Yes, jij krijgt toegang tot mijn gratis training
Stand out in the crowd

Yes, jij krijgt toegang tot mijn gratis training
Stand out in the crowd

Yes, jij krijgt toegang tot mijn gratis training
Stand out in the crowd

Succes here I come!

Succes here I come!

Hi, leuke, dappere jij!

In no-time krijg jij de link naar de Luistertraining Stand out in the Crowd in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan alsjeblieft ook je spam. Echt niet ontvangen? Mail dan naar team@jouwsuccespraktijk.nl. Dan zorgt mijn team ervoor dat je de link alsnog ontvangt.

Maar voordat je naar je mailbox rent… bekijk even deze video. Want ik heb nog een belangrijke boodschap EN een mega kans voor je!

Zeg eens eerlijk...

Zeg eens eerlijk...

Zeg eens eerlijk… Jij wil HEEL graag je business van hobbystatus naar een weergaloos succes brengen. Maar…. je wordt met regelmaat ingehaald door een fikse portie onzekerheid, twijfel en angst.

Het kost je op zo’n dag ontzettend veel energie om tegen jezelf in te beuken. Want die stemmetjes…

Ben ik wel goed genoeg?

Gaat iemand hier geld aan uitgeven?

Moet ik niet eerst nog een opleiding doen, wachten tot de kids wat groter zijn, etc?

Wat als ik faal?

Als coach weet je als geen ander… dit zijn van die nare, gemene, alles onderuithalende miepgedachten. Die we in grote-mensentaal zo mooi belemmerende overtuigingen noemen…

Stel je eens voor...

Stel je eens voor...

Stel je voor dat je de tools in handen hebt om heel snel te reageren op je eigen gedachten. Zodat je in no-time die onzekerheid, het uitstelgedrag en de twijfel kunt aankijken en keren? Dan ben je in de lead. Sta jij aan het roer van je eigen leven en je eigen praktijk. Dat willen we toch allemaal?

Daarom heb ik nu Boost je business mindset in 30 dagen voor je. Alleen op deze pagina voor slechts 27,00 ipv 97,00.

Dit zeggen vrouwen die je Voorgingen

Dit zeggen vrouwen die je Voorgingen

“De maand is echt omgevlogen en ik vond het een hele fijne manier om zo aan mezelf te werken. Ik ben een stuk zekerder geworden. Bedankt Marlies!  Ik ga lekker verder knallen.”

“Waar ik vol ongeloof begon, zo geloof ik nu in mijzelf! Wat een fantastisch gevoel, ook al komen er soms nog miepgedachtes en onzekerheid naar boven, ik schuif ze met goede wil aan de kant. Ik mag er zijn, dat gevoel wil ik zo graag ontzettend doorgeven!”

“Vol met interne saboteurs, naïeve gedachten en vluchtgedrag begon ik hieraan. Wat heb ik deze maand veel geleerd en mooie stappen gezet. Ik weet nu wie ik ben en waar ik voor sta. Ik kan nu echt de boer op. Hier ben ik.”

Dit is wat je Krijgt

Dit is wat je Krijgt

30 Dagen lang dagelijks een video met een oefening. Ik laat je precies zien wat er in jouw hoofd en lijf gebeurt. Ik laat je ook zien hoe je dat supersnel kunt keren. Met stuk voor stuk gave, eenvoudige en heel effectieve opdrachten. Je zult versteld staan wat dit – in slechts 15 minuten per dag – met je mindset gaat doen!

Meld je nu aan voor Boost je Business Mindset in 30 dagen, met 70,00 korting. Je krijgt direct toegang, voor in totaal 90 dagen dus meer dan genoeg tijd om die 30 oefeningen te doen!