Ik open mijn mail en tref een uitgebreide, heel enthousiaste mail: ‘Ik wil ZO graag een eigen praktijk starten. Maar, wat kan ik doen om vergoed te worden? En als ik nog een opleiding wil volgen, welke raad je dan aan?’

Dit is niet waar het echt om gaat!!!

Deze vragen worden mij ZO vaak gesteld. En, met behoorlijke zekerheid durf ik te zeggen: Dit niet waar het echt om gaat! Er ligt een vraag onder deze vragen. Een vraag die eerder klinkt als ‘Wie zit er op mij te wachten?’, ‘Ben ik wel goed genoeg?’, ‘Gaat het mij lukken?’, ‘Hoe kom ik aan genoeg klanten?’, etc.

En dan wordt het interessant. Want, hoe ga je met DIE vragen om? Ik smul ervan!

Komt dit je bekend voor?

Herken jij deze vragen? Wil jij ontzettend graag je praktijk van de grond krijgen, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is mijn workshop ‘Klaar voor de start’ een must voor jou!

Klaar voor de start

Op vrijdag 12 oktober neem ik je drie uur lang mee in mijn verhaal: hoe begon ik 8 jaar geleden, waar liep ik tegenaan, en wat weet ik nu? Welke bewezen stappen heb je te zetten om die praktijk echt tot een succes te maken?

Aan de slag, met succes!

Ik garandeer je bakken vol inspiratie, een enorme boost in je motivatie, en – wel zo handig – een stappenplan. Zodat jij aan het eind van die middag mijn praktijk verlaat met een helder doel: aan de slag. En deze keer met succes!

(Enneh, die vraag over vergoedingen… die krijg je dan ook beantwoord. Dat beloof ik je!)

Meer informatie en aanmelden: https://jouwsuccespraktijk.nl/class/workshop/

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!