Te midden van een enorme zooi (echt enorm) ga ik op de grond zitten en kijk om mij heen. Waar was ik gebleven? Kom ik hier doorheen? Want heb ik veel spullen verzameld in de afgelopen 8 jaar! Ik laat alles, maar dan ook echt alles door mijn handen gaan. De stapel ‘weggooien’ groeit en groeit. Zo ook de stapel ‘weggeven’. En de stapel ‘te koop zetten’ eveneens. Blijf er nog iets over?

Het werd een beetje veel

Een half jaar geleden ongeveer kondigde ik het al aan: ik nam geen klanten meer aan in mijn kindercoachpraktijk. Helemaal tijd om ermee te stoppen was het nog niet. Ik had met nog een aantal klanten een traject lopen dat ik in alle rust wilde afronden. En er kwamen nog geregeld pareltjes van hulpvragen op mijn pad die ik eigenlijk ook niet zomaar aan mij voorbij wilde laten gaan. Inmiddels tuigde ik Jouw succes-PRAKTIJK! op en daar kwamen steeds meer klanten binnen. Het gevolg: ik had twee meer dan halve bedrijven naast elkaar draaien en dat werd een beetje veel, en ik werd er onrustig van.

Voelen in plaats van denken

Deze zomer bracht ik maar liefst 5 weken door in Canada. Wat een zaligheid. Ik was er echt even (nou ja even) 5 weken helemaal uit. Vooraf had ik de eerste week na onze vakantie vrijgehouden in mijn agenda. En op de laatste dag voor mijn vakantie rondde ik mijn laatste traject af in de kindercoachpraktijk. 5 weken lang dacht ik NIET na over mijn werk. Ik mijmerde wel een beetje, maar ik zette niets op papier en mocht al helemaal geen besluiten nemen van mijzelf. Ik liet het maar een beetje in gedachten voorbijkomen af en toe. En voelde, in plaats van dacht, wat die gedachten met mij deden.

En zo komt het dat ik hier nu midden in die zooi zit. Ik VOELde toen in de afgelopen dagen de wolken van de jetlag optrokken ZO sterk dat het nu echt klaar was om knopen door te hakken. Te focussen. Al mijn energie aan Jouw succes-PRAKTIJK! te geven. Dus ik kwam in actie.

Alles komt in een stroomversnelling

Waar ik voor de zomer nog heel voorzichtig een aantal coachmaterialen had verkocht waarvan ik zeker wist dat ik ze niet meer ging gebruiken, gaat nu rigoureus de stofkam er doorheen. En dat voelt goehoed!

Dingen die ik al maanden op mijn ‘to-do-lijstje’ had staan, jaag ik er nu stuk voor stuk op hoog tempo doorheen. Zonder aarzelen, zonder druk, zonder stress, gewoon omdat het nu voelt als het moment. En als het moment klopt, dan gaan dingen in een stroomversnelling. Dat blijkt maar weer.

Dat wens ik iedereen toe. Dat je durft af en toe stil te staan. Eruit te stappen. Van een afstandje te observeren waar je staat. Even goed te voelen waar je heen wilt. Zodat je in die stroomversnelling mag gaan. Helemaal, en zonder aarzelen.

En jij? Heb jij deze zomer stilgestaan? En hoe pak je dat nu, na de zomer, weer op? Wil je dat met mij delen?

En, mocht je het laatste kwartaal van 2018 nog een enorme slinger willen geven aan je focus en je praktijk? Doe dan mee met de workshop succes-VISIONBOARD van woensdag 19 september. Een moment dat ik voor mijzelf creëerde en waarvan ik besloot dat ik jou er net zo goed voor kon uitnodigen mee te doen. Gegarandeerd geïnspireerd, vol enthousiasme en met concrete plannen verlaat je aan het eind van deze workshop mijn praktijk. Weet je welkom, meer info op de pagina succes-VISIONBOARD.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!