Het houdt niet op. Nog steeds niet. Wat ik dacht dat tijdelijk zou zijn, zet zich voort. Soms is het even een dagje naar de achtergrond. En dan ‘ploep’, daar is het weer: het besef dat Creatrix® mijn leven echt, echt, echt veranderd heeft.

Wat ik 46 jaar lang verborgen hield

In januari schreef ik er al over in mijn blog MET DE BILLEN BLOOT. Ongecensureerd en schaamteloos liet ik mijzelf zien. De zielenroerselen van Marlies voor Creatrix®. De struggles die ik zelden met iemand deelde. Issues die ik al 46 jaar verborgen hield. En dat had ik een maand daarvoor allemaal van mij afgelegd. Met een bijna te makkelijk proces: Creatrix®.

Het is geen kinderspel!

Nou, eerlijk gezegd: helemaal klopt dit niet. Creatrix® is inderdaad bijna een spel, maar het is zeker geen kinderspel. Het heeft een ongelooflijke, weergaloze diepgang die echt (sorry voor het woord) ‘life changing’ is. En zoals beloofd, niet voor even, maar voor altijd. Sterker nog, na 5 maanden duiken er nog bijna dagelijks subtiele veranderingen op. In mijn denken, mijn emoties en in mijn handelen. Prive en zakelijk. Bizar.

Een paar voorbeelden

Slechts een paar voorbeelden (voor meer, lees ook MET DE BILLEN BLOOT)

 • ‘S Ochtends uit bed komen met het gevoel dat ik in de nacht door een tram was overreden (oftewel, kapot van vermoeidheid) werd een uitgeslapen, rustig opstaan. Geen duffe kop meer, maar helder en energiek. De hele dag lang.
 • Het eeuwige onrustige, gejaagde stressgevoel dat ik bijna niet meer waarnam omdat ik er zo gewend aan was geraakt? Weg. Echt. En als ik nu onrust voel opkomen, dan schrik ik: heb ik dit gevoel mijn hele leven geduld? En ik weet het in no-time weer om te buigen. Wat een opluchting!
 • ‘Ik ben dom’ werd ‘Wat heb ik veel te bieden!
  ‘Ik ben niet goed genoeg’ werd ‘Ik ben ik, en dat is helemaal goed zo’
  ‘Ik kan het niet’ heeft plaatsgemaakt voor ‘Ik ga ervoor’
  ‘Zie je, een ander lukt het wel, maar mij niet’ heeft plaatsgemaakt voor Als ik dit echt wil, gaat het mij lukken’
  En die gedachten komen vanuit mijn tenen en voel ik in elke vezel van mijn lijf. En dat voelt zo goeeeeeeeeedddddd…..
 • Mijn schuldgevoel? Als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik maak dus veel evenwichtigere keuzes dan voorheen. Die niet alleen goed zijn voor de kinderen en manlief, maar ook – en tegenwoordig ook met regelmaat in de eerste plaats – voor mij.
 • Ik spreek mij makkelijker uit. Vroeguh vooral via de mail, want schriftelijke communicatie lag mij altijd zo goed. Tegenwoordig pak ik net zo makkelijk de telefoon. Ook voor de lastige gesprekken. Moeiteloos.
 • En, hoewel ik mens blijf en echt wel van slag kan raken, raakt moeizaam contact met anderen mij veel minder. Wat een opluchting om echt eens van alles van je af te laten glijden!

TE gaaf gewoon!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt je voorstellen wat dit soort veranderingen veroorzaken. Zakelijk gezien sta ik nog vele malen steviger, maak ik keuzes niet alleen meer op basis van ratio maar vanuit mijn buik en hart. Dat maakt dat mijn werk mij zo ontzettend veel meer voldoening geeft dan het al deed! En prive… tja, hoe cool als je man tegen je zegt dat hij je nu NOG leuker vindt omdat je vrolijk, energiek en ontspannen door het leven gaat! Als je ouders je vertellen dat ze zien hoe veel meer rust er bij je is. En de kids meeresoneren op al dat positieve en relaxte. TE gaaf gewoon!

De kanttekening

Er is maar 1 kanttekening: nu ik de zwaarte, het negatieve, de stress en opgejaagdheid heb laten vallen… valt mij dat zo veel meer op bij anderen. Ik kijk mijn ogen soms uit, en realiseer mij dan ‘wat erg, dat had ik ook, en IK weet hoe bevrijdend het is als je dat van je afschudt en dat dat kan! Maar dat weet die ander nog niet.’

Ik ben niet van het verkopen van een techniek. Ik heb nooit geloofd in 1 methodiek als oplossing voor alle problemen. En nu voor het eerst sinds ik mijn praktijk heb, schreeuwt alles in mij ‘DIT MOET IEDEREEN WETEN. ELKE VROUW MOET CREATRIX® DOEN!’

Boek een mijmermoment

Dus, denk je na het lezen van dit blog ‘hier moet ik meer van weten!’, maak dan een afspraak voor een mijmermoment. Een gesprek, via Skype of Zoom (want voor Creatrix® is afstand dankzij deze online communicatie nooit een issue), van ongeveer drie kwartier, waarin wij samen kijken naar jouw dromen en naar de grootste blokkades in jou om die droom waar te maken.

Aan het eind van het gesprek weet je precies waar de angel zit. En heb je van mij een aantal tips gekregen om met dat inzicht om te gaan. Die heb je dus sowieso binnen.

Bovendien ontdekken we in dat gesprek samen of Creatrix® iets voor jou is. Zo ja, dan doe ik je een vrijblijvend aanbod. Zo nee, dan ijken wij samen wat ik dan voor je kan betekenen. Want he, dankzij mijn vroegere overtuiging dat er niet 1 methodiek kan zijn voor ALLE problemen, heb ik nog veel meer in huis dan Creatrix® alleen.

Jouw investering

Durf jij het aan? Maak dan nog vandaag je afspraak voor jouw mijmermoment. Jouw investering is

 • ¾ uur van je tijd
 • De bereidheid je open te stellen voor nieuwe, diepgaande inzichten
 • De bereidheid je leven, zowel zakelijk als prive, een mega-boost te geven
 • 75 euro, incl BTW. En als je besluit met Creatrix® door te gaan, dan brengen we die 75 euro in mindering op de kosten voor Creatrix®.

Leuk Marlies, maar wat is dat dan, Creatrix®?

Tijdens een Creatrix®-traject brengen we allereerst grondig al jouw belemmerende overtuigingen en negatieve emoties in kaart. Vervolgens werk jij die overtuigingen en emoties in een uitgebreide visualisatie een voor een uit de weg en vervang je ze door positieve, helpende levenslessen. Je zult het niet alleen met je hoofd kunnen bedenken, maar ook in je hele lijf voelen en in je handelen opmerken. En dat maakt dat het zo ontzettend krachtig is.

Je hoeft NIET te weten waar je issues vandaan komen, dus er is geen graven in het verleden nodig. Je hoeft ook je nare ervaringen NIET te herbeleven, dus het is niet onnodig zwaar en emotioneel. Wat wil je nog meer? De enige vereiste is dat jij bereid bent echt, echt, echt korte metten te maken met je issues. En je over te geven aan het proces. En dan kan ik je garanderen dat je iets groots gaat ervaren!

Meer weten: info@jouwsuccespraktijk.nl. Weet je welkom!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!