Dame 1: “Gaat het niet te snel? Je kunt het he, we gaan er samen voor.”

Dame 2: “Ga maar, ik hang wel lekker aan. Heerlijk. Zo kom ik er wel.”

Ik zwem vanochtend deze twee dames voorbij. Dame 1 een fractie voor de ander, met badmuts. Dame 2 met een parfumwolk achter haar (ja, die rook ik, ondanks zwemwater). Beiden volmaakt tevreden. Dame 1 vindt het overduidelijk heerlijk dat dame 2 in haar kielzog volgt. Dame 2 doet dankzij dame 1 iets dat ze niet had verwacht te kunnen: een kilometer zwemmen.

Daar geniet ik nou zo ontzettend van!

Het hoeft niet snel, het hoeft niet mooi, ze gaan gewoon!

Op zo’n vroege morgen, met dit prachtige weer, lig ik allesbehalve alleen in het zwembad. Sterker nog, het is bijna slalom-zwemmen. Ik haal de gemiddelde leeftijd flink naar beneden. En de gemiddelde snelheid goed omhoog. 😉

Zwemmen is en blijft een heel vriendelijke, laagdrempelige sport. Voor jong en oud. En ik zie hoeveel mensen ‘op leeftijd’ op hun dooie akkertje hier hun baantjes trekken. Het hoeft niet ver. Het hoeft niet snel. Het hoeft niet mooi. Ze gaan gewoon.

Zo ook deze twee vrouwen.

Ze haalt het beste in zichzelf naar boven

Zonder haar zwempartner was dame 2 misschien het zwembad niet eens in gegaan. Of zou ze never nooit niet die kilometer volhouden. Dankzij haar partner ligt ze hier. Geniet. En gaat. Ze haalt het beste in zichzelf naar boven. Komt verder dan ze ooit had durven hopen. En dat fijne gevoel is er niet alleen tijdens het zwemmen. Ook daarna heeft ze er nog plezier van. Lekker fris en fit de rest van haar dag in. Wat wil je nog meer!

Ploeter jij in je eentje?

Waarom ik dit nu zo vertel? In je business is het niet anders. Kijk eens naar jezelf. Waar ploeter jij in je eentje? En wat zou het je opleveren als je af en toe in iemands slipstream mee kon liften? Als je je laat motiveren, inspireren? Als een ander, die jou een aantal stappen vooruit is, de weg voor je kan banen. Ziet waar jij heen wilt, weet dat jij dat voor elkaar gaat krijgen, en dat vertrouwen naar jou uitspreekt. Wat zou dat met je business doen?

Laat ‘goed genoeg’ haar intrede doen!

En, hou zou het zijn als je het idee van perfect los kon laten en ‘goed genoeg’ haar intrede zou laten doen? Zodat je niet langer dan lang over je blog gebogen zit. Blijft schaven aan die websiteteksten. Nog een keer dat filmpje opnieuw opneemt. De opzet voor je workshop tig keer overboord gooit om maar weer opnieuw te beginnen. Hoe zou het zijn als je je goed genoege producties de wereld in ging slingeren? Wat zou DAT met je business doen?

Terwijl jij daar over nadenkt, besluit ik dat dit verhaal goed genoeg is. Met de tijd die ik overhoud zwem ik nog even verder. OK?

Oh, trouwens: ben jij er een beetje klaar mee om constant alles alleen te doen maar ben je nog niet toe aan een coach? Wil je graag eens doorstomen met die to-do-lijst van je, maar ben je de slechtste stok achter je eigen deur ever? Kortom, zou jij het heerlijk vinden om een dagje met gelijkgestemden te werken aan je business. Ieder voor zich. Alleen maar toch samen? Neem dan plaats bij mij aan tafel tijdens (een of meerdere van) de samenwerkdagen.

Je schuift aan en werkt aan die dingen die je al tijden uitstelt: het klaarzetten van social-mediaposts, het schrijven van dat ene blog, het opnemen van een video, het uitwerken van een workshop, het schrijven van je flyer.  Ik zorg voor koffie/thee, wat lekkers en motivatie. Ik ben jouw stok achter de deur.

Data:
– maandag 29 juli, van 9.30 tot 13.00 uur
– donderdag 1 augustus, van 9.30 tot 13.00 uur
– maandag 5 augustus, van 9.30 tot 13.00 uur
– woensdag 14 augustus, van 9.30 tot 13.00 uur

Aanmelden wel nodig: info@jouwsuccespraktijk.nl. Kosten: 25 euro als je je eigen lunch meebrengt, 35 euro als je een lunch wilt bestellen.

Weet je welkom!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!