Mijn kindercoachpraktijk bestond 8 jaar. Dat is wat ik iedereen de afgelopen jaren vertelde. Een succesvolle kindercoachpraktijk zelfs. Bommetjevol. Vorige week realiseerde ik mij echter dat ik heb gelogen…. Ik, the back bone of integrity, zoals ik ook wel word genoemd. Ik heb gelogen. In dit blog vertel ik je hoe of wat.

Heb jij zelf een kindercoachpraktijk gehad?

Toen ik met Jouw succes-PRAKTIJK! startte kreeg ik – volledig terecht overigens – de vraag of ik zelf een kindercoachpraktijk had en of ik ook succesvol was.

En ja, ik ben er super trots op dat ik een heel goedlopende kindercoachpraktijk wist op te zetten. Bommetjevol klanten. Iets waarvan ik weet dat het echt niet vanzelfsprekend is. Niet voor niets dat ik er anderen mee ben gaan helpen, dus.

Ik heb 8 jaar lang een kindercoachpraktijk gehad, en ik zat bommetjevol klanten

Nadat ik die vraag voor het eerst kreeg, gooide ik het antwoord er ongevraagd in: tijdens webinars, in workshops, lezingen, op het podium zelfs. ‘Mijn kindercoachpraktijk bestond 8 jaar, en ik zat bommetjevol klanten.’

Vorige week was ik – voor een nieuw, oh zo gaaf maar nog even onder de radar project – een paar dingen op een rijtje aan het zetten. Ik dook in mijn papieren. In oude dossiers. In mijn diploma’s. In alles wat ik heb geregistreerd sinds ik ondernemer ben. En toen gebeurde het….

Ik heb gelogen!

… ik ontdekte dat ik sinds het bestaan van Jouw succes-PRAKTIJK! heb gelogen. Ik heb helemaal geen 8 jaar een kindercoachpraktijk gehad maar 7!

Het eerste dat ik dacht: ‘Nou ja, Marlies. Lekker dan. Daar sta je mooi op. Jij met je grote mond met je 8 jaar.’ En vervolgens realiseerde ik mij dat die 7 jaar ook veel beter klopt als cyclus. Ik weet nog dat ik toentertijd dacht: ‘Ik heb nog nooit zo lang een beroep uitgeoefend of in een en dezelfde baan gezeten als nu als kindercoach. 7 representeert rust, voltooiing en overgaan naar een hoger niveau. Dus misschien niet gek dat ik voel dat ik weer toe ben aan een volgende stap. 

En toch, toch heb ik ergens van die 7 een 8 gemaakt in de loop van de tijd.

7 jaar of 8 jaar kindercoachpraktijk: ik ken het reilen en zeilen als geen ander

Neemt niet weg dat ik nog steeds met trots mijn volgers zal vertellen dat ik spreek uit ervaring. Dat ik zelf een succesvolle kindercoachpraktijk heb gehad. Dat ik het reilen en zeilen in de kindercoachpraktijk ken. De bijzondere dynamieken in de verhouding kind, ouder, school. Want laten we wel wezen, die dynamiek is echt anders dan in elke andere ‘gewone’ coachpraktijk.

Dat zien mijn klanten ook!

En gelukkig krijg ik dat ook vaak terug van mijn klanten. Dat het zo fijn is dat ik heel praktisch mee kan denken. De vertaling van theorie en strategie naar een heel praktische uitvoering voor die kindercoachpraktijk weet te maken. Zonder onnodig ingewikkeld te doen. Praktisch, haalbaar, helder en leuk. Wat wil je nog meer?

Laat mij jou helpen ook die succesvolle kindercoachpraktijk te bouwen

Ben jij er klaar voor te gaan knallen met je kindercoachpraktijk en kun je daar – net als veel van je collega’s – dat soort praktische, down-to-earth adviezen en inzichten bij gebruiken? Weet je dan meer dan welkom om een gratis sessie in te boeken. Drinken we samen een digitaal kopje thee. Ik kijk graag met je mee. Gratis en geheel vrijblijvend. Weet je welkom!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!