Het merendeel van de (kinder)coaches dat ik bij mij in de praktijk krijg, worstelt met het goed neerzetten van de praktijk.

Omdat ze zichzelf in de weg zitten. Met allerlei onzekerheden en angsten. Of omdat ze geen idee hebben waar ze moeten beginnen.

DE EENZAAMHEID VAN DE STRUGGLE

En uit de gesprekken die ik voer, blijkt ook vaak de eenzaamheid. Omdat die onzekerheden pas binnen de veiligheid van de muren van mijn praktijk worden uitgesproken. Omdat ze zich schamen. Of, omdat ze denken dat ze de enige zijn die worstelen.

Dat vind ik zo ontzettend jammer. Zonde. En niet nodig!

ALLE COACHES HERKENNEN DIT

Want, ik durf te beweren dat IEDERE coach haar onzekerheden heeft. Ook degenen die al jaren bezig zijn. En ook degenen die een mega-succesvolle praktijk hebben opgebouwd.

Het enige verschil tussen jou en haar is dat die ander een weg heeft gevonden om hiermee om te gaan. Om korte metten te maken, zonodig elke keer weer, met die miepgedachten. Door er overheen te stappen, door hier hulp bij in te schakelen of door rituelen uit te voeren of oefeningen te doen die je zelfvertrouwen een boost geven.

JIJ STAAT DUS NIET ALLEEN

En om te laten zien dat jij niet ALLEEN staat en dat er ontzettend veel manieren zijn om hiermee te dealen… ben ik bezig met een serie interviews met coaches.

Coaches die MIJ ieder voor zich op de een of andere manier hebben geïnspireerd. De een is nog maar pas bezig, de ander al wat langer en weer een ander is ‘een grote naam’ in de kindercoachwereld.

En het goede nieuws is: allemaal willen ze jou laten zien dat je niet alleen staat.

HOE GAAF IS DAT!?!

SERIE succes-INSPIRATIE!

Dus, ben je nieuwsgierig: volg dan de blogs op deze pagina, mijn FB-pagina (@jouwsuccespraktijk). Of schrijf je in voor mijn wekelijkse inspiratiebrief: https://jouwsuccespraktijk.nl/inspiratie/.

De interviews zullen binnenkort een voor een verschijnen als blog. Ik hoop dat je je hierdoor laat inspireren!

WIE INSPIREERT JOU?

Enneh, deel gerust met mij wie JOU inspireert. En waarom. Wie weet, kan ik die naam toevoegen aan mijn namenlijstje voor interviews.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!