De  Magische Mindset  Box

De  Magische Mindset  Box

De  Magische Mindset  Box

In elke vezel van je lijf kan je het voelen: Jij wil de wereld een stukje mooier maken en zo veel mogelijk mensen helpen het beste leven ‘ever’ voor zichzelf te creëren. Daarnaast lonkt de gedachte van de ultieme vrijheid. Werkdagen en -tijden die jij zelf verkiest. Alleen nog maar werken met de mensen waar jouw hart een huppeltje van maakt. Je tomeloze energie uitsluitend wijden aan dingen die je nog meer energie geven. Herkenbaar?

De Magische Mindset Box

Praktische hobbels en onzekerheden!

Praktische hobbels en onzekerheden!

Alleen… die praktijk levert je ook hoofdbrekens op. Want helemaal lekker vanzelf komen die klanten niet. Je voelt je soms onzekerder dan onzeker. Gaat het allemaal wel lukken?

Je denkt dat het allerlei praktische obstakels zijn die jou belemmeren te groeien met je praktijk. Het ontbreken van de juiste praktijkruimte. Heb je wel genoeg kennis en ervaring? Een chronisch gebrek aan tijd is jou bovendien meer dan welbekend. Want de kids lijken soms meer vrij te zijn dan naar school te gaan. En, je hebt ook nog een huishouden, misschien nog een baan naast je praktijk en ontelbaar veel andere ballen die jij in je eentje in de lucht mag houden.

Wake-up call! Onder al die praktische hobbels liggen onzekerheden en twijfels verstopt, en dat zijn jouw echte obstakels. Want geeft toe, hoe vaak betrap jij jezelf op dit soort ontwrichtende gedachten?

Denk je vaak...

Denk je vaak...

Ik ben het niet waard

Ben ik wel goed genoeg

Gaat het mij ooit lukken

Wat zullen ze wel niet van me vinden

Wie zit er nou op mij te wachten

Wie ben ik dan om…

Straks val ik door de mand

...

… of andere jou uit je kracht halende onzekerheden en belemmerende overtuigingen, die maken dat je stilvalt, uitstelt, of als een kip zonder kop maar wat doet.

Wat jij nodig hebt is een fikse shift in je mindset. Bye bye twijfel en onzekerheid, hello rotsvast vertrouwen!

Onzekerheden en twijfel vermommen zich als praktische bezwaren

– Marlies van der Hout –

Onzekerheden en twijfel vermommen zich als praktische bezwaren

– Marlies van der Hout –

Makkelijk en leuk

Makkelijk en leuk

Dus, ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!

De Magische Mindset Box Kaart
MMB

De Magische MindsetBox

De Magische MindsetBox

In deze Magische Mindset Box tref je 30 prachtig vormgegeven kaarten. Elke kaart nodigt jou uit te ontdekken wat jij nodig hebt om met de juiste mindset de dag in te stappen. In het bijbehorende boekje tref je per kaart een korte toelichting met

Eenvoudige vragen die je uitnodigen op een liefdevolle, zachte maar ook krachtige wijze te kijken naar je onzekerheden en twijfels

Diepgaande visualisaties die jou helpen je gemiep en gemiezemuis los te laten

Een aantal, soms ronduit grappige, opdrachten die je direct in a good mood brengen

Een goed begin van je dag

Een goed begin van je dag

Maak je er een gewoonte van je (werk)dagen te starten met het trekken van een kaart, dan wordt jouw dag magisch en elke stap die jij zet veelbelovend. Jij wordt unstoppable!

Oh, en ook leuk: deze kaarten kun je stiekem ook heel goed inbrengen in je sessies of cadeau doen aan je klanten, dan wordt je begeleiding nog krachtiger!

Eerlijk? Het woord carddeck ‘dekt de lading niet’, ik geef je een positieve, krachtige, unstoppable – en dus magische – mindsettraining in een doosje. Strikje erom, go!

Hoe cool is dat?

Wat zit er in de
Magische MindsetBox

Wat zit er in de
Magische MindsetBox

30 magische kaarten

Een boekje met korte uitleg per kaart plus handreiking hoe je het meeste uit deze box kunt halen

30 eenvoudige mijmervragen, visualisaties, flowschrijfopdrachten en out-of-the-box korte opdrachtjes die direct jouw mindset shiften

Toegang tot de online versie van het carddeck. Onderweg en kaarten niet bij de hand? Even online shufflen en hoppa!

Magische
Mindset
Box

€35,00 (excl. BTW, incl. verzendkosten)

Ik wil de magie van die box!

Leuk om te geven en te krijgen

Leuk om te geven en te krijgen

Jouw Magische Mindset Box kost slechts EUR 35,00, excl BTW en incl verzendkosten. Bestel je meerdere boxen, gewoon omdat ze zo geweldig zijn om cadeau te doen, dan krijg je korting! Laat jezelf verrassen bij het invoeren van het gewenste aantal.

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen

Lieve vrouw, dat rotsvast vertrouwen in jezelf EN je bedrijf is ook voor jou weggelegd. Dus, wat denk je… is het tijd? Schaf dan nu de Magische Mindset Box aan! Je bent het waard. 

Mijn gevoel zei: Doen!
Ik heb `De 90 daagse Kickstart je kindercoach praktijk' bij Marlies gevolgd. Na lang wikken en wegen of dit wel iets voor mij was .... ik ben immers geen kindercoach, maar werk met volwassen vrouwen, zei mijn gevoel: `Doen!'. Wat ben ik blij, dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Marlies is een vriendelijke, daadkrachtige, motiverende en energieke vrouw, die als ik het even niet meer zag zitten me door een paar simpele opmerkingen weer een zetje wist te geven om door te kunnen gaan. Dat deed ze op een respectvolle manier door rekening te houden met mij als persoon. Het was echt maatwerk. Ik hou van de systematiek, die in haar programma zit: duidelijke en vaak hele creatieve opdrachten en werkbladen. En als ik even vastliep en in de facebook groep mijn gedachten of frustraties deelde, gaf ze daar heel snel een reactie op en kon ik weer verder. Ook de reacties van de andere coaches waren waardevol, omdat we zoveel bij elkaar herkenden. De wekelijkse groepscalls waarin ze nog extra uitleg gaf en iedereen zijn vragen kon stellen, hebben het programma heel levendig gemaakt. Ik beveel Marlies oprecht aan aan iedereen, die zijn (kinder)coachingspraktijk een gedegen basis wil geven ... om te starten of nieuw leven in te blazen. 
Net dat stapje meer
Vorig jaar de 5 dagen challenge bij Marlies gedaan en daarna doorgegaan naar de 90daagse. Marlies is een spontane, recht voor zijn raap dame die je af en toe een, 'schop onder je kont ' kan geven, zeer motiverend, behulpzaam en vakkundig. Ze weet je net dat stapje meer te laten zetten waarvan je nooit gedacht had dat je dat ooit zou doen.In een groep zitten is verschrikkelijk fijn voor steun, advies en om te zien dat velen met jou met hetzelfde worstelen. Het stond al  heel lang op mijn lijstje en blij dat ik ingestapt ben. 
Het is nu duidelijk wie mijn doelgroep is
Marlies is een vriendelijke en eerlijke vrouw waar je mee kan sparren 
om je praktijk echt zichtbaar te maken. 
Ik heb Kickstart je eigen kindercoachpraktijk in 90 dagen gedaan en
 dat heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven wie mijn doelgroep is 
geworden, waardoor ik nog meer zelfvertrouwen heb gekregen door mijn
manier van coaching uit te voeren. Het programma wordt duidelijk in 
Jip-en-Janneke taal uitgevoerd in een besloten groep samen met de 
andere collega die dezelfde training volgen. Niet kort nadat ik het 
heb afgerond kwam mijn doelgroep zich aanmelden bij mij en geniet ik 
volop van het coachen!


De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!