Boost je Business Mindset met Nei

Boost je Business Mindset met Nei

Boost je Business Mindset met Nei

Op papier klopt het allemaal: Je eigen praktijk. Tevreden klanten. Liefdevolle partner en de allerleukste kids. 

Strategisch weet je precies wat je wel en niet hebt te doen om je business te laten groeien. Maar dat gebeurt niet. Of je groeit wel maar het is knoepers hard werken. Veel harder dan kloppend is voor de resultaten die het oplevert. 

Om je heen zie je anderen succes na succes behalen. Alsof het niets is. Waarom werkt het dan voor jou niet?

Waarom voelt die business soms als een strop om je nek? Waarom voelt alles als duwen, trekken en sleuren? Waarom vind je het – hoeveel je ook van je gezin houdt – zo’n ontzettende klus om al die ballen in de lucht te houden? Waar is je energie gebleven, en waar komen die k$%#-ige koppijn en andere vage stressklachten vandaan? Waarom blijf je soms zo verdikkeme onzeker over jezelf, altijd bang om te falen of door de mand te vallen? Waarom blijf je het zo moeilijk vinden om een goed tarief te vragen voor je werk? En waarom reageer je zo heftig op gedoe terwijl je rationeel best kan bedenken dat dat helemaal niet nodig is? Wat is er aan de hand? 

Ik ga er geen doekjes om winden: Die grootste saboteur van je groei en geluk tot nog toe? Dat ben jijzelf!

Dat is geen verwijt. Dat is niet omdat je stom, dom of zwak bent. Dat is gewoon hoe het gaat. Maar dat wil niet zeggen dat je daar genoegen mee hoeft te nemen, het kan namelijk echt anders!

Het is tijd om:

Het is tijd om:

De bron van jouw onnodige stress, negatieve emoties en beperkende overtuigingen te achterhalen en los te laten.

Helder te leren voelen wat je echt wilt en de bijbehorende keuzes te gaan maken.

Te gaan ervaren dat je EN een goede moeder EN een goede partner EN een goede ondernemer EN een goede coach kunt zijn zonder op een van de fronten tekort te schieten.

Met opgeheven kind en borst vooruit te durven gaan staan voor wie je bent en dat is allesbehalve 13 in een dozijn. 

Je bescheidenheid te laten varen en de hele wereld te vertellen waarom jij de persoon bij uitstek bent om jouw klanten op jouw eigen, unieke wijze razendsnel naar die felbegeerde transformatie te leiden.

“Ik voel me opgelucht en een diep vertrouwen. Deze week kreeg ik ineens drie nieuwe aanmeldingen terwijl ik niets anders heb gedaan dan voorheen.”

Dit is wat je Krijgt :

Dit is wat je Krijgt:

Tijdens een NEI-sessie duiken we met de biotensor in de oorsprong van jouw blokkades:

Wat zit er precies in jouw onbewuste te etteren en wordt in het hier & nu – vaak onbewust – flink getriggerd, waardoor jij

  • Je niet goed genoeg voelt
  • Bang bent om afgewezen te worden
  • Wikt en weegt maar geen krachtige keuzes maakt
  • Prachtige plannen maakt die je niet uitvoert
  • Je podium niet durft te pakken
  • Liefst onder tafel kruipt als je een tarief moet noemen
  • Steeds ziek bent, net als je een belangrijke dag hebt
  • Je schuldig voelt richting je gezin als je aan het werk bent
  • etc

 

Weten wat er aan de hand is is 1, maar daarmee is het nog niet opgelost. Dus, zodra we weten waar die blokkades zijn opgeslagen in jouw celgeheugen, koppelen we het geheel direct los.

Oeroude niet-verwerkte emoties worden – volledig pijnloos – alsnog verwerkt, zodat jij direct bevrijd bent en het weer gaat stromen in je business. 

 Let opEen los consult (voorlopig alleen te boeken op woensdag en donderdag) duurt 60 tot 75 minuten en vindt plaats via Zoom! Na afrekenen krijg je in je mail een link naar mijn agenda om je sessie in te boeken.

“Nou, ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar… Ik voel me heel rustig en zacht. Niet meer zo gejaagd, en druk in mn hoofd. Ik heb eigenlijk een innerlijke slavendrijver in mn hoofd die van alles vind van wat ik zou moeten doen, en dat het nooit ‘goed genoeg’ is. En die is stil 😃 Mind you: dat is ie NOOOOOIT he. Voor zo lang ik me dat kan herinneren.”

Leuk om te Weten

Leuk om te Weten

Met de biotensor maken we contact met je onbewuste, want daar is de oorsprong van jouw struggle te vinden

Je hoeft een sessie niet voor te bereiden

Zelfs de zwaarste onderwerpen kunnen we op luchtige wijze onderzoeken en loskoppelen

Met 1 sessie zul je al een shift bemerken. Meestal zijn 2 a 3 sessies voldoende

Het is niet eng, er kan niets misgaan, en hoewel zo'n biotensor misschien een beeeeeeetje woowoo lijkt hoef je niet naakt om een boom te dansen om al zingend je demonen van je af te schudden

Oh ja, NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Ik ervaar de sessies altijd als fijn, louterend, inzichtgevend (ohhhh, is DAT wat eronder zit), opluchtend. Je kan daarna moe zijn of juist heel energiek. Je kunt je een paar dagen wiebelig voelen voordat je de doorbraak ervaart, of het is er gelijk. Dat de shift komt staat buiten kijf.

“Ik wilde zo graag doorpakken maar het lukte niet. Elke keer weer die hoofdpijn. Na 1 sessie was het weg!”

Ben jij Klaar voor…

Ben jij Klaar voor...

Ben jij klaar voor een upgrade van jezelf EN je praktijk, waarin groei en fun hand in hand gaan?

Is het tijd jezelf en je aanbod onbeschaamd en vol vertrouwen in de etalage te zetten?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Dus, ready? Klik op de koopknop, reken af, en voordat je weet zit in jouw mailbox de link naar mijn agenda om jouw sessie te boeken.

Weet je meer dan welkom. Ik kijk er naar uit!

Meer dan 1 sessie tegelijkertijd boeken? Zorg ervoor dat er minimaal 1, liefst 2 weken, tussen twee afspraken zit.

Strooiend met confetti
‘De koe bij de hoorns vattend’ zo kan ik Marlies wel omschrijven. Ze neemt je mee in haar enthousiasme. Ze is eerlijk, kritisch en haalt het beste in je naar boven. 
Ik heb bij haar een programma gedaan waarbij ik de basis heb gelegd voor mijn kindercoach-praktijk. Door middel van opdrachten laat Marlies je naar jezelf kijken en naar wat je werkelijk wilt. Wie je ideale klant is en hoe je die kan bereiken. 
Ik vond het een mooie reis en ben blij dat ik deze gemaakt heb. Ik kwam met een lege koffer, maar nam een volle mee naar huis. Marlies is geweldig reisgezelschap!
Verbindend, inspirerend en motiverend.
Marlies is heel betrokken, vindingrijk, direct en humoristisch. Zij heeft mij geweldig geholpen met het neerzetten van een stevige basis voor mijn praktijk en het helder krijgen van mijn doelgroep. Wat ik het allerliefste doe. Hierdoor kan ik veel gerichter posten op facebook, heb ik mijn website herschreven en krijg ik nu de klanten waar ik het liefste mee werk. Het werken met schema’s om je doelgroep duidelijk te krijgen. Werkte prettig voor mij. Zo werd het voor mij steeds duidelijker wat ik wilde. De groepscalls samen met andere (kinder)coaches, vond ik heel verhelderend. We hebben ontzettend veel van elkaar geleerd en doen dat nog steeds, doordat we zijn blijven hangen in de business groep op facebook.
De energie en het enthousiasme van Marlies vind ik heel inspirerend.
Ik volg Marlies al langere tijd en ben heel blij dat ik eind vorig jaar heb deelgenomen aan de 5-daagse challenge. De boost die deze challenge gaf, was genoeg om niet meer te aarzelen en me gelijk aan te melden. Ik vind Marlies haar benadering met een combinatie van zakelijke strategieën en intuïtieve werkvormen heel prettig. Ik ben geen startend kindercoach, maar de training heeft mij geholpen om weer goed duidelijk te krijgen waar ik heen wil met mijn praktijk. De aanmoedigingen van Marlies en van collega’s die het programma volgen, hebben ervoor gezorgd dat ik zaken die ik steeds voor me uitschoof nu goed heb opgepakt. Met behulp van de diverse werkvormen, handige formats, tips en aanwijzingen heb ik nieuwe teksten voor mijn website geschreven, een gratis weggever gemaakt en ben ik gestart met online workshops. Mijn trajecten staan weer duidelijk. Ik heb handvatten gekregen voor het aanpakken van mijn social media. En, niet onbelangrijk: de training heeft geholpen om weer wat onzekerheden te overwinnen. Ik ben heel blij dat ik mij heb aangemeld voor de training en met alles wat ik heb bereikt in die drie maanden. Bovenal vind ik Marlies gewoon een heel fijn mens om mee te werken.

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!