Business Blokkade Scan - Voor coaches die klaar zijn voor een succesvolle praktijk en hun business blokkades blijvend willen doorbreken

- Voor coaches die klaar zijn voor een succesvolle praktijk en hun business blokkades blijvend willen doorbreken

Business Blokkade Scan - Voor coaches die klaar zijn voor een succesvolle praktijk en hun business blokkades blijvend willen doorbreken

Doe de gratis Scan

Doe de gratis Scan

Ben jij klaar voor een Doorbraak in je business?

Ben jij klaar voor een Doorbraak in je business?

Investeer nu 5 minuten van je tijd en doe de Business Blokkade Scan. Direct na het invullen verschijnt op je scherm waarom jij nog niet die droombusiness hebt . Je krijgt bovendien een op-maat advies plus krachtige oefening waarmee jij de eerste stap zet in het doorbreken van jouw blokkades, zodat het leven en de business van je dromen razendsnel binnen handbereik komen. 

 De perfect stap als je

  • WEET wat je te doen hebt, maar vaker uitstelt dan handig is
  • Alles volgens het boekje doet en het NOG niet stroomt in je business
  • Je onzeker en gefrustreerd voelt
  • Je met regelmaat afvraagt of een succesvolle praktijk op jouw voorwaarden – werken waar, wanneer en met wie je wil en een toffe omzet – wel voor jou is weggelegd.

Raak? Twijfel niet langer… vul je gegevens in en go!

Doe de gratis Scan

Doe de gratis Scan

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!