De Praktijk van je dromen

De Praktijk van je dromen

De praktijk van je dromen

Je zal het nooit vergeten: die dag dat je thuiskwam van de Kamer van Koophandel en je praktijk een feit was. Het enthousiasme dat uit je tenen kwam en de tomeloze energie die door je lichaam schoot. Een droom die uitkwam!

De eerste klanten zijn inmiddels een feit. Je behaalt mooie resultaten. Maar om nou te zeggen dat de klanten in slaapzakken voor de deur liggen…

De (kindercoach)praktijk van je droemen

Je agenda is te leeg!

Je agenda is te leeg!

Je weet potverdikkie dat je een retegoede coach bent. Goed geschoold. Waarschijnlijk ook nog eens ervaringsdeskundige. Dus dat zit wel goed.

Maarrrr, er blijkt een grote maar in dit verhaal. Want, het ene moment heb je een paar klanten en het andere lijkt je agenda maagdelijker wit dan de heilige maagd Maria. Je telefoon blijft op die dagen pijnlijk stil. Je inbox wordt vooral bevolkt door spam. En de likes op je social-mediaposts zijn voornamelijk afkomstig van je moeder en die ene trouwe vriendin.

De tijd verstrijkt. Hoe zat dat nou met die praktijk van je dromen? Hoe ga je de status hobby ontstijgen? Gaat het ooit lukken hier echt goed van te leven? Je weet dat je aan alles en iedereen JEZELF moet gaan laten zien. Geen 13-in-een-dozijn-coach wil zijn die alles behalve opvalt in het woud van coaches. Wat wil jij wil uitstralen is eigen, anders, uniek en bijzonder. Maarreh… HOE dan?

Dus je...

Dus je...

surft je suf op sites van andere coaches, op zoek naar de juiste woorden voor je eigen websiteteksten

volgt webinar na webinar, en de stress vliegt je naar de keel van al die focus op omzetten, focus en doelen

Zie je bij anderen de meest prachtige stories op insta verschijnen wat je alleen maar mismoediger maakt

knijpt je billen al samen bij het idee dat je ooit een video op facebook zou slingeren, of nog erger: een live… en moet je nou ook nog iets met bloggen?

bent in je hoofd alleen nog maar bezig met die praktijk, of was het praktijkje, terwijl er pijnlijk weinig gebeurt

onzekerheid neemt toe, je scrollt je iets vaker dan je lief is naar een vacaturesite en vraagt je oprecht af waarom je dit in ’s hemelsnaam ook alweer wilde?

En het enige dat jij wilt

En het enige dat jij wilt

En het enige dat jij wilt is een succesvolle praktijk waar jij zo veel mogelijk klanten helpt de beste en leukste versie van zichzelf te ontdekken. Maar dan moeten ze jouw praktijk wel weten te vinden. Hoe ga jij nou zorgen dat je eindelijk die hobbystatus van je afwerpt?

Daarvoor moet je jezelf laten zien. Overal een verhaal vertellen waar het enthousiasme vanaf spat: Retegoede social-mediaposts en blogs schrijven dus. Precies kunnen verwoorden hoe jij je onderscheidt van al die andere coaches. Op jouw manier en vol zelfvertrouwen vertellen wie JIJ bent, wat jij voor jouw klanten kunt betekenen en hoe jij werkt. Zodat die ouders voor JOU kiezen en niet voor je buurvrouw.

Je hoort van alles over business strategieën. Maar je wilt het op JOUW manier doen, geen dertien in een dozijn zijn. En je bent de eerste om toe te geven dat je een flinke dosis ZELFVERTROUWEN en een mega-positieve BUSINESS MINDSET kunt gebruiken.

Zat je al ja-knikkend deze tekst te lezen? Dan heb ik een prachtig traject voor je zodat jij de( kindercoach)praktijk van je dromen waarmaakt:

Jouw eigen coachpraktijk

“Ik ben een totaal ander mens dan voordat ik met jou in zee ging. Ik kies meer voor mezelf, heb meer zelfvertrouwen, voel me veel professioneler en durf meer zichtbaar te zijn”

kindercoachpraktijk van je dromen in 90 dagen

De Praktijk van je dromen

De Praktijk van je dromen

In De praktijk van je dromen leer ik je hoe jij voor eens en altijd opvalt tussen al die andere coaches die de aardkloot inmiddels bevolken: You stand out in the crowd! Echt. Integer. Helemaal jij! Zodat jij vol zelfvertrouwen en als een malle de aller aller allerleukste klanten gaat aantrekken .

In dit programma staan drie thema’s centraal:

vertellen

Wat is jouw eigen, unieke, krachtige en misschien een ietsiepietsie kwetsbare verhaal? Wat heb jij te vertellen en hoe mag jij jezelf laten zien zodat jij direct wordt herkend als DE (kinder)coach in een straal van een fiks aantal kilometers rondom jouw praktijk?

vertrouwen

Wat zeggen de stemmetjes in je hoofd tegen jou, over jou? En, wat is er nodig om jezelf vol moed, met een rotsvast vertrouwen en helemaal als jezelf elke keer weer aan de buitenwereld te presenteren? Oftewel, hoe creëer je de juiste business mindset?

verbinden

Wat speelt er in het hoofd van jouw klant? En hoe kun jij met de juiste taal, een magnetische presence en het juiste verhaal de verbinding maken met je klant? Nog voordat jullie elkaar in levende lijve hebben ontmoet?

Aan het eind van dit Programma:

Aan het eind van dit Programma:

Weet jij precies hoe jij je onderscheidt van al die andere coaches. Ben jij in staat je enthousiasme over te brengen en zelfs via je website een connectie te maken met je toekomstige klant.

Ken jij de klant waar jij het aller aller allerliefst mee werkt van binnen en buiten. Waardoor je op heel natuurlijke, integere wijze de verbinding weet te maken en de vinger van jouw klant direct leidt naar de knop ‘neem contact met mij op’.

Is je verhaal zo helder en aansprekend geworden dat zichtbaarheid voor jou ineens geen dingetje meer is. Sterker nog, je weet het met enthousiasme overal (online & offline) te brengen. Het helpt natuurlijk dat je tijdens het programma een magnetische homepage, een helemaal-jij over mij pagina en finger licking aanbodpagina hebt geschreven.

En last but not least: heb jij zo'n rotsvaste vertrouwen in jezelf en je praktijk dat je - welke uitdagingen je ook op je pad zult tegenkomen - constant blijft groeien.

Een kleine ‘winstwaarschuwing’: Dit programma is alleen voor jou als jij bloedserieus en niet bang bent om een deep dive in jezelf te maken. Bovendien verwacht ik van je dat je bereid bent te doen wat nodig is. Tuurlijk mag je onzeker zijn en het allemaal rete-spannend vinden. Ik geef je alles dat je nodig hebt om dat te onderzoeken en hier korte metten mee te maken. En ik verwacht van je dat je vervolgens tot actie komt!

Want, je moet wel gaan doen en blijven doen. En ik beloof je, het werkt. De coaches die je voorgingen zijn er het levende bewijs van. Met het vele contact dat we hebben kan het niet anders dan dat je geïnspireerd raakt en blijft om te doen wat je te doen hebt. Samen maken we er iets moois van!

“Mijn mindset is veranderd, van of of naar en en.”

Dit is wat je krijgt

Dit is wat je krijgt

We trappen jouw traject af met een 1:1 boostsessie. Waarin we jouw persoonlijke, unieke blauwdruk blootleggen: Wie ben jij ten diepste van binnen, wat zijn jouw verlangens, en wat mag jij in jezelf shiften zodat niets jou nog in de weg staat? Hiermee leg je een super vruchtbare bodem waarop je de rest van het traject kunt gaan zaaien. 

Je krijgt een half jaar lang toegang tot de online training De praktijk van je dromen. Een training bestaande uit maar liefst 6 modules,  bommetjevol video’s, opdrachten, werkbladen en templates. Waarin jouw droom, jouw verhaal, het verhaal van je klant, business mindset, je aanbod, lanceerplannen, glashelder worden. Business strategieën, schrijfopdrachten, visualisaties en het maken van succescollages wisselen elkaar af. In deze training begeleid ik je van A tot Z in het super solide neerzetten van je praktijk, zodat je als een malle klanten gaat aantrekken. 

Elke maand geef ik een masterclass waarin precies die thema’s aan bod komen die ervoor zorgen dat jij als een malle gaat groeien.

Je krijgt een half jaar lang toegang tot de Club voor Ambitieuze, Zelfverzekerde Coaches. Hier kun je sparren met je collega’s. En geef ik maandelijkse Q&A-sessies waarin jij mij al jouw vragen kunt stellen.

  We ronden het traject af met een weergaloze, levens- en businessveranderende live dag waar jij en je mede-droompraktijkers – op een super inspirerende locatie – in de watten worden gelegd EN uitgedaagd. 

Kortom: alles dat jij nodig hebt om jezelf en je praktijk super krachtig en vol zelfvertrouwen elk keer opnieuw neer te zetten en je agenda vol te laten stromen met precies die klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt. Deze unieke combinatie maakt dat niets, maar dan ook echt niets je nog in de weg kan staan.

1:1 boostsessie

In een een super gave, diepgaande 1:1 boostsessie leggen we jouw blauwdruk bloot die direct helder maakt wat er nog tussen jou en je verlangens in staat.  Hierna staat niets jou nog in de weg.

Deze sessie is dus de perfecte basis voor de rest van het traject.

online training

Maar liefst 6 modules,  bommetjevol video’s, opdrachten, werkbladen en templates. Waarin jouw droom, jouw verhaal, het verhaal van je klant, business mindset, je aanbod, lanceerplannen, glashelder worden. 

Alles dat jij nodig hebt om als een malle klanten aan te gaan trekken.

Je doorloopt deze training op je eigen tempo.

join the club

In de Club voor de Ambitieuze, Zelfverzekerde Coach word je gezien en gedragen. Alle ruimte om te sparren, elkaar van feedback te voorzien, aan te moedigen en successen te vieren.

maandelijkse q&A

Of het nu strategische of praktische vragen zijn: Elke maand een Q&A-sessie, online, waar jij AL jouw vragen kunt stellen.

maandelijkse masterclasses

Elke maand een masterclass, elke maand een ander onderwerp. Altijd gericht op jouw groei. Ik help je verder te denken dan je nu nog voor mogelijk houdt. En we tackelen uiteraard de obstakels die je op dat pad tegenkomt.

Deze sessies zijn een ware boost voor je zelfvertrouwen.

live dag

Aan het eind van het traject trekken we ons als groep een hele dag terug op een superinspirerende locatie.

 Noem het een stranddag, als variant op de aloudbekende heidag.

Jij gaat aan het eind van de dag op vleugels de deur uit en kunt het wel uitschreeuwen: “Dit ben ik! Ik ben DE coach voor jou”

“Marlies heeft me laten groeien en stappen leren zetten die mijzelf en mijn praktijk naar een hoger level brengen”

Leuk Marlies, maar wat kost mij dat dan?

Leuk Marlies, maar wat kost mij dat dan?

Ik geef je de kans om jezelf en je praktijk – samen met mij – voor eens en altijd super krachtig neer te zetten. Voor 90% online, vervolmaakt met een supertoffe, lifechanging live dag. Tijd en afstand spelen amper een rol. En hoewel ik weet dat deze begeleiding veel meer waard is… bied ik je deze training aan voor EUR 1.997,- excl. BTW.

€1.997,- (excl. BTW)

Of 6 termijnen van €332,83 (excl. BTW)

Ik wil een droompraktijk!

“Vertrouwen in mijzelf en mijn praktijk, durf om mij meer te laten zien. Het gewoon gaan doen!”

Nog even praktisch

Nog even praktisch

De eerstvolgende training start op 2 januari 2023.

De boostsessies vinden plaats op een samen afgestemde datum en tijd.

De Q&A's vinden plaats op: 20 januari, 21 februari, 23 maart, 26 april, 23 mei en 22 juni.
Deze worden opgenomen, dus ook als je fulltime werkt kun je er altijd bij zijn!

De Masterclasses vinden plaats op: 9 januari, 7 februari, 9 maart, 4 april, 4 mei, 6 juni.
Deze worden opgenomen, dus ook als je fulltime werkt kun je er altijd bij zijn!

De live dag vindt plaats in juni. Deze datum bepalen we gezamenlijk aan het begin van het traject.

Je houdt tot 1 september toegang tot jouw online training.

De algemene voorwaarden van Jouw succes-PRAKTIJK! gelden uiteraard ook voor dit programma.


Ben jij klaar voor jouw succes? Is het tijd om de markt als DE coach te betreden? Kan jij niet wachten om je agenda te zien vullen met de aller aller allerleukste klanten?

Dan is er maar 1 optie: maak je keuze voor een van de twee onderstaande knoppen, en meld je aan. Je bent het waard. Weet je meer dan welkom om samen dit avontuur aan te gaan.

Mijn gevoel zei: Doen!
Ik heb `De 90 daagse Kickstart je kindercoach praktijk' bij Marlies gevolgd. Na lang wikken en wegen of dit wel iets voor mij was .... ik ben immers geen kindercoach, maar werk met volwassen vrouwen, zei mijn gevoel: `Doen!'. Wat ben ik blij, dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Marlies is een vriendelijke, daadkrachtige, motiverende en energieke vrouw, die als ik het even niet meer zag zitten me door een paar simpele opmerkingen weer een zetje wist te geven om door te kunnen gaan. Dat deed ze op een respectvolle manier door rekening te houden met mij als persoon. Het was echt maatwerk. Ik hou van de systematiek, die in haar programma zit: duidelijke en vaak hele creatieve opdrachten en werkbladen. En als ik even vastliep en in de facebook groep mijn gedachten of frustraties deelde, gaf ze daar heel snel een reactie op en kon ik weer verder. Ook de reacties van de andere coaches waren waardevol, omdat we zoveel bij elkaar herkenden. De wekelijkse groepscalls waarin ze nog extra uitleg gaf en iedereen zijn vragen kon stellen, hebben het programma heel levendig gemaakt. Ik beveel Marlies oprecht aan aan iedereen, die zijn (kinder)coachingspraktijk een gedegen basis wil geven ... om te starten of nieuw leven in te blazen. 
Net dat stapje meer
Vorig jaar de 5 dagen challenge bij Marlies gedaan en daarna doorgegaan naar de 90daagse. Marlies is een spontane, recht voor zijn raap dame die je af en toe een, 'schop onder je kont ' kan geven, zeer motiverend, behulpzaam en vakkundig. Ze weet je net dat stapje meer te laten zetten waarvan je nooit gedacht had dat je dat ooit zou doen.In een groep zitten is verschrikkelijk fijn voor steun, advies en om te zien dat velen met jou met hetzelfde worstelen. Het stond al  heel lang op mijn lijstje en blij dat ik ingestapt ben. 
Het is nu duidelijk wie mijn doelgroep is
Marlies is een vriendelijke en eerlijke vrouw waar je mee kan sparren 
om je praktijk echt zichtbaar te maken. 
Ik heb Kickstart je eigen kindercoachpraktijk in 90 dagen gedaan en
 dat heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven wie mijn doelgroep is 
geworden, waardoor ik nog meer zelfvertrouwen heb gekregen door mijn
manier van coaching uit te voeren. Het programma wordt duidelijk in 
Jip-en-Janneke taal uitgevoerd in een besloten groep samen met de 
andere collega die dezelfde training volgen. Niet kort nadat ik het 
heb afgerond kwam mijn doelgroep zich aanmelden bij mij en geniet ik 
volop van het coachen!


De praktijk van je dromen

voer hier je gegevens in en betaal in 6x

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!