doorgaan van 0 naar 10

In een vloek en een zucht van 0 naar 10
Gisteren was mijn Inspiratiedag Boost je business 2022. Op de dag af een week voor Kerst. Op een zaterdag ook nog eens.

Ik werk nooit in het weekend. Maarrrrrrrr, aangezien mijn eigen agenda ook al bommetje vol was… en ik per se nog dit jaar mijn Inspiratiedag wilde geven … kwam ik dus uit op die zaterdag.

En stiekem verwachtte ik dat dat heel heel heel veel aanmeldingen zou opleveren, binnen 5 minuten nadat ik op de verzendknop van mijn mail aan die lijst van een kleine 3000 kindercoaches zou sturen.

Niets. Bleek. Minder. Waar.

Waar ik normaal met 1 mail binnen een paar dagen 20 a 30 aanmeldingen voor zo’n Inspiratiedag kan verwachten, gebeurde er nu NIETS.

Nog een mail. Een paar posts op Insta en FB. Genoemd in mijn podcast. Bij een blog.

Noppes.
Nada.

Op precies 2 weken voor the day stond de teller nog steeds op 0.

En toen ging dat koppie draaien. Want, ach, eigenlijk ben ik ook best klaar zo aan het eind van het jaar. En misschien is iedereen online-moe zo langzamerhand. Of had ik toch iets minder moeten vragen om de drempel NOG lager te leggen. Precies een week voor Kerst: stupid. Of, misschien heb ik het niet aantrekkelijk genoeg gemaakt. Wat als ze me niet leuk meer vinden…

Moet ik nog even doorgaan?

OPGEVEN IS GEEN OPTIE

Opgeven is geen optie. Hoewel ik er deze keer heel heel heel dichtbij was. Tegelijkertijd was ik er mijlenver van verwijderd. Want kom op zeg, twee weken voor dato de stekker eruit trekken? Dat is echt persoonlijk leiderschap en businesskwaliteit van het niveau 0.

Dus herpakte ik mijzelf, schreef nog een paar goede posts. Stuurde nog een paar mooie nieuwsbrieven met verwijzing naar de Inspiratiedag. En wat gebeurt er? Ineens komen de aanmeldingen ‘uit het niets’ binnen. De laatste drie zelfs nog binnen de laatste 12 uur, en zo zat ik gisteren met 10 geweldige dames de hele dag in zoom.

EN het moet gezegd: ik heb genoten. GENOTEN met hoofdletters.

De successen van 2021

Met de agenda in de hand teruggeblikt op alles successen in 2021. En iedereen was het met mij eens: Wat hebben we veel moois verzet, ook al leek het misschien in eerste instantie niet zo.
Met de ogen gesloten beleefden we oudjaarsavond 2022 en konden zien, voelen, ervaren wat de successen mogen zijn waar we volgend jaar op proosten.
We deelden, vierden, lachten, pinkten een traantje weg. Lieten ons verbazen, vonden en voelden de verbinding. En we lieten onze dromen op papier ontstaan. Al schrijvend. En al knippend en plakkend.

En nogmaals: ik GENOOT met hoofdletters. Minstens zo hard als mijn deelnemers.

Geef niet op

Stel nu dat ik het had opgegeven. Dat ik had toegegeven aan mijn vermoeidheid en mineur twee weken terug. Dan had ik deze ervaring gisteren niet gehad. En dan had ik die 10 vrouwen niet die enorme stappen verder kunnen brengen richting een weergaloos 2022.

Stel je voor. Een doodzonde bijna.

Dus de eerstvolgende keer dat jij een workshop, lezing of training de wereld inslingert. En het akelig stil lijkt te blijven. Weet wat je te doen hebt:

Geef Niet Op.

Nog een keer… van 0 naar 10

Wees niet bang NOG een keer over je aanbod te vertellen. Durf NOG een keer die nieuwsbrief uit te sturen. Vertel NOG een keer vol enthousiasme, vanuit verschillende invalshoeken hoe tof het is wat je te bieden hebt en wat het jouw klanten op zal leveren.

En laat je verrassen. Voordat je het weet zit ook jij met een vloek en een zucht van 0 op 10!

(Oh en nog iets, maar eigenlijk is dat een onderwerp voor een andere post… Als je nu goed gelezen hebt, dan heb je gezien hoe groot mijn mailinglijst is. Check dan ook vooral mijn socials voor mijn aantal volgers. En daar komen dan voor deze dag 10 deelnemers uit. Hoewel vele malen minder dan ik gewend ben, nog steeds een prachtig aantal. Wedden dat jij veel minder mensen op je lijst hebt staan, en minder volgers? Verwacht dan ook niet dat je met twee mailtjes genoeg aanmeldingen hebt voor je training om de Arena af te huren. OK?)

van 0 naar 10

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!