Gratis challenge - Leer hoe je vriendjes wordt met zichtbaarheid en moeiteloos klanten aantrekt -
Stand out in the Crowd

Gratis challenge - Leer hoe je vriendjes wordt met zichtbaarheid en moeiteloos klanten aantrekt - Stand out in the Crowd

Gratis challenge - Leer hoe je vriendjes wordt met zichtbaarheid en moeiteloos klanten aantrekt - Stand out in the Crowd

14 tot en met 16 juni 2023

Ja, ik doe mee aan stand out in the crowd

Doe jij wat iedereen doet, maar past dat eigenlijk helemaal niet bij jou, en voelt daardoor alles dat je doet ‘ervan af’?

Laat jij jezelf niet echt zien, want ‘wie zit daar nou op te wachten’, en ben je daardoor een 13-in-een-dozijn coach geworden?

Durf jij jezelf niet uit te spreken, uit angst voor afwijzing, en ben je daardoor de grijze muis van de coachwereld?

Heb je geen idee hoe je het hart van jouw klanten kunt veroveren, dus doe je niets of alles maar halfslachtig, waardoor niemand jou weet te vinden?

Je bent niet de enige! De meeste coaches laten slechts een schaduw van zichzelf zien, bang dat iemand iets van ze vindt, en vertellen niets-zeggende verhalen. En dan blijven de klanten uit.

Daarom geef ik speciaal voor JOU  van 14 t/m 16 juni de challenge Stand out in the Crowd, en jij kan hier nu gratis aan meedoen!

Jij wilt Impact maken!

Jij wilt Impact maken!

Jij bent een vrouw die impact wil maken, zoals we dat zo mooi noemen. De levens van jouw klanten veranderen.

Je praktijk staat. Je hebt ook al klanten. Maar het is tijd voor meer. 

Meer klanten, meer uitdaging, meer omzet, meer vrije tijd, meer fun, en vooral heel erg veel meer jezelf.

De Nr 1 reden waarom de meeste coaches niet van hun praktijk kunnen leven? Ze saboteren zichzelf en de groei van hun business!

Het is tijd om 100% Jezelf te laten zien. Bye Bye grijze muis, This is me!

Het is tijd om 100% Jezelf te laten zien. Bye Bye grijze muis, This is me!

Jij WEET dat het tijd is om jezelf te gaan laten zien. ECHT zichtbaar te worden. En daarmee bedoelen we niet dat roeptoeteren op socials, maar jezelf echt en oprecht als je pure zelf presenteren aan die klant waar jouw hart een huppeltje van maakt. Precies die verhalen vertellen waarmee jij de verbinding met jouw ideale klant aangaat. Online en offline.

Tijdens de gratis challenge Stand out in the Crowd – van 14 t/m 16 juni – laat ik je zien hoe je dat doet!

Zonder gedoe of veel te spannende acties. Op een manier die bij je past.

Ik leer je in slechts 3 dagen hoe je vriendjes wordt met zichtbaarheid waardoor je opvalt tussen alle coaches die als paddenstoelen uit de grond schieten en magnetisch aantrekkelijk wordt voor de klanten waar jij het allerliefst mee wilt werken.

Zodat je meer klanten, meer uitdaging, meer omzet, meer vrije tijd en meer fun in je business krijgt.

Meld je dus snel aan, en bereid je voor op de business van je dromen.

Ja, ik doe mee aan stand out in the crowd

Even heel Praktisch

Even heel Praktisch

Laat mij jou helpen het allerbeste dat in jou verscholen ligt boven tafel te toveren! Zodat je een stortvloed aan klanten gaat aantrekken.

Tijdens deze gratis, online challenge Stand out in the Crowd  (nee, dit is geen 13-in-een-dozijn challenge, dit is anders!)  deel ik in drie dagen de 3 belangrijkste sleutels die de deuren naar jouw succes wagenwijd openzetten.

Ik geef 3 dagen lang elke dag, om 9.00 uur, een korte online masterclass van maximaal een uur (die is terug te kijken) via Zoom. En daarna ga je zelf aan de slag met de opdracht van de dag. Je kan je ervaringen delen met je collega’s in de bijbehorende, besloten FB-groep.

Klinkt dat als een goed plan?

Let op: Deze training is gratisGratis, maar niet voor niets. Want ik verwacht volledige overgave en commitment van je. Dat je jezelf en al je mogelijkheden meer dan serieus neemt. En, dat je bereid bent te geloven dat ook voor jou een magische toekomst is weggelegd.

Kies jij voor de business en het leven van je dromen? Meld je dan aan!

Ja, ik meld mij aan!

Waarom ik je kan Helpen

Waarom ik je kan Helpen

Ik hoor je al denken: Wie ben JIJ dan?

Ik ben Marlies van der Hout, verhalenverteller, verhalenontdekker en mentor voor ambitieuze coaches. Ik kan daar nu een heel heel heeeeeeel lang verhaal over schrijven. Allerlei bewijslast aanvoeren om jou ervan te overtuigen dat ik ’the go to’- person ben in coachland. Maar laat ik het hierbij houden:

Ik draaide 8 jaar lang een super succesvolle kindercoachpraktijk. Daar kon ik goed van leven. Ik werkte uitsluitend met de aller allerleukste klanten. Behaalde geweldige resultaten. Klanten vonden het zelfs de moeite waard soms wel een uur te reizen om naar mijn praktijk te komen. Ik heb mij never nooit niet anders hoeven voordoen dan ik ben. En, ik GENOOT!

Dat gun ik jou ook!

En, daarom dus de gratis, challenge Stand out in the Crowd. Van 14 t/m 16 juni. Need I say more?

Meld je gewoon lekker even aan…

yes, ik ga voor de business en het leven van mijn dromen en meld mij aan

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!