrum van alle communicatie, waar jij mij en je collega’s 24/5 onder de digitale knop hebt, maakt het feestje compleet. Er is alle ruimte om met elkaar te sparren, elkaar van feedback te voorzien en vooral: elkaar naar een hoger niveau te tillen. Hier is het veilig om successen EN onzekerheden te delen!

Ideeën

Let op… dit is uitsluitend voor jou als jij...

Let op… dit is uitsluitend voor jou als jij...

Die coach+, oftewel een ambitieuze, zelfverzekerde coach bent die wil groeien. Goed verdienen. Veel impact maken op de wereld.

Jezelf en je werk bloedserieus neemt

Bereid bent om niet alleen ja te zeggen maar ook ja te doen

Echt wel vertrouwt op je expertise, maar je stiekem ook wel weet dat de grootste blokkades op de groei van je bedrijf niet in de strategie zitten maar in jouzelf

Niet af en toe maar consistent aan je bedrijf en jezelf wilt werken

Eerlijk? Jij zit nu toch al ja-knikkend achter je scherm? Trappelend van ongeduld. Mag ik, mag ik, mag ik?

Dan nog even voor de zekerheid een laatste check…

Er is in dit jaartraject namelijk geen ruimte voor jou als je…

Er is in dit jaartraject namelijk geen ruimte voor jou als je...

Nog helemaal aan de start staat en eigenlijk geen idee hebt van wat je kan. Stiekem ervan overtuigd bent dat je geen goede coach bent.

Steeds maar weer in je eigen drol blijft draaien en de angst om je beren aan te kijken groter is dan de wens je praktijk naar grote hoogten te tillen.

Niet je heilige tijd voor je praktijk claimt, waardoor je business altijd op het aller aller allerlaatste plan komt te staan.

Verwacht dat een ander je problemen oplost: ik begeleid je en geef je alles -en vaak meer dan - dat je nodig hebt, maar je moet het echt zelf doen!

Jouw eigen coachpraktijk

“Elke keer als ik dreig in te kakken en me in de o zo bekende valkuilen probeer te verschuilen, is daar Marlies met inspirerende woorden en die digitale schop onder mijn kont. Zij zorgt ervoor dat mijn droom levendig blijft.”

Marilyn Blatter

Ben jij klaar voor...

Ben jij klaar voor...

Een upgrade van je praktijk, een sterk staaltje vrouwelijk leiderschap, next level zichtbaarheid, een unstoppable business mindset en een profilering waar je ‘u’ tegen zegt: puur, authentiek en vooral als je unieke, integere zelf? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijmeren, flowschrijven, visualiseren en het elke keer weer in beeld brengen van je verlangens, dromen en blokkades zijn vast onderdeel van onze samenwerking. We werken bovendien op de natuurlijke flow van de seizoenen.

Maar vergis je niet, de strategie laten we allesbehalve los. Want die hebben we keihard nodig om alles te vertalen naar de praktische praktijk: je aanbod, je teksten, je (online) zichtbaarheid, alles om een enorme stroom aan aller aller allerleukste klanten naar jouw praktijk te krijgen en je business helemaal op jouw manier te runnen.

 Kortom, dit is mijn ultieme aanbod aan JOU! Laat mij jou helpen je eigen weg naar jouw felbegeerde succes te vinden!

All the way gaan met NOG meer 1:1? Kies dan voor VIP en boek in totaal 5 1:1 doorbraaksessies van ieder 2 uur in. Jij kiest: live bij mij aan het strand, of online.

Dus, ready? Klik op de koopknop. Reken af, en het hele treintje gaat draaien.  

Weet je meer dan welkom. Ik kijk er naar uit!

€5700,- (excl. BTW)

Of 12 termijnen van €475,00 (excl. BTW)

VIP: €7900,- (excl. BTW)
Of 12 termijnen van €658,33 (excl. BTW)

Ik ga voor dit jaartraject

“Wat een mooie reis is dit jaartraject! Een mooie kans voor mij om iedere week weer gefocussed te blijven en vooral het werken met de maandthema’s en dat visueel maken, is een hele mooie tool. Intenties werken echt! Ik vind het ook fijn dat we elkaar zo aanmoedigen en steunen in de Facebookgroep en dat Marlies mij scherpt houdt. Op deze manier gaat mijn bedrijf steeds beter draaien en dat geeft energie!”

Karin Ipema

“Marlies heeft met het jaartraject neergezet, wat ik zo nodig had om te groeien. Focus, inzicht en hier en daar een liefdevolle schop onder mijn kont. De vele contactmomenten met de groep zijn waardevol en verhelderen.”

Mandy Frederiks

Dit wordt jouw jaar!

Dit wordt jouw jaar

Dus, zeg nou eerlijk… is dit GAAF of is dit GAAF!?!

En ja, je kunt alleen instappen voor een jaar. Jij hebt die tijd nodig om je vertrouwen op een diep niveau te laten groeien en vooral mee te laten groeien met de groei van je praktijk. Want, every level has a new devil. Dus in elke fase van je bedrijf kom je jezelf weer op een nieuwe laag tegen. Dat is helemaal niet erg, dat hoort erbij. En als je dat steeds weer aankijkt en erop inspeelt, blijf je groeien en groeien. Zakelijk maar ook persoonlijk. En daar heb je privé dan ook nog eens heel heel heel veel plezier van.

Ik voel aan alles dat dit het allerbeste is dat ik jou op dit moment kan bieden. Dus laten we er samen nog iets veel en veel mooiers van maken!

Wat denk je? Are you in? Kies nu voor constante groei. Van jezelf en je praktijk. Voor grootser en meer impact. Laten we dit gaan doen. Samen. Even je keuze maken voor een van de twee opties hieronder en jij bent er bij!

Strooiend met confetti
‘De koe bij de hoorns vattend’ zo kan ik Marlies wel omschrijven. Ze neemt je mee in haar enthousiasme. Ze is eerlijk, kritisch en haalt het beste in je naar boven. 
Ik heb bij haar een programma gedaan waarbij ik de basis heb gelegd voor mijn kindercoach-praktijk. Door middel van opdrachten laat Marlies je naar jezelf kijken en naar wat je werkelijk wilt. Wie je ideale klant is en hoe je die kan bereiken. 
Ik vond het een mooie reis en ben blij dat ik deze gemaakt heb. Ik kwam met een lege koffer, maar nam een volle mee naar huis. Marlies is geweldig reisgezelschap!
Verbindend, inspirerend en motiverend.
Marlies is heel betrokken, vindingrijk, direct en humoristisch. Zij heeft mij geweldig geholpen met het neerzetten van een stevige basis voor mijn praktijk en het helder krijgen van mijn doelgroep. Wat ik het allerliefste doe. Hierdoor kan ik veel gerichter posten op facebook, heb ik mijn website herschreven en krijg ik nu de klanten waar ik het liefste mee werk. Het werken met schema’s om je doelgroep duidelijk te krijgen. Werkte prettig voor mij. Zo werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wilde. De groepscalls samen met andere (kinder)coaches, vond ik heel verhelderend. We hebben ontzettend veel van elkaar geleerd en doen dat nog steeds, doordat we zijn blijven hangen in de business groep op facebook.
De energie en het enthousiasme van Marlies vind ik heel inspirerend.
Ik volg Marlies al langere tijd en ben heel blij dat ik eind vorig jaar heb deelgenomen aan de 5-daagse challenge. De boost die deze challenge gaf, was genoeg om niet meer te aarzelen en me gelijk aan te melden. Ik vind Marlies haar benadering met een combinatie van zakelijke strategieën en intuïtieve werkvormen heel prettig. Ik ben geen startend kindercoach, maar de training heeft mij geholpen om weer goed duidelijk te krijgen waar ik heen wil met mijn praktijk. De aanmoedigingen van Marlies en van collega’s die het programma volgen, hebben ervoor gezorgd dat ik zaken die ik steeds voor me uitschoof nu goed heb opgepakt. Met behulp van de diverse werkvormen, handige formats, tips en aanwijzingen heb ik nieuwe teksten voor mijn website geschreven, een gratis weggever gemaakt en ben ik gestart met online workshops. Mijn trajecten staan weer duidelijk. Ik heb handvatten gekregen voor het aanpakken van mijn social media. En, niet onbelangrijk: de training heeft geholpen om weer wat onzekerheden te overwinnen. Ik ben heel blij dat ik mij heb aangemeld voor de training en met alles wat ik heb bereikt in die drie maanden. Bovenal vind ik Marlies gewoon een heel fijn mens om mee te werken.

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

Business & Mindset Academie jaartraject

voer hier je gegevens in en betaal in 12x

Jammer, maar helaas is het Business & Mindset Academie jaartraject nu helemaal vol.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden wanneer er weer plek is en jezelf op de wachtlijst plaatsen?