Ontvang jouw Visualisatie direct in je mailbox

Ontvang jouw VIsualisatie direct in je mailbox

Breek los van je angst, en ontketen je oneindig Potentieel

Breek los van je angst, en ontketen je oneindig Potentieel

Afstemmen op jouwDroomleven en Business

Afstemmen op jouw Droomleven en Business

We hebben allemaal onze krassen op de ziel. Waardoor je soms onzekerder bent dan je wilt, enorm kan twijfelen, in uitstelgedrag vervallen zelfs. En dat is een ietsiepietsie onhandig als je wilt groeien met je business.

Want, hoe ga je

Vol trots het digitale podium beklimmen als je onbewust nog worstelt met de herinnering aan die musicaluitvoering waar je je tekst vergat en de hele zaal je uitlachte

Vanuit gelijkwaardigheid de verbinding aan met je klant als je van huis uit geleerd hebt dat je klein en onbetekenend bent

Onbeschaamd aan de buitenwereld laten zien hoe goed je bent in je vak als die ene leraar je vroeger genadeloos vertelde hoe dom je was

Misschien zijn jouw voorbeelden minder opvallend of schrijnend. Feit is dat je voelt dat er iets wrikt en wringt, getuige je altijd aanwezige angst dat je door de mand zou kunnen vallen, niet goed genoeg bent of omdat je ronduit bang bent afgewezen te worden en alleen over te blijven. Dat hoeft niet zo te blijven!

Deze visualisatie helpt jou in slechts 6,5 minuut af te stemmen op jouw droomleven en -business en de ketenen los te laten die jou vasthouden in het verleden en weghouden bij je toekomst.

Belofte

Belofte

Ik beloof je geen wonderen maar wel:

Instant ontspanning

Krachtige afstemming op jouw grootste verlangen

Onder ogen zien van jouw blokkades

Loslaten van de gedachten, herinneringen en twijfels die je niet langer dienen

Aarzel niet langer

Aarzel niet langer

Voel jij dat je klaar bent om los te breken, je volledig potentieel te ontketenen en je droomleven en -business te manifesteren? Aarzel dan niet langer, en download de visualisatie.

YES, IK BEN KLAAR OM LOS TE BREKEN

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

“Dit had ik het even nodig. Geen rem meer op het stuk zichtbaar zijn, ik voel lichtheid”

“Ik voel nog meer enthousiasme en dat straal ik uit”

“Wat ik wel wil, maar vooral niet(!) maakt mij standvastiger, en ik kan dan gaan staan voor mijn werk en mijzelf”

“Ik kan nu bezig zijn met dingen die me energie geven en blij maken, en daardoor krijg ik vrijheid en variatie”

Marlies wie ben jij dan?

Marlies wie ben jij dan?

Ik ben Marlies van der Hout.

Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn coachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen

IK DOWNLOAD DIRECT DIE VISUALISATIE

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor inspiratie

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!