Focus

Heel, heel, heel vaak krijg ik vragen over de perfecte praktijknaam. De rit naar de KvK kan niet gemaakt worden, eerst moet de perfecte naam er zijn. Alles is uitgedacht, het bruist en tintelt in het hele lijf van zinderend verlangen heel heel heel veel kids en ouders te gaan helpen. Maar… dat kan nog niet… want, die naam he. Of, er is een naam. Er is een KvK-registratie. Er is een website. Er is een flyer. Er is van alles, behalve klanten. En dan komt de vraag: ‘Heb ik wel de juiste praktijknaam gekozen? Misschien moet ik een andere naam kiezen?’

De perfecte praktijknaam

Mijn advies is altijd hetzelfde: je hebt die naam NIET nodig om te starten. Je hebt niet de perfecte naam nodig om klanten aan te trekken. En een naamswijziging gaat never nooit niet uit het niets ineens heel veel klanten opleveren.

Dus, ga naar die KvK. Onder je eigen naam voor mijn part. Bedenk je later de perfecte naam (of niet), dan voeg je een handelsnaam toe. Kan allemaal online met 1 druk op de knop. En klaar is Klara.

Ga vol enthousiasme vertellen voor WIE jij er bent, wat jij te BIEDEN hebt, en waarom JIJ bij uitstek de persoon bent om die klant verder te helpen. Daar heb je die naam niet voor nodig. Wel heel veel passie. Vertrouwen. Een ijzersterk verhaal. En doorzettingsvermogen.

Waar gaat het echt om?

Zo heb ik menig kindercoach aan een razendsnelle start geholpen. Van het dwaalpad af naar de hoofdweg geleid.

Is het altijd leuk? Nee! Want, eerlijk is eerlijk, het is niet tof om tot de ontdekking te komen dat je verhaal niet sterk genoeg is. Dat je te onzeker bent en overkomt om de juiste klanten aan te trekken. Daar worden we liever niet mee geconfronteerd. En dan gaan we het heel heel heel druk hebben met randzaken. Zoals die naam. Of de juiste profielfoto. Of de kleuren van je logo. Of de grid van je insta wel als het perfecte dambord geschakeld is. Dat.

Doodzonde van je tijd. Het leidt af van waar het echt om gaat. Dus, betrap jij jezelf ook hierop… terug naar die hoofdweg. Terug naar de basis. En daar vooral ook niet maaaaaaaaaandeland voor terug naar de tekentafel. Verdiepen, besluiten nemen, go!

Ik weet niet hoe?

Wil je wel maar weet je niet hoe? Is jouw ooit zo fel laaiend vuur langzaam verzwakt tot een zichzelf net in stand houdende waakvlam? Twijfel je of je op de juiste koers bent? Wat je nu eigenlijk ECHT wilt? Vind je de tijd en rust niet om hier op je gemak bij stil te staan, en blijf je daardoor kwakkelen?

Dan is er maar 1 besluit dat je vandaag MOET nemen: je aanmelden voor Me, Myself & My Business. 20 juni. HET event voor de ambitieuze kindercoach. Of jongerencoach. Of oudercoach. Of opvoedcoach. Of zindelijkheidscoach. Of slaapcoach. Of lifestylecoach. Of hormooncoach. Of wat voor coach of therapeut ook. Sterker nog… een van diegenen die je voor ging is advocaat… Kan allemaal!

Een dag lang naar binnen keren. Zinderende inspiratie. Het vuur weer doen oplaaien tot ongekende hoogten. Na deze dag kijk je met compleet nieuwe ogen naar jezelf en je business.

Je weet… via onderstaande link… vind je de route naar dit geweldige event. Wel even vroegboekkortingscode 2022-event gebruiken. Krijg je nog 50 euro korting.

Praktijknaam

Ik ben ook maar een mens

En terwijl jij je aanmeldt… buig ik mijzelf nog even over de vraag: Zal ik verder gaan onder de naam Jouw succes-PRAKTIJK! of toch onder mijn eigen naam Marlies van der Hout. (En nee, het is geen grap, ook ik stel mijzelf dat soort vragen met regelmaat. Net mens, die Marlies)

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!