Zo trek je als startende kindercoach klanten aan

Zo trek je als startende kindercoach klanten aan

Zo trek je als startende kindercoach klanten aan

Til jezelf en je business naar the next level

Bekijk de gratis training

Bekijk de gratis training

Hoe maak je het verschil?

Hoe maak jij het verschil?

Toen ik in 2010 startte met mijn kindercoachpraktijk stond ik te trappelen van ongeduld. Ik was er klaar voor om heel heel heel veel ouders en kids te ontvangen.

In de praktijk viel dat nog even tegen. Er kwamen wel klanten, maar niet gelijk een enorme stroom. Ik vond het verdikkeme lastig om over mijzelf te roeptoeteren en mensen aan te trekken. Schaafde veel, heel veel aan mijn websiteteksten. Was constant op zoek naar de manier waarop ik mijzelf het best kon presenteren aan de buitenwereld. Zag de kindercoaches om mij heen als paddenstoelen uit de grond schieten. De twijfel en onzekerheid vlogen mij regelmatig naar de keel.

En het enige dat ik wilde was een echt verschil maken. Al die struggelende ouders en kids begeleiden naar hun best mogelijke leven ever. HOE dan!?!

Sta jij nu ook aan die start?

Sta jij nu ook aan die start?

Sta jij nu ook aan die start. Heb je geen idee hoe je een praktijk opbouwt die EN goed loopt EN helemaal bij je past. Hoe je unieke en klantentrekkende websiteteksten schrijft. Hoe je je onderscheidt van al die andere kindercoaches, en zichtbaar wordt op jouw eigen, unieke manier zonder een ander te kopiëren, maar vooral super integer en oprecht…

Dan wil ik je graag mijn online training ‘Klaar voor de start’ cadeau doen!

JA, IK WIL DEZE TRAINING GRATIS BEKIJKEN!

“Ohhhhh, het ziet er geweldig uit!!! Je gaat hier echt enorm de diepte mee in!!! Wauw… zo waardevol deze stappen!!! Supergaaf Marlies!!! De lay-out, maar vooral dat wat je geeft!!! Ik zie een shift in wat je wilt met je klanten!!!”

Ben jij klaar voor de start ?!

Ben jij klaar voor de start ?!

In 2 uur tijd leer ik je hoe je de basis van je praktijk heel solide neerzet, zodat jouw agenda zich eindelijk gaat vullen met klanten. En ik laat je zien hoe je dit kunt doen op een manier die bij JOU past. Want laten we wel wezen: je wilt niet doen wat IEDEREEN doet, toch?

Is het tijd voor jou om te gaan shinen met je praktijk? Eindelijk die klanten aan te trekken waar jouw hart een huppeltje van maakt? Laat je gegevens achter, en jij krijgt direct toegang tot de training.

JA, IK WIL DEZE TRAINING GRATIS BEKIJKEN!

“Super, super gaaf!!! Hele mooie vormgeving en de inhoud is ook tof 😍 wauw!!! Ben heel benieuwd wat je dit allemaal gaat brengen.”

Marlies wie ben jij dan?

Marlies wie ben jij dan?

Ik ben Marlies van der Hout.

Ik help (kinder)coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Heb je de items uit de gratis toolbox al gezien?

Doorbraaksessie met
Marlies van der Hout

Een reis naar binnen

Gratis Training "Een reis naar binnen"

Podcast

Dé Podcast voor de ambitieuze, zelfverzekerde coach

Online Magazine: "Op een dag wist je het, ik word kindercoach"

deep dive herfstsessie

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!