Deze keer geen ‘normaal’ blog van mijn hand. Waarom niet? Er gebeurt en verandert ontzettend veel bij Jouw succes-PRAKTIJK! Zo veel dat ik mijn volgers en lezers niet meer bijgepraat krijg. Daarom zet ik deze week alles voor je op een rijtje.

Eerlijk? Ik heb het eerst ook allemaal voor mijzelf op een rijtje moeten zetten. De boel is hier namelijk over het algemeen mooi overzichtelijk ingericht. Maar nu eeeeeventjes wat minder.

Kronkels in mijn rode draad

Zoals ik ook wel tegen mijn klanten zeg: de rode draad in je business gaat voor alles. En communiceer het een na het ander, nooit meerdere dingen tegelijkertijd. Dus, daar houd ik mijzelf dan natuurlijk ook braaf aan. Maar nu, met al die veranderingen, liggen er wat kronkels in mijn rode draad. Sterker nog, ik denk dat er een blauw en groen draadje doorheen lopen.

Ik beloof je, dit is eenmalig

Geen man overboord, het is tijdelijk. En daarom dus dit bericht. Met dat waarvan ik zeg dat je het NOOIT moet doen: een overzicht met verschillende nieuwtjes en aanbod. En ook nog eens met een heleboel linkjes. Ik beloof je, dit is eenmalig. Ik zal het nooit meer doen.

Laat ik beginnen met nummer 1 grote verandering:

Vanaf vandaag, maandag 2 december, huist Jouw succes-PRAKTIJK! niet langer in Voorschoten maar in Leiden. In het Key Point Crown Business Center aan de Schipholweg 103. In Leiden dus. Op kruipafstand van Leiden CS.

Een ruimte ruim twee keer het formaat van waar ik vandaan kwam. Met een geweldig restaurant in het pand. Prachtige trainingsruimtes. En razendsnel internet, niet onbelangrijk. 😉

De verhuizing markeert voor mij een bijzonder moment. Als een statement. Jouw succes-PRAKTIJK! is er niet voor even of een beetje: Jouw succes-PRAKTIJK! staat als een huis! Voor het echie. Voor ‘ever and ever’. Zoiets. Alsof je na jarenlang samenwonen besluit te gaan trouwen. Er verandert niets, maar het zegt ZOveel. Zoiets.

En die verhuizing wil ik met jou vieren! Vier jij met mij mee?

Tijd voor een feestje: succes-BORREL!

Op maandag 13 januari (van 2 tot 5) organiseer ik de succes-BORREL! En niet zomaar een borrel. We starten met het maken van een vision board van je bedrijf versie 2020. En daarna nuttigen we samen een wijntje (of theetje of koffietje) met een knabbeltje. Ben jij erbij?

Dat zou ik echt super tof vinden! Ik vraag een kleine bijdrage van EUR 17,50 voor de materialen. Meld je je snel aan?

O.K. Next!

Nooit meer social-mediastress

Ik bracht vorige week een social-mediacontentkalender uit. Speciaal voor kindercoaches. Wat ik hoopte gebeurde: mijn klanten waren euforisch. Wat een gemak. Geen gedoe meer. Geen social-mediastress in 2020. Het hele proces van maken en lanceren vond ik best een dingetje. Maar jeetje, wat ben ik er blij mee! Dusseh, heb jij hem nog niet gedownload… Doe dat dan snel. Gun het jezelf. Echt, het geeft zo veel gemak. Scheelt je uren werk per week.

Bloggen als een dolle

Vorige week vond ook de eerste samenBLOGdag plaats. Een dag speciaal voor jou als je graag wilt bloggen maar geen idee hebt hoe je moet beginnen. Waar je je inspiratie vandaan moet halen. Wat je vooral wel en wat je vooral niet moet doen. Aan het eind van deze dag kent het bloggen geen geheimen meer voor je, en heb je ook minstens 1 blog af! Op speciaal verzoek heb ik ook voor december, januari en februari deze dag ingepland. Ben jij dus toe aan bloggen in 2020? Meld je snel aan! Top als je erbij bent. (En nee, je hoeft nog geen blogervaring te hebben, ik loods je er doorheen!)

De kindercoachpraktijk van je dromen

Heel veel volgers en klanten klopten bij mij aan: hoe kan ik ervoor zorgen dat 2020 MIJN jaar wordt? En hoe krijg ik mijn droom helder? Speciaal daarvoor organiseerde ik de dagworkshop De kindercoachpraktijk van je dromen. En ook die staat in december, januari en februari nog een keer ingepland. Wil je een dag dromen, mijmeren, schrijven, visualiseren en je eerste actiepunten formuleren? Zorg dan dat je erbij bent!

Van droom naar praktijk

En natuurlijk start ook de komende periode weer elke maand een training Van droom naar praktijk. In 3 dagen tijd zetten we je praktijk super solide neer. Je schrijft je websiteteksten, vormt een super aanbod. En go!

samenWERKdag

Oh, en als allerlaatste…. Elke maand kun je bij mij in Leiden terecht voor een samenWERKdag. Met je eigen to-do-lijst ga je knallen. Een dag lang zelf aan de slag, met mij als stok achter de deur. Perfect voor al die dingen die je steeds uitstelt of niet afmaakt.

Nou, zo gaat ie wel weer, toch?

Genoeg? Of…

Laat ik het hier voor deze keer ook vooral bij houden. Is wel even genoeg, niet? Op de achtergrond werk ik namelijk ook nog aan een online academie. Waarin al mijn masterclasses, formats en allerhande andere handige documenten worden gebundeld. Voor jou! Het duurt nog even voordat dat online is, maar het wordt een toppertje… dat beloof ik!

Sluit ik af met de wens dat je vooral binnenkort bij mij aanschuift, laten we er samen iets moois van maken!

Marlies van der Hout   –  Jouw succes-PRAKTIJK!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!