Ik heb een droom. Een missie. Een doel. Hoe je het ook wilt noemen. Ik wil iets bereiken. En wil jou vragen of je mij daarbij wilt helpen.

Mijn droom is dat alle (kinder)coaches na het verlaten van hun opleiding ook echt een succesvolle praktijk weten te starten. Van droom naar praktijk. Met ontspannen billen en droge oksels, zoals ik ook weleens roep.

Klaar voor de start?

Bij mij in de praktijk komen coaches die na hun opleiding vol enthousiasme zijn gestart aan hun praktijk. Ze richtten een ruimte in. Schreven folders en een website, plaatste een advertentie in het plaatselijke suffertje. Kortom, ze waren klaar voor de start.

De werkelijkheid die ondernemen heet

En toen, toen…. Toen werden ze geconfronteerd met de werkelijkheid. De werkelijkheid die ondernemen heet. De werkelijkheid die laat zien hoeveel tijd je kwijt bent met andere dingen dan waarvoor je je praktijk startte: het coachen.

Omdat je klanten niet in horden op de stoep staan.

Omdat je vol wordt geconfronteerd met je eigen onzekerheden.

AAAAHHHHHHHH!!!!!

Bizar

50 % van de startende ondernemers geeft zijn droom binnen 5 jaar op. Bizar veel, niet?

Om hoeveel procent het gaat bij (kinder)coaches kon ik niet achterhalen. Maar, dat percentage moet omlaag. Sterker nog, wat mij betreft wordt het percentage zo laag mogelijk. Daar maak ik mij hard voor.

Ik ken het spel

Dankzij 8 jaar eigen praktijk ken ik het spel.

Ik weet wat wel en wat niet werkt.

Ik weet hoe belangrijk het is dat je korte metten maakt met al je belemmerende overtuigingen rondom je business. En nog belangrijker: ik weet hoe je dat doet.

Ik weet hoe je je praktijk vanaf de basis inricht, klaar voor succes.

En ik weet als geen ander hoe je killerteksten schrijft. Teksten die van het scherm afknallen en waar niemand omheen kan.

Volhouden

Het enige dat je nog hoeft te doen is volhouden, volharden en je aan je plan houden. (Mind you, dat is vaak wel de grootste uitdaging, dat geef ik toe.)

Om alle startende coaches onnodig gestruggel te besparen en te helpen een succes te maken van hun praktijk, is er wel een voorwaarde: ik moet hen weten te bereiken. En daarbij vraag ik jouw hulp:

Ben jij iemand, of ken jij iemand, die hulp en inspiratie kan gebruiken bij het neerzetten van een stevige basis van de praktijk? Die een liefdevolle doch stevige – en soms ietsiepietsie confronterende – aanpak niet schuwt?

Aarzel niet

Aarzel niet en neem contact met mij op! Of geef mijn gegevens door. Een afspraak voor een gratis sessie is zo gemaakt!

Ik ga ervoor mijn droom waar te maken. En jij?

info@jouwsuccespraktijk.nl
06 43 40 86 81

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!