De Magische Experience

De Magische Experience

De Magische Experience

14 tot en met 16 december 2022

Ja, ik meld mij aan!

Een afscheid vol trots

Ik heb jou wel door!

Ik heb jou wel door!

Stiekem zou jij een toverstokje willen hebben. Met een prachtige, stijlvolle armbeweging in een keer ‘poef’ de praktijk van je dromen tevoorschijn toveren. En vanaf vandaag elke ochtend je ogen opendoen en vol energie en enthousiasme uit je bed springen. Wetende dat de allerleukste klanten op je agenda staan. Niet alleen vandaag trouwens. Morgen ook. En overmorgen. En…

Stel je voor:

Gaten in je agenda? 'Poef', vol met de allerleukste klanten!

Leeglopende bankrekening? 'Poef', lekker saldo om van te leven!

Die baan in loondienst? 'Poef', jij schrijft je 'dear sir, I quit'-brief!

Bang dat er niemand op je zit te wachten? 'Poef', verleden tijd!

Een onopvallende grijze muis tussen al die andere coaches? 'Poef', you stand out in the crowd!

Ja, echt. Dat is allemaal mogelijk. En daarom geef ik van 14 t/m 16 december De Magische Experience.

Ja, ik meld mij aan!

Wat als ik zeg dat magie bestaat!?!

Wat als ik zeg dat magie bestaat!?!

Laat mij jou helpen het allerbeste dat in jou verscholen ligt boven tafel te toveren! Zodat je een stortvloed aan klanten gaat aantrekken.

Tijdens De Magische Experience van 14 tot en met 16 december (nee, dit is geen 13-in-een-dozijn challenge, dit is anders!)  deel ik in drie dagen de 3 belangrijkste sleutels die de deuren naar jouw succes wagenwijd openzetten.

Ik geef 3 dagen lang elke dag, om 9.00 uur, een korte online training van maximaal een uur (die is terug te kijken). En daarna ga je zelf aan de slag met de opdracht van de dag.

Klinkt dat als een goed plan?

De Magische Experience is gratis. Levens- en businessveranderend. Voor jou.

Gratis, maar niet voor niets. Want ik verwacht volledige overgave en commitment van je. Dat je jezelf en al je mogelijkheden meer dan serieus neemt. En, dat je bereid bent te geloven dat ook voor jou een magische toekomst is weggelegd.

Kies jij voor de praktijk van je dromen? Meld je dan aan!

Waarom ik je kan helpen

Waarom ik je kan helpen

Ik hoor je al denken: Wie ben JIJ dan?

Ik ben Marlies van der Hout, mentor voor ambitieuze coaches. Ik kan daar nu een heel heel heeeeeeel lang verhaal over schrijven. Allerlei bewijslast aanvoeren om jou ervan te overtuigen dat ik ’the go to’- person ben in (kinder)coachland. Maar laat ik het hierbij houden:

Ik draaide 8 jaar lang een super succesvolle kindercoachpraktijk. Daar kon ik goed van leven. Ik werkte uitsluitend met de aller allerleukste klanten. Behaalde geweldige resultaten. Klanten vonden het zelfs de moeite waard soms wel een uur te reizen om naar mijn praktijk te komen. Ik heb mij never nooit niet anders hoeven voordoen dan ik ben. En, ik GENOOT!

Dat gun ik jou ook!

En, daarom dus De Magische Experience. Van 14 t/m 16 december. Need I say more?

Meld je gewoon lekker even aan…

Ja, ik meld mij aan!

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Matchcall met
Marlies van der Hout

Een reis naar binnen

Gratis Training "Een reis naar binnen"

Gratis Training "klaar voor de start"

Gratis Training "klaar voor de start"

deep dive natuursessie

deep dive natuursessie

Podcast

Dé Podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde kindercoach

Online Magazine: "Op een dag wist je het, ik word kindercoach"

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!