Deep Dive Herfst -sessie

Deep Dive Herfst -sessie

Deep Dive Herfst -sessie

Til jezelf en je business naar the next level

Geef jezelf dit cadeau

Geef jezelf dit cadeau

Goud voor je Business

Goud voor je Business

Ik geef jou een deep dive natuursessie, de herfst-editie, cadeau. Ga je mee op stap?

Twee uur de natuur in, op een eigen gekozen plek. Met mijn begeleiding in je oren. 

Terug naar jezelf. Los van alles dat moet en nog op je denkbeeldige to-do-lijst staat.

Twee uur pas op de plaats. Twee uur in sneltreinvaart vooruit. Een deep dive maken in jezelf. Ruimte creëren. Voor wat je ECHT belangrijk vindt. Voor wie je echt bent. Voor al die ideeën. Of juist alleen voor dat ene dat prioriteit mag zijn.

Om van daaruit opnieuw je stappen te zetten. Met frisse energie. Voelend dat je de juiste keuzes maakt. Met heel je innerlijk weten. En vanuit een helder hoofd. Goud voor je business.

Dit is hoe het werkt

Dit is hoe het werkt

  • Laat je naam en e-mailadres achter op deze pagina en download de audio op je telefoon
  • Prik een moment in je agenda voor de sessie (2 uur)
  • Kies een natuurgebied waar je de sessie gaat doen
  • Neem pen en papier mee, iets om op te zitten, misschien wat te drinken voor onderweg
  • Trek schoenen aan waar je fijn op loopt
  • Zorg dat je telefoon opgeladen is zodat je niets van mijn begeleiding mist
  • Have fun!

JA, IK WIL DEZE DIVE SESSIE GRATIS DOEN!

“Super, super gaaf!!! Hele mooie vormgeving en de inhoud is ook tof 😍 wauw!!! Ben heel benieuwd wat je dit allemaal gaat brengen.”

Marlies wie ben jij dan?

Marlies wie ben jij dan?

Ik ben Marlies van der Hout.

Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik ruim 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Matchcall met
Marlies van der Hout

Een reis naar binnen

Gratis Training "Een reis naar binnen"

Podcast

Dé Podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde coach

Online Magazine: "Op een dag wist je het, ik word kindercoach"

Gratis Training "Klaar voor de start"

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!