Contact

Contact

Als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen.

Stuur me een e-mail en schroom niet, want geen vraag is mij te gek!

Ook via het contactformulier onder aan deze pagina kun je me bereiken en me je bericht, vraag of reactie sturen. Voordat je het formulier aan mij verzendt, wil ik je vragen het zo volledig mogelijk in te vullen zodat ik je makkelijk kan bereiken en een reactie terug kan sturen. Ik probeer zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur je bericht te beantwoorden!

Wil je liever een persoonlijk contact, dan kun je me ook altijd op bovenstaand telefoonnummer bellen. Wanneer ik niet kan opnemen, spreek dan alsjeblieft een bericht in met je naam en telefoonnummer en eventueel je vraag. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug!

Enneh…. Volg je me ook al op mijn social-mediakanalen? 

De volledige geschiedenis van mijn podcasts kun je vinden op spotify.

Contact formulier

Contact formulier

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boek direct een Matchcall:

Boek direct een Matchcall:

Wil je met mij samenwerken? Plan dan nu direct jouw Matchcall in en ontdek of wij een match zijn!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!