Het gaat hem niet worden. Een praktijk neerzetten als je zelf nog met allerlei gedoe worstelt. Als je allerlei beren op de weg ziet. Als je jezelf de hele dag probeert wijs te maken dat je het best allemaal kan, dat ook voor jou een succes is weggelegd, terwijl diep van binnen alles in je schreeuwt:

‘Ik kan het niet’, of ‘Het gaat mij nooit lukken’, of ‘Wie ben ik dan?’, of ‘Wie zit er nou op MIJ te wachten’, of, of, of, of…. Kun jij er ook nog een paar leuke bedenken?

Ik heb goed nieuws voor je

Het goede nieuws is: je bent niet de enige.

En er is nog meer goed nieuws: hier kun je vanaf. Ook jij, hoe onzeker je je nu misschien ook voelt, ook jij kunt ervaren hoe een leven met zelfvertrouwen is. Zonder emotionele shit. Zonder die beren op de weg.

En misschien nog wel het beste nieuws: je kunt er blijvend vanaf. Echt waar. En ook nog eens snel. Geef mij 2 maanden de tijd en jouw volledige toewijding en overgave, en ik garandeer je dat je niet weet wat je overkomt.

Je blijft jezelf

Wat doe je dan? Zwaai je met een toverstokje? Word ik een compleet ander mens?

Nee, je blijft jezelf. Jij die je ook nu diep van binnen al bent, alleen dan zonder die shit. Zonder dat gemiep en gezever. Zonder die emotionele ballast. Zonder… need I go on?

Wat kies jij?

Dus wat kies jij: een leven van middelmatigheid, van ‘het gaat wel goed’, van ‘alles is ok’, van ‘ik ben een praktijkje aan het opstarten’?

Of kies jij voor: een leven vol energie, positiviteit en inspiratie, een leven van ‘het gaat heerlijk met mij’, van ‘alles is meer dan goed’, van ‘ik heb een succesvolle praktijk’?

Kies je voor de tweede optie, maak dan NU een afspraak voor een gratis sessie. Tijdens deze sessie kijken wij samen wat JOUW beren op de weg zijn. En dan vertel ik je ook hoe je hier vanaf kunt komen.

Weet je welkom!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!