Vandaag zag ik een Engelse komiek (vraag me niet wie, ik kwam hem ‘per ongeluk’ tegen op FB en ik kende hem nog niet) die op een hilarische manier uit de doeken deed hoe de 6 meest verwarrende dagen van het jaar er uitzien: de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw.​​
Die dagen waarin je bijkomt van de diners met hert, haas en kalkoen vergezeld door een stevige wijn. Die dagen waarin je je opmaakt voor de oliebollen en bubbels. Die dagen waarin je volledig kwijt bent welke dag het eigenlijk is. Of er winkels open zijn. Of je een afspraak kunt maken bij de garage, huisarts of waar dan ook.

Even de balans opmaken

​Ik geniet enorm van deze dagen. Even pas op de plaats. Niet niets doen. Maar wel alles op een super laag pitje. De balans opmaken. Terugkijken op 2019 en vooruitkijken naar 2020.

Ik ‘blader’ door mijn stoefboek

​Ik loop dan ook door mijn mails. Zijn er nog losse eindjes? En ik lees de mails in mijn ‘stoefboek’. Het stoefboek is een mapje in mijn in box. Daarin bewaar ik alle mails met enthousiaste reacties van klanten. De mails met complimenten. De mails met uitingen van dankbaarheid. Voor mijn blogs, mijn posts en – niet in de laatste plaats – voor mijn begeleiding. De mails met lovende woorden. De mails met oneerbiedig gezegd: een heleboel veren in mijn bevallige achterste.

Ik glunder als mijn volgers en klanten de moeite nemen mij te laten weten hoe het ze vergaat en hoe ik hen daarin heb gesteund. Want laten we wel wezen, uiteindelijk doe je je werk voor je klanten. Dus wel zo leuk om daar enthousiaste reacties op te krijgen.
​​​​​​​

Super enthousiaste reacties op mijn social-mediakalender

De laatste weken kreeg ik heel veel reactie op mijn social-mediakalender. En daar wilde ik je toch even deelgenoot van maken. Omdat ik weet dat – als je de kalender nog niet hebt aangeschaft – het je een geweldige start van 2020 zal geven als je jezelf die kalender cadeau doet. En, dan kan IK je wel vertellen hoe geweldig die kalender is. Maar ik denk dat je er veel meer aan hebt als je ziet wat je collega’s erover zeggen.

Dus, daar komt ie. Een greep uit de reacties:

 • Ik heb niet gewacht hoor, ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. En ik merk dat ik meer reacties krijg op mijn posts.
 • Hier word ik heeeeeeel erg blij van. Scheelt mij uren werk.
 • Ik post nu minstens 5 keer per week. En dat begint op te vallen.
 • Zo veel speciale inhaakmomenten. En allemaal onderwerpen die ik gelijk kan gebruiken.
 • Ik had al eens eerder zo’n kalender gedownload, maar dan kreeg ik een excel met een paar onderwerpen waar ik weinig mee kon. Deze onderwerpen zijn allemaal interessant voor mijn volgers.
 • Ik had niet verwacht dat er nog zo veel verrassende onderwerpen in zouden zitten. Het klinkt allemaal zo logisch als je het eenmaal ziet, maar ik had dit nooit zelf kunnen bedenken.
 • Wat ziet dit er goed uit . Al die PDF’s en de instructies. Heel professioneel.
 • Net alles bekeken en t ziet er supertof uit!! Bergen inspiratie! Dank je wel!
 • Heel erg waardevol, Marlies. Ook de verschillende onderwerpen. En het mooie is dat het heel persoonlijk blijft. Dus niemand kan hetzelfde opschrijven.
 • Ik vind het fantastisch. Extreem uitgebreid en heel goed werkbaar en bruikbaar.
 • Ik vind de afvinkblokjes op de onderwerpenlijsten super handig. Want zo weet ik steeds welk onderwerp ik al heb gebruikt.
 • Het is echt super gaaf geworden, Marlies. Ben er blij mee! Dankjewel.
 • Fijn deze structuur voor deze structuur-junkie.

Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Zie jij een social-mediastressloos 2020 ook wel zitten? Geef je dan alsnog die kalender cadeau. Echt, ik beloof je, je zult er geen spijt van krijgen!​​

Denk je nu: ‘Leuk, maar wat krijg ik dan?’

​​Dit is wat je krijgt:

 • Een DIGITALE social-mediakalender voor 2020. Speciaal voor kindercoaches. Voor 366 dagen, want 2020 is schrikkeljaar, staan de onderwerpen voor je klaar. Te gebruiken voor Facebook, Insta, LinkedIn… You name it!
 • Een lijst met een paar honderd ideeën voor onderwerpen die je meermaals en vanuit verschillende invalshoeken kunt gebruiken (en uiteraard vertel ik je hoe). Geen algemene onderwerpen waar je zelf nog de vertaalslag naar je kindercoachpraktijk moet maken, maar echt stuk voor stuk onderwerpen voor jou als kindercoach.
 • Een lijst met ruim 300 dagen en weken van (die inhaakmomenten dus). Variërend van Nutelladag, de nationale voorleesdagen en de kindermuziekwerk tot de week van de opvoeding.
 • Ideeën om je praktijk te promoten, je werkwijze te laten zien, je volgers kennis te laten maken met JOU en om tips en adviezen te delen met je potentiële klant.
 • Een instructie die jou helpt de kalender optimaal in te zetten zodat je super veel waarde levert aan je klant en de stap voor hem/haar om met jou in zee te gaan stukken kleiner wordt!

Allesbehalve standaard

Je kunt de kalender zo invullen dat ie helemaal past bij JOU en bij jouw volgers. Waardoor je ook niet bang hoeft te zijn dat ineens ‘heel kindercoach Nederland’ dagelijks hetzelfde post. Hoe cool is dat!?!

Nu voor slechts 27 euro!

Het goede nieuws is: deze kalender kun jij nu bestellen voor 27 euro! Voor 27 euro ben jij klaar voor het hele jaar.

Bestel de kalender dus snel op mijn website.

​Is deze kalender alleen handig voor kindercoaches?

​Niet alleen kindercoaches zijn met deze kalender aan de slag gegaan. Ook vrouwencoaches, hormooncoaches, oudercoaches, opvoedcoaches, RT’ers. Kleine aanpassing en hatseflats.

Dus, maak​​ er een geweldig en zichtbaar 2020 van en bestel de kalender snel!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!