Me, myself & my business

HET event voor de ambitieuze coach

Me, myself & my business

Me, myself & my business

HET event voor de ambitieuze coach

Me Myself & My Business

Een bijna perfect leven

Een bijna perfect leven

Dankbaar voel je je. Nederig bijna. Want, jij mag en kan mensen begeleiden naar het beste leven ever. Een tijdelijke stop in jouw praktijk, en zij kunnen verder op hun pad. Hoe tof is dat!

Je hebt stiekem een bijna perfect leven voor jezelf gecreëerd. BIJNA. Want… 

... heel eerlijk ?

... heel eerlijk ?

Te vaak naar je zin levert een blik in je agenda een zucht op. De tijd gaat razendsnel. Amper tijd om stil te staan bij je ontwikkeling.

Je snakt naar jezelf zijn. De dingen op JOUW manier doen. Anders en eigen. Maar vooralsnog voel je je een 13-in-een-dozijn-coach.

Er ploppen constant allerlei geniale ideeën in je op. Maar welk idee is levensvatbaar en gaat ook echt klanten opleveren?

Je weet dat je meer van jezelf mag laten zien. Dat je jezelf moet tonen aan de buitenwereld. Maar… het loopt je dun langs de benen alleen al bij het idee dat je Insta gaat bevolken met je selfies. Dat je op de FB-live knop zou duwen. Laat staan dat je iets persoonlijks gaat vertellen in the out and the open.

Je bent je er pijnlijk van bewust dat je jezelf saboteert. Te onzeker. Te bang om te falen. Te bescheiden. Te wat dan ook.

En dat ben je ZAT!

En dat ben je ZAT!

Jij snakt naar een dag rust aan je kop. Ongestoord en geïnspireerd werken aan jezelf en je business. Het vuur in je weer even aanboren. Connecten met gelijkgestemden. Even helemaal terugtrekken. Zonder afleiding. Van klanten die je nodig hebben. Kids die je aandacht opeisen. Een dag voor JOU!

“Ik merk dat ik het ondernemen weer leuk ben gaan vinden, omdat ik nu ‘gedwongen’ word om na te denken wat ik écht wil. Dat was zonder jou en jouw programma’s niet op deze manier gebeurd, daar ben ik van overtuigd. Dus dank je wel!”

Me Myself & My Business

Het is tijd voor zelfreflectie:

Het is tijd voor zelfreflectie:

Je bent er aan toe echt even in jezelf te duiken:

Wat wil ik nu echt? Waar word ik gelukkig van?

Met al die ideeën die ik heb, hoe houd ik focus?

Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf mij meer energie geeft dan kost?

Hoe creëer ik een business die helemaal MIJ is, geen 13 in een dozijn en waarin ik mij als een vis in het water voel?

Kortom, jij realiseert je dat het tijd is voor pas op de plaats. Voor jou. Jouw business. Jouw groei!

“Ik ben een totaal ander mens dan voordat ik met jou in zee ging. Ik kies meer voor mezelf, heb meer vertrouwen, voel me professioneler en durf meer zichtbaar te zijn”

HET event voor de ambitieuze coach

HET event voor de ambitieuze coach

Je voelt hem al aankomen… ik heb die dag voor jou gecreëerd. Vrijdag 24 maart 2023. Me, myself & my business. HET event voor de ambitieuze coach.

Een anders dan anders dag waarin je wordt geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd met nieuwe ogen naar jezelf en je bedrijf te kijken. Op een easy, ontspannen manier. Je zou bijna denken dat er toch echt zoiets als moeiteloos ondernemen bestaat.

Aan het eind van de dag heb jij haarscherp wat jij nodig hebt om jezelf en je business naar een hoger niveau te tillen. Die coachpraktijk te verwezenlijken met een agenda gevuld met klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt. Een manier van werken waar je je vingers bij aflikt.

Dus, neem jij jezelf en je praktijk bloedserieus? Wil jij op een verrassende manier nieuwe inspiratie opdoen en knopen doorhakken? Geef jij jezelf en je business een flinke upgrade zodat je het laatste kwartaal van dit jaar ingaat met een bedrijf dat je past als de meest comfortabele jas?

Meld je dan direct aan. Ik beloof je een life & business changing dag. In een meer dan inspirerende omgeving. Waar je ook nog eens volledig in de watten wordt gelegd.

Hier MOET je bij zijn, weet je meer dan welkom!

“Jij hielp me keuzes maken, te verwerken, los te laten, door te gaan én nieuwe dingen te proberen.”

Nog even praktisch

Nog even praktisch

Wanneer

Het event vindt plaats op vrijdag 24 maart 2023

Van 10.00 tot 16.00 uur, met aansluitend een borrel

Inloop vanaf 9.30 uur

Waar

Bij Beach club Bait aan De Wassenaarse Slag (op het strand dus!)

Parkeerplaats is voor je geregeld

Wat kost het

Jouw investering is uiteindelijk EUR 197, excl BTW, maarrrr klik snel hieronder en pak je vroegboekkorting

“Een niet te stoppen drive die jij op weet te rakelen als ik ‘m even kwijt ben. Jouw vertrouwen in mij lijkt en is soms groter dan mijn eigen vertrouwen.”

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Meer lezen over mij? Dat kan hier…

Vertrouwen
Dankjewel! Het jaartraject is echt GOUD. Je leert me op mezelf en mijn gevoel te vertrouwen. Als ik dat doe gebeurt er dit ✨
Net dat beetje extra
Jij gaat echt voor je klanten door het vuur. Hierdoor lever je als coach echt wat extra's
Echt Marlies
Alles wat je doet is super, inspirerend, professioneel en 'Marlies' (lees authentiek)

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!