Even een ode aan alle coaches. We vergeten het namelijk weleens. Je bent een superheld. Echt waar. Vergeet dat niet!

Een echte superheld helpt anderen. Een echte superheld ziet mogelijke gevaren, en weet wat er nodig is om die ander in veiligheid te brengen. Elke keer weer.

Of je nu al wel of nog niet (zo veel) klanten hebt, je hebt gekozen voor een ‘baan’ als superheld. En dat alleen al verdient een compliment. Want, dankzij jou kunnen kids en hun ouders ondanks hun gedoetjes weer stappen gaan zetten. Hoe gaaf is dat!?!

Die ‘klik’ waar we het ook wel over hebben

Om die klanten in je praktijk te krijgen, moeten ze jou wel weten te vinden! Ze moeten weten dat jij er bent. En ze moeten weten dat jij een superheld bent.

Die klanten willen zeker weten dat ze zich bij jou op hun gemak voelen. Dat is niet zo vanzelfsprekend. Dat is die ‘klik’ waar we het dan over hebben. Als die er is, dan is dat al het halve werk.

Voor jou zoveel anderen

Dus stel je voor dat jouw toekomstige klant op jouw website komt. En daar een heleboel informatie vindt. Maar niet zo veel over jouzelf. Hoe kan die klant dan weten dat jij een superheld bent? Grote kans dat hij of zij dan op zoek gaat naar een andere coach die wel haar superheldenstatus toont. Toch?

Wat zijn jouw superheldenkwaliteiten

Dus wees een beetje trots op jezelf. Laat jezelf zien. Deel al die geweldige superheldenkwaliteiten die jij hebt. Vertel jouw klant waarom ze voor jou moeten kiezen. Wat jou bijzonder maakt. Wat maakt dat jij de uitgelezen persoon bent om met hem/haar of met zijn/haar kind te werken.

5 dingen die niet mogen ontbreken op jouw ‘over mij’ pagina

Hoe je dat doet? Dat deel ik in de video ‘5 dingen die niet mogen ontbreken op jouw ‘over mij’-pagina. En laat ze dan maar komen die klanten!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!