‘Wat een leuke vrouw is dit!’, denk ik… We zitten middenin een interview. Ik bevraag Elske over haar ondernemersreis. Hoe het zo tot haar praktijk is gekomen. Waar zij zoal tegenaan liep. En vooral hoe zij daarmee omging.

Net als iedere kindercoach van Nederland ‘ken’ ik Elske al een tijdje. Ooit ontmoette ik haar heel kort tijdens een event. Ik weet dat zij de eerste meisjescoach van Nederland is. En ik weet dat zij een specialisatie meisjescoach is gestart waarin zij kindercoaches begeleidt tot deze prachtige specialisatie. Maar dat ze in het echt ook gewoon een heel leuke vrouw is, daar word ik extra blij van.

Waar het hart van Elske harder van gaat kloppen

Nu heeft Elske het tot haar missie gemaakt zo veel mogelijk meisjes, meiden en (jonge) vrouwen naar een leven vol zelfvertrouwen te begeleiden. Een eigen opleiding is daarvan het logisch gevolg, want zo kan zij – via de meisjescoaches die zij opleidt, die meisjes bereiken. Dan is er wel een voorwaarde: deze meisjescoaches moeten al het geleerde daadwerkelijk in de praktijk kunnen gaan brengen… en daarvoor zijn klanten nodig… en om aan klanten te komen is het belangrijk dat je je praktijk, en dus ook je communicatie, vanaf de basis goed inricht.

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen

Tja, en daar kom ik om de hoek kijken. Want mijn hart gaan heel veel sneller kloppen van het begeleiden van (startende) kindercoaches bij het goed neerzetten van die praktijk. Bij het helder formuleren van hun verhaal. Of dat nu online of offline is.

Alles onder 1 dak

En voor mij is Elske ook nog eens van een enorme meerwaarde, want veel van mijn klanten kiezen juist voor het begeleiden van meisjes. En veel van die klanten ontbreekt het nogal eens aan het vertrouwen dat zij inhoudelijk genoeg te bieden hebben, juist aan deze doelgroep. En dan zie ik ze van de een naar de andere training, workshop en opleiding rennen. Overal wat halen. Dat is helemaal niet nodig, want bij Elske tref je dat allemaal onder een dak. Natuurlijk coachen, systemisch werken, de verschillende stadia in de ontwikkeling van het meisje tot een jonge vrouw. Noem maar op!

Dus laten we eerlijk zijn, om die samenwerking kunnen we gewoon niet heen. Toch?

Cadeaus over en weer

Dat betekent dat je – als je je aanmeldt voor de opleiding tot meisjescoach – mij tegenkomt in een deel van het programma. En, als je bij aanmelding bij de opleiding tot meisjescoach vermeldt dat je via mij komt, dan krijg je van Elske een leuk cadeau. Alle info over de opleiding vind je op www.meisjescoach.nl 

Andersom: heb jij bij Elske de opleiding tot meisjescoach gedaan, of ben je nog bezig, en wil je met mij samenwerken, dan heb ik een leuk cadeau voor je.

Wil je hier meer over weten, stuur mij dan een mail op info@jouwsuccespraktijk.nl.

Gratis online training meisjescoaching

Elske geeft woensdagavond 24 april om 20.00 uur een gratis training meisjescoaching. Wil je daar bij zijn? Meld je dan aan via deze link.

Elkaar versterken!

Waarom we dit doen? Omdat we onze kennis en ervaring zo veel mogelijk willen delen. Omdat we beiden geloven in het meisje in ons vrouwen. En omdat wij elkaar daarin als meisjes graag willen versterken. Lijkt mij helder.

Ik gun je alle succes!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!