Ik houd van kindercoaches

Ik houd van mooie dingen. Van stenen in het bijzonder. Mijn kids zuchten nogal eens als we samen op pad zijn. Want te pas en te onpas buk ik, raap een steentje op, verzucht hoe mooi het is, wrijf er eens liefdevol over en leg het terug. (Ok ok, soms neem ik het zelfs mee, maar echt, heb jij al eens goed gekeken hoe tof de stenen van het strand in Normandie zijn? Je weet wel die stenen met een gat erin waar dan weer een steen inzit? Die kan je toch niet laten liggen!?!)

Nu heb ik aan mijn liefhebbend echtgenoot een goede. Selfmade geoloog en dus een crush voor… je voelt het al aankomen: mooie mineralen, kristallen, edelstenen… stenen dus.

Minpuntje is dat hij vaak dat wat ik opraap en liefkozend in mijn handen koester voordat ik het weer ergens achterlaat, direct kan benoemen voor wat het is. En dat is meestal iets niets bijzonders. Een huis-tuin-en-keuken-steen dus.

Pluspunt is dat hij mij graag van iets glimmends voorziet. Helaas heeft hij dankzij de afgelopen 2,5 jaar geen grote conferenties meer bezocht in verre oorden, want voor die tijd kwam hij regelmatig met iets thuis. Een armbandje met jade, oorbellen met labradoriet, een ring met maansteen, een ketting met rozenkwarts, een stuk rookkwarts, en nog heel veel meer.

To the point

Voordat je weg klikt omdat je geen idee hebt waar ik naartoe wil… blijf nog even bij me.

Ik houd van stenen dus. Glimmend en niet-glimmend. Groot en klein. Opvallende kleuren en grijs. Opvallend en ingetogen. Rond en puntig. Stenen die officieel iets betekenen en bekend staan om hun energetische werking en stenen zonder bijzonder toegedichte eigenschappen.

En dan kom ik tot mijn punt.

Ik houd van kindercoaches.

In alle soorten en maten. Startend en florerend. Alleen en in een team werkend. Met een baan ernaast en volledig zelfstandig. Met een praktijkruimte aan huis en met een heus coachhuis voor ouder en kind. In de KOR en met omzetten om U tegen te zeggen.

Ik houd van kindercoaches.

In de afgelopen jaren heb ik heel, heel, heel veel kindercoaches begeleid. In alle soorten en maten. Ik ging wel keuzes maken. Werd in mijn screening steeds scherper op het vinden van die klant waar ik echt heel erg gelukkig van word.

Ik houd van kindercoaches

Waar de mensen die er echt verstand van hebben zeggen dat ik niet EN de starter EN de ‘level up’ kindercoach kan bedienen, is dat wel precies wat ik doe. Wat alleen niet gaat is hen in een en dezelfde community begeleiden. Omdat de verschillen te groot zijn.

En dat betekent dus meerdere programma’s. Die vaak naast elkaar lopen. Met de ene keer de focus op het een, de andere keer de focus op het ander. Voor de een een korter programma, voor de ander een langer. Het vraagt constante afstemming op wat het beste is voor mijn klant en minstens evengoed voor mijzelf, in combinatie met uitmuntende timing en scherp uitdenken. Maar het kan dus wel. En zal ik je wat vertellen? Je kan mij niet gelukkiger maken dan wanneer ik zo mag werken.

In alle soorten en maten.

Het vraagt soms wel een beeeeeeeeeetje verduidelijking voor mijn volgers. En daarom dit schrijven. Voor jou als je je eerder hebt afgevraagd of ik er ook ben voor jou of juist niet.

Het is als met die stenen, in alle soorten en maten. Glimmend en niet-glimmend, weet je nog? Rond en puntig.

Lieve kindercoach, jij bent meer dan van harte welkom in een van mijn programma’s of trajecten als jij

 • Een fikse donder ambitie in je kont hebt
 • Bereid bent jezelf in de spiegel aan te kijken, je blokkades te onderzoeken en door te pakken
 • Jezelf en je klant bloed- en bloedserieus neemt
 • Barst van de ideeën
 • Vastberaden bent geen praktijkJE maar een praktijk te voeren
 • Een leuke boterham wilt verdienen, maar vooral
 • Elke dag wilt opstaan met een zinderend verlangen aan je dag te beginnen


En dan maakt het dus weinig uit of jij die starter bent die gewoon in een keer die hele praktijk super solide neer wil zetten. Met focus. Een super helder en aantrekkelijk verhaal dat klanten aantrekt. Niet een 13-in-een-dozijn-verhaal maar een verhaal dat jou en je klant recht doet.

Of dat jij die gevestigde ondernemer bent die toe is aan dat volgende niveau. Jezelf op een diepere laag ontwikkelen zodat je met minder moeite je praktijk gaat runnen, vanuit ease & flow. Meer verdienen. Nog scherper, anders dan anders aanbod voor precies die klant waar je hart in de afgelopen jaren echt voor is gaan kloppen.

Het maakt niet uit, in beide gevallen heb ik prachtige op jou afgestemde opties voor je. En ik heb het zo ingericht dat ik van al die opties even gelukkig word.

Constante ontwikkeling van je business

Toegegeven, dat heeft wat voeten in de aarde gehad. Uitproberen, ervaren, bijslijpen, finetunen, schrappen, toevoegen. Constant in ontwikkeling. He, het lijkt wel business! 😉

En ik wil dat jij dat ook gaat zien. Dat je in je bedrijf constant aan het ontwikkelen bent. Jezelf en je business. Dat hoort erbij. En het is super fun.

Want, jouw praktijk is als een winkel: sommige producten liggen in de etalage, andere op de schappen in het magazijn. Beide varianten kun je verkopen, maar je hoeft niet alles in die etalage te proppen. Wordt super onoverzichtelijk voor je klant, en voordat je het weet is hij je winkelpand weer uitgerend voordat ie een keuze heeft kunnen maken. Ben je wel eens in het Stenenhuis in Limburg geweest? Daar kan je uuuuuuren ronddolen, je ogen de kost geven en zonder iets weer naar buiten lopen: het is gewoon te veel.

Durf dus niet-volledig te zijn op je website bijvoorbeeld. Niet ALLES dat jij kan en te bieden hebt aan trajecten, trainingen, workshops en lezingen hoeft direct terug te vinden te zijn. Zorg ervoor dat het zorgvuldig verpakt op die plank in je magazijn ligt, terwijl je in je etalage een uitnodiging voor een gratis kennismaking of andere ‘proeverij’ hebt prijken plus je allerbelangrijkste aanbod.

Zodat je zo snel mogelijk met je klant in gesprek komt, je razendsnel helder kunt krijgen wat er aan de hand is, wat nodig en wat jij dan het aller aller allerbeste kunt bieden om jouw klant van A naar B te helpen. En dan maakt het niet uit of je iets uit de etalage pakt, van de plank in je magazijn haalt of dat je een op-maat-product samenstelt.

GRATIS Webinartraining voor starters

Maar goed, voordat ik helemaal losga… dit is een voorbeeld van wat ik met je deel tijdens mijn GRATIS webinartraining Klaar voor de start van 31 augustus. Een training van 2 uur, via zoom. En jij kan er bij zijn.

Deze webinartraining is voor STARTERS. En onder een starter versta ik jou als jij echt start met je praktijk (deze webinartraining is niet voor jou als je net begonnen bent met een opleiding of je oriënteert op het vak kindercoach) en geen idee hebt waar je moet beginnen. Je vlekken in je nek krijgt van het idee dat je een website moet, een flyer? Visitekaartjes? Hoe kom ik dan aan klanten? En je vooral bezig bent met kijken hoe andere kindercoaches dat doen… maar er bar weinig gebeurt nog.

Je kan je heel eenvoudig hier aanmelden. Maar let op: deze training geef ik gratis, dat betekent dat ik commitment van jou verwacht. Ik heb nl maar beperkt plek voor deze training, en er komt GEEN REPLAY. Dus als jij je aanmeldt, dan verwacht ik je ook aanwezig. Klinkt streng, maar he… hier begint het al… is het jou menens met je praktijk of niet? Het begint met opdagen. Doen wat nodig is. Bereid zijn te investeren: in tijd, ruimte, inspanning en geld. In ondernemen bestaat half werk niet.

Oh, en ik verklap alvast… ik lanceer 31 augustus tijdens deze webinartraining mijn allernieuwste ‘ding’. Heel heel heel gaaf wordt het, dus alleen al daarom wil je er bij zijn.

Event: Me, Myself & My Business

Ben jij nou al verder? Dat starter-stadium ruim voorbij? En vraag je je regelmatig af hoe je het NOG leuker kan maken? Voel jij dat je bent weggelegd voor meer, maar wat en hoe dan precies? Heb je een groot verlangen je business nog meer JIJ te maken. Echt doen waar je stikgelukkig van wordt. Het aller aller allerbeste uit jezelf halen en daarmee het aller aller aller mooiste neerzetten voor jouw klant?

Ik houd van kindercoaches

Zou je niets anders meer willen dan het ondernemen maar merk je ook wel dat je soms ietsiepietsie te veel last hebt van allerlei – al dan niet – zelfopgelegde dogma’s waardoor je wel heel veel aan het werk bent en wil je daar doorheen breken zodat je echt je ongekende mogelijkheden gaat ervaren? Dan moet je echt op 19 september naar De Wassenaarse Slag komen voor het event Me, Myself & My Business. Life- & Business changing. Ik heb op het moment van schrijven nog 12 plekjes. Hier lees je er alles over, krijg je geen spijt van. Pinky Promiss.

Kun je daar niet bij zijn, maar ben je wel klaar voor een vervolgstap en wil je onderzoeken of je die met mij wilt zetten? Stuur me dan een mail, denk ik even – vrijblijvend – met je mee. Want… ik weet wat ik op de schappen in mijn magazijn heb liggen, en daar zit zeker te weten ook het perfecte voor jou bij.

Oh, enneh… ook handig om te weten:

Je bent bij mij NIET aan het juiste adres als je

 • Angst voor falen of succes groter is dan je verlangen iets levensveranderends neer te zetten
 • Weigert je heilige tijd voor jezelf en je business te claimen
 • Stiekem weet dat je niet goed bent in je vak en geen idee hebt wat je met een kind of ouder aan zou moeten in je praktijk
 • Wilt blijven geloven dat ondernemen niet voor jou is weggelegd


En verder is elke steen bij mij welkom!

Zie ik je snel?

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!