Een Reis naar binnen

Til jezelf en je business naar the next level

Een Reis naar binnen

Een Reis naar binnen

Til jezelf en je business naar the next level

Til jezelf en je business naar the next level

Download jouw gratis training

Download jouw gratis training

Jouw next level

Jouw nextlevel

Misschien sta je nog maar aan het begin van het ondernemerschap. En kijk je reikhalzend uit naar die allereerste klanten die de stap over de drempel van jouw praktijk komen zetten. 

Misschien heb je al aardig wat succesverhalen op je conto. Maar is het nog niet helemaal zoals je had gewild. Omdat je niet per se de klanten aantrekt waar jij echt gelukkig van wordt.

Misschien blijf jij hangen op het niveau ‘het loopt aardig’, terwijl jij naar ‘bommetje vol’ wil. Het lijkt wel alsof je een soort van glazen plafond op die paar klanten per week hebt bereikt. 

Is een van deze scenario’s een ietsiepietsie pijnlijk herkenbaar? Lees dan verder…

Dit is wat jij wilt

Dit is wat jij wilt

Ben jij klaar voor de beste versie ever van jezelf en je praktijk?

Is het tijd voor een agenda gevuld met de allerleukste klanten?

En wil je potjandikke nu eindelijk eens kunnen leven van je praktijk?

“Ohhhhh, het ziet er geweldig uit!!! Je gaat hier echt enorm de diepte mee in!!! Wauw… zo waardevol deze stappen!!! Supergaaf Marlies!!! De lay-out, maar vooral dat wat je geeft!!! Ik zie een shift in wat je wilt met je klanten!!!”

Let op !

Let op !

Al die webinars, challenges en masterclasses over ideale klanten, strategisch productaanbod, tariefbepaling? Super waardevol. En nodig. Absoluut. Maar niets waard als er geen bedding voor is.

Die bedding, die vind je in jezelf: Wie ben jij? Wie ben jij altijd al geweest? Wat kun jij betekenen voor de wereld? Wat zijn jouw dromen? 

Laat mij je begeleiden in die stap. In al mijn programma’s help ik coaches en therapeuten, zoals jij, de status hobbypraktijk achter zich te laten en door te stoten naar een succesvolle droompraktijk. Helemaal passend bij jou. Niets trucjes, maar echt, integer, authentiek EN succesvol.

reis naar binnen

Jouw Reis naar binnen

Jouw Reis naar binnen

Omdat ik jou gun die allereerste stap te maken, maakte ik een supertoffe, diepgaande, baanbrekende, weergaloze do-it-yourself online training. Deze training heeft een waarde van EUR 197,00. En ik geef hem je nu gratis. Maar let op: deze training is voor de go-getters, de durfals en de ‘opgeven is geen optie’-ers.

Dus, ben jij er klaar voor? Buckle up voor de beste trip ever, en download snel de training ‘Een reis naar binnen: Op weg naar de praktijk van jouw dromen’, maak de reis naar binnen en til jezelf en je business naar the next level.

JA, IK WIL DEZE TRAINING GRATIS DOWNLOADEN!

“Super, super gaaf!!! Hele mooie vormgeving en de inhoud is ook tof 😍 wauw!!! Ben heel benieuwd wat je dit allemaal gaat brengen.”

Marlies wie ben jij dan?

Marlies wie ben jij dan?

Ik ben Marlies van der Hout.

Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik inmiddels ruim 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Als communicatieadviseur wist ik immer precies hoe marketing en communicatie werkt. Alleen… je eigen marketing doen bleek een stuk ingewikkelder te zijn.

Want ik wilde het allemaal slim, snel en succesvol neerzetten. Maar ook trouw zijn aan mijzelf. De dingen op MIJN manier doen. Niet vergelijken met anderen. En vooral niet doen wat iedereen deed. Mijzelf niet anders voordoen dan ik ben. Dat.

Ik wist mijn praktijk tot een groot succes te maken. En toen ik jaren later de overstap maakte naar mijn huidige business als mentor werd ook dat een succes.

Meer over mij weten? Lees dan hier verder …

JA, IK WIL DEZE TRAINING GRATIS DOWNLOADEN!

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Matchcall met
Marlies van der Hout

Gratis Training "Klaar voor de start"

Podcast

Dé Podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde coach

Online Magazine: "Op een dag wist je het, ik word kindercoach"

deep dive natuursessie

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!