Jouw gratis Toolbox

Jouw gratis Toolbox

Jouw gratis Toolbox

I know, I know. Jij wil ALLES. En die goedlopende praktijk. En alleen maar met de aller aller allerleukste klanten werken. En elke dag opstaan met een enthousiasme alsof het de eerste dag van je leven is. En een unstoppable vertrouwen voelen, in jezelf in in je business.  En alleen maar de dingen doen waar je happy van wordt. En meer dan genoeg tijd hebben voor al die andere dingen in het leven die je super belangrijk vindt. En lekker verdienen.

Geen zorgen, want dat is meer dan mogelijk. Ik ging je voor! En om jou te laten profiteren van mijn reis bied ik je toffe dingen aan. Gratis. Dus check als de wiedeweerga hieronder jouw gratis online toolbox. Maak je keuze. En geniet!

challenge stand out in the crowd

Jij WEET dat het tijd is om jezelf te gaan laten zien. ECHT zichtbaar te worden. En daarmee bedoelen we niet dat roeptoeteren op socials, maar jezelf echt en oprecht als je pure zelf presenteren aan die klant waar jouw hart een huppeltje van maakt. Precies die verhalen vertellen waarmee jij de verbinding met jouw ideale klant aangaat. Online en offline. Zodat ze als magisch naar je toe worden getrokken. Korte metten maken met al die interne shizzle die je nu nog wijsmaakt dat het veeeeeel verstandiger is niet te veel op te vallen. Jij bent ook bereid om te doen wat nodig is om je doelen te bereiken.

En daarom geef ik speciaal voor JOU  van 14 t/m 16 juni de challenge Stand out in the Crowd!

 

gratis masterclass - download

De grootste hobbel die jij hebt te nemen in je business ben jijzelf. Je bent zelf – hoe naar het ook klinkt – de grootste saboteur van je eigen succes.

Ik geloof dat je hier doorheen, overheen, onderdoor, omheen kunt. Dat je de grootste beren op de weg achter je kunt laten zodat je het pad naar de business en het leven van je dromen vrijuit uit gaan bewandelen.

Ben jij er klaar voor om je angsten aan te kijken, helder te krijgen waar en hoe jij jezelf nog tegen- of kleinhoudt? Schrijf je dan als de wiedeweerga in voor deze masterclass! Je ontvangt de masterclass direct in je maibox.

Matchcall met marlies

De tijd om vol zelfvertrouwen aan jouw succespraktijk te gaan bouwen is aangebroken!? Laten we bespreken welke richting jij op wilt met je coachpraktijk, wat er nodig is en wat je nog tegenhoudt, zodat ik je een passend aanbod voor samenwerking kan doen.

TRAINING STAND OUT IN THE CROWD

Ik ben de beste

Vind je jezelf stiekem maar een grijze muis die bang is om te roeptoeteren, maar verlang je wel naar een business bommetje vol met de allerleukste klanten?

Download dan nu jouw gratis Luistertraining Stand out in the Crowd.

training een reis naar binnen

Een reis naar binnen

Maak de reis naar binnen en til jezelf en je business naar the next level. Deze supertoffe, diepgaande, baanbrekende, weergaloze do-it-yourself online training is voor de go-getters, de durfals en de ‘opgeven is geen optie’-ers.

podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde coach

Podcast

Deze podcast is voor JOU, ambitieuze, zelfverzekerde coach. Als jij de coachpraktijk van je dromen wilt neerzetten. Bomvol inzichten en tips die jou helpen vol zelfvertrouwen de klanten aan te trekken waar jouw hart een huppeltje van maakt!

training klaar voor de start

Ben je startend coach, heb je een eigen praktijk maar loopt het nog niet zoals je zou willen? Zinkt de moed je met regelmaat in de schoenen en twijfel je of het je ooit gaat lukken echt een constante toestroom aan klanten te krijgen? Volg deze gratis training!

online magazine

10 vrouwen, 10 verschillende kindercoaches. Alle 10 zetten ze door hun aanpak een eigen stempel op hun werkwijze en benadering. In dit magazine lees je hoe zij vormgaven aan hun eigen, unieke praktijk.