Luistertraining Stand out in the Crowd

Luistertraining Stand out in the Crowd

Luistertraining Stand out in the Crowd

Download de Luister training

Download de Luister training

Van grijze Muis naar This is me!

Van grijze Muis naar This is me!

Vind je jezelf stiekem maar een grijze muis die bang is om te roeptoeteren, maar verlang je wel naar een business bommetje vol met de allerleukste klanten?

Download dan nu jouw gratis Luistertraining Stand out in the Crowd. Laat je verrassen door de inzichtgevende, al het verschil makende vragen uit deze luistertraining. En krijg in slechts anderhalf uur tijd helder hoe jij gaat opvallen – zonder roeptoeteren, eerlijk en oprecht – in het overbevolkte woud aan coaches.

Dit is wat deze training jou Oplevert

Dit is wat deze training jou Oplevert

This is me: Je ontdekt in een handomdraai waar jij voor staat, wat jou uniek maakt en wat jij van jezelf mag laten zien zodat je de juiste klanten gaat aantrekken. Niks roeptoeteren, eerlijk en oprecht je podium pakken.

Heldere acties: Na deze luistertraining klopt je hart harder dan ooit en weet jij precies wat je te doen hebt. Inzichten zijn leuk, maar jij gaat DOEN en daardoor krijg je moeiteloos waar je naar verlangt!

Vertrouwen: Bye bye onzekerheid. Jouw vastberadenheid en zelfverzekerde houding hebben een mega aantrekkingskracht op de klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt.

Focus: Het is klaar met kip zonder koppen. Niks kijken naar al die andere coaches in de markt. Volle focus op jezelf en JOUW toekomstige klant. Ik geef je op een briefje: voelt lekker!

Energie: Heldere focus en acties. Rotsvast vertrouwen in jezelf en je business. Dus heel veel tijd en energie over voor jezelf en je geliefden. En dat is toch waarom je überhaupt ondernemer werd?

JA, IK WIL 'STAND OUT IN THE CROWD'

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

“Geen rem meer op het stuk zichtbaar zijn, ik voel lichtheid”

“Ik voel nog meer enthousiasme en dat straal ik uit”

“Wat ik wel wil, maar vooral niet(!) maakt mij standvastiger, en ik kan dan gaan staan voor mijn werk en mijzelf”

“Ik kan nu bezig zijn met dingen die me energie geven en blij maken, en daardoor krijg ik vrijheid en variatie”

WAT ZIJ HEBBEN, DAT WIL IK OOK!

Heel die pagina Gelezen...

Heel die pagina Gelezen...

Echt? De hele pagina gelezen? Je bent 1 stap verwijderd van het leven en de business van je dromen. Dusseh, tijd om je luistertraining te downloaden.

Anderhalf uur training, zonder ellenlange intro of aanbod aan het eind. Puur prikkelende vragen, inzichten, motivatie en inspiratie. Jij gaat hier heel blij van worden.

IK BEN KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP IN MIJN BUSINESS

Marlies wie ben jij dan?

Marlies wie ben jij dan?

Ik ben Marlies van der Hout.

Ik help (kinder)coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn coachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!