Miepgedachten

Miepgedachten… Oh Marlies, was dit nu wel slim?

Als ik ELKE keer dat ik DAT denk een euro in een pot zou doen… dan had ik een heuse piratenkist in mijn woonkamer kunnen zetten, gevuld met …. Euro’s dus.

Weet je, ik ben niet anders dan jij.

Ook ik twijfel.

Ook ik wik en weeg.

Ook ik sla mezelf voor de kop.

Ook ik beslis en kom erop terug.

Ook ik… heb van die nare, alles ontwrichtende en hardnekkige miepgedachten die af en toe vrolijk de kop opsteken.

Miepgedachten

En daar werd ik gisteren weer eens heerlijk mee geconfronteerd. Want, ik wil mijn volgers en klanten – dus ook jou – precies geven wat goed voor je is. Wat een mega verschil voor je gaat maken. Waarde. Inzichten. Inspiratie. En meer en meer en meer van dat.

Dat stemmetje met miepgedachten in mijn hoofd

Dus vind ik het niet tof om elke keer weer te posten over WEER een aanbod of een herinnering aan een aanbod. Op de pijn te drukken en jou erop te wijzen dat je echt nu nu nu nu nu je kans moet pakken..Maar, echter, edoch…. ik weet dat ook dat aanbod hetgeen is waar jij op zit te wachten. Soms weet jij dat ook al, soms twijfel je nog, soms heb je nog even tijd nodig. .En dan is het mijn taak om uit te nodigen, te herinneren en weer uit te nodigen..Het stemmetje dat ook IK in mijn hoofd hoor te negeren:

  • Kappen nou, niet spammen
  • Ze zullen wel denken, heb je haar weer
  • Oh een mail van Marlies, ze heeft zeker weer iets te verkopen

En ga zo maar door.

Dus toen ik afgelopen week van verschillende mensen de vraag kreeg wanneer Me, Myself & My Business weer komt, wist ik even niet wat te doen.

Ja, ik boekte de locatie alweer. Die locatie is nl heel geliefd, en ik wilde zeker weten dat ik terecht kon op een fijne dag. Deze keer voor een vrijdag, 24 maart 2023. Dat is nog zo ver weg. Ga ik daar nu al voor werven?

Hoe doe ik dat?

Hoe doe ik dat dan met al die andere dingen waar ik ook nog aandacht aan wil besteden?

  • De KindercoachClub die officieel vandaag van start gaat en waar je nog in kan stappen.
  • Unstoppable Me – 2023 van 25 November waar nog 4 plekjes voor zijn.
  • De Deep Dive Natuursessies, waarvan de eerste op 21 december is.

Dus nee, op zijn vroegst in januari bekendmaken, besloot ik.

Tot ik gisteren wakker werd en weer een mail trof: Kan ik mij alvast aanmelden voor de volgende editie?

Ik besloot de ticket sale open te gooien voor die mensen die al interesse hadden getoond.

Dit ook op mijn socials plaatsen en aan mijn mailinglijst communiceren… nee, dat ging ik niet doen. Weer een aanbod, weer roeptoeteren, weer…

Zo kwam het dat ik gisterenochtend in de sportschool stond (ik was te laat en er was alleen nog plek helemaal vooraan, recht voor de spiegel en… daar werd ik ook weer even geconfronteerd met mijzelf en mijn miepgedachten…) en me ineens realiseerde dat dat ook niet eerlijk is. Dat ik omdat ik bang ben dat jij baalt van weer een post met een aanbod en je mij daarom direct zult ontvolgen ipv je in te schrijven voor mijn event, jou die enorme korting zou onthouden? Dat is niet fair, van der Hout!

Dus…

Mag ik je van harte uitnodigen voor Me, Myself & My Business. Vrijdag 24 maart 2023. Aan de Wassenaarse slag. Een dag JIJ. Een dag alle ruimte om vanuit rust en met mega inspiratie je business onder de loep te nemen. Een anders dan anders dag waarin je wordt geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd met nieuwe ogen naar jezelf en je bedrijf te kijken.

Ben jij er bij? Ticket bestel je hier

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!