Jij bent aangemeld - Lees de hele Pagina!

Jij bent aangemeld - Lees de hele Pagina!

Jij bent aangemeld - Lees de hele Pagina!

Wat je Praktisch moet weten

Wat je Praktisch moet weten

We gaan 3 dagen aan de slag met jouw praktijk. Na 3 dagen heb jij mega stappen gezet. Dat beloof ik je.

Jij meldt je van 14 t/m 16 juni, elke ochtend net voor 9.00 uur in mijn ZoomroomDe link hiervoor ontvang je ook via de mail. Kom je later binnen, dan kan ik niet garanderen dat ik je binnenlaat. We gaan namelijk gelijk om 9 uur aan de slag en dan stoort het enorm als je nog binnen komt druppelen.

Kun je een keer niet op dat tijdstip, dan krijg je een replay toegestuurd. 

Tot woensdag 14 juni, om 9.00 uur sharp, voor de eerste live training!

Je hebt net ook een mail ontvangen met deze info. Check dus ook vooral even je spam. Want je ontvangt voorafgaand, tijdens en na Stand out in the Crowd nog meer mail die je niet mag missen.

Magische FlowschrijfKaarten

Magische FlowschrijfKaarten

In deze set Magische Flowschrijfkaarten tref je 36 prachtige natuurfoto’s. Elke foto nodigt jou uit om naar binnen te keren. Wat diep in jou leeft naar boven te halen. Of je nu een specifieke vraag hebt, of gewoon wilt weten wat zich op dit moment aan je wil openbaren. Zakelijk of prive.

Laat je verrassen door de eenvoud van flowschrijven. Met inspiratie uit de natuur.

Bestel ze snel, gebruik kortingscode: crowdschrijven-2023 voor 5 euro korting (24,50 ipv 29,50, de verzendkosten neem ik ook voor mijn rekening) en geniet!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!