Marlies
Jouw Transformatiecoach

Marlies
Jouw Transformatiecoach

Marlies
Jouw Transformatiecoach

Ik ben Marlies, en ik help ambitieuze coaches en therapeuten...
het leven en de business van hun dromen te realiseren

Marlies, Jouw Transformatie Coach

Marlies, Jouw Transformatie Coach

De term Transformatiecoach, daar vond ik jarenlang iets van. Toch vat het perfect samen wat ik ben en wat ik doe. EN, ik ben nog zoveel meer dan dat!

Ik ben een boodschapper, verhalenverteller, oogkleppenverwijderaar, Nei-therapeut, NieuweGeestCoach. Ik stond ruim 8 jaar lang bekend als de beste kindercoach van Voorschoten eo en streef nu naar het predikaat beste Nei-therapeut van Nederland. En ik kan bogen op dik 25 jaar ervaring in marketing en communicatie.

Ik help JOU dat rotsvast vertrouwen in jezelf aan te boren zodat je eindelijk die next step zet richting het leven en de business van je dromen.

Weg met die oude patronen, want het is tijd dat jij – net als ik – gaat doen wat je al zolang wilt: je plek in de markt claimen,  je eigen visie, formule en geluid ontwikkelen, je podium beklimmen, schaamteloos jezelf zijn en zonder schuldgevoel vol voor je business gaan.

Het is tijd dat jij – net als ik – gaat ervaren dat je ALLES kunt: EN die goedlopende business hebben, EN de leukste moeder ever zijn EN de partner waar je wederhelft nog net zo blij mee is als de dag dat jullie elkaar ontmoetten.

Als ik, dat ooit zo onzekere Brabantse meisje dat zich liever verstopte en aanpaste dan het podium beklom, als ik dit voor elkaar kreeg… dan kan jij dat ook!

Jouw eigen coachpraktijk

Hoe het zo gekomen is? Dit is mijn verhaal:

Succesvol en Teleurgesteld

Succesvol en Teleurgesteld

Luid gekwetter van vroege vogels. De temperatuur op onze zolderkamer loopt op naar ongekende hoogten. Ik staar in de prachtige houten nok van ons jaren 30 huis. En denk maar een ding: ‘Dit wil ik niet meer. Ik stop met mijn praktijk.’

Op dat moment is het zomer 2017. Ruim 6 jaar zelfstandig ondernemer, ruim 20 jaar ervaring in marketing, en mijn agenda telt zo’n afspraak of 20 tot 25 per week. Heel veel meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Ik ben een succes, getuige de volle agenda, mijn vele collega’s jaloersmakende omzet en de stapels dankbrieven van klanten.

Maar ik ben kapot. En zo komt het dat ik die ochtend mismoedig naar dat plafond lig te staren.

Teleurgesteld in mijn business, mijn leven, mijzelf.

Overtuigingen en patronen Loslaten

Overtuigingen en patronen Loslaten

En dan daalt het in:

Ik kan mijzelf wel met mijn HOOFD proberen wijs te maken dat ik meer dan genoeg reden heb om in mijzelf te geloven. Maar als ik het niet kan VOELEN…

… dan zal mijn onbewuste mij altijd weer vertellen dat ik te lomp ben om voor de duvel te dansen. En blijf ik harder dan hard werken. Blijf ik mijzelf klein houden. Te lage prijzen vragen. Doen wat iedereen doet. Uitstellen. Kortom, dan blijf ik mijzelf saboteren, in wanhopige pogingen mijzelf te bewijzen dat ik WEL goed genoeg ben.

Die dag neem ik een besluit: Ik ga aan de slag met mijn zo in de vernieling geraakte onbewuste en laat in de weken die volgen stap voor stap al die nare, belemmerende, ontwrichtende overtuigingen los.

En dan gaat het Stromen

En dan gaat het Stromen

Van daaruit gaat het stromen. Lijkt de altijd aanwezige angst voor afwijzing als sneeuw voor de zon verdwenen. En kan ik in elke vezel van mijn lijf voelen: ‘Ik ben ik. En dat is meer dan goed genoeg.’

Met dat ijzersterke vertrouwen blijkt het ook nog eens super easy de buitenwereld te laten zien wie ik ben en wat ik te bieden heb. Op netwerkbijeenkomsten, in FB-lives, mijn website en – jawel – zelfs op het podium voor een publiek van 150 professionals.

Ik ontwikkel mijn eigen formule. Lanceer een aanbod dat 100% Marlies schreeuwt. Hang er lekkere prijzen aan. Ik beklim het podium. En op mijn geheel eigen manier en met mijn persoonlijke, unieke verhaal maak ik ECHT verbinding met mijn toekomstige klant. Wat ik nooit had durven hopen gebeurt: Er komt een ongekende en nieuwe stroom van ideale klanten op mij af.

Dit kan jij Ook

Dit kan jij Ook

Ik realiseer mij dat mijn verhaal niet op zichzelf staat. Dat met mij zoveel vrouwen – zoals jij – zichzelf onbewust saboteren en onnodig klein houden. Plannen maken, maar ze niet uitvoeren. Vol gaan voor ’the next step’ en dan weer stilvallen. Hunkeren naar vrijheid, maar je gevangen voelen in je eigen business.

Daarom ben ik er voor jou, lieve vrouw. Als jij aan alles VOELT dat je verder wilt groeien in je business en dat het daarvoor nodig is om voor eens en altijd af te rekenen met de saboteur in jou, laat mij je dan begeleiden, zodat ook jij de business en het leven van je dromen gaat creëren. Net als ik dat deed en elke dag weer opnieuw doe.

Weet je meer dan welkom!

Ik ben dus Marlies

Ik ben dus Marlies

Geboren en getogen als een Machielse in het Brabantse Roosendaal. Gaan studeren in Leiden en in Zuid-Holland blijven hangen dankzij de liefde. In 2021 verruilden we Leiden voor het dorp Wassenaar, waar ik tijdens het strandtentenseizoen veel met mijn klanten op het strand te vinden ben.

Moeder van een koningskoppel, waarvan de oudste in Canada zijn droomleven leeft. Dol op koken, maar nog meer op eten. Houd van gezelligheid en een wijntje. Lees me het schompes en schrijf intermittent (mooi woord om te zeggen dat het nog niet heel erg vordert) aan een boek met heldenverhalen van puber- en jongvolwassenen die hebben gekampt met depressie.

Wat velen niet van mij weten: ik startte mijn carrière als docent Duits. Dat hield ik niet lang vol. Het lesgeven vond ik mwoah, de 1:1 gesprekken met die pubers vond ik geweldig.

Mijn schooltijd bracht ik zelf overigens met name dromend door. En praten doe ik veel, lang en uitgebreid. Het is nooit stil in mijn hoofd, ik ben een wandelende ideeënmachine met een tomeloze energie. In de huidige tijd zouden ze met liefde het labeltje AD(H)D op mij plakken. Ik zeg liever dat ik een Manifestor pur sang ben.

Maar, genoeg over mij. En terug naar jou. Voel jij ook dat het potverdikkeme tijd is dat jij echt doorbreekt en al die ‘eigenlijk zou ik’s en ‘uiteindelijk wil ik’s NU gaat realiseren? 

Laten we dan pratenGeen tijd te verliezen.

Boek direct een Matchcall:

Boek direct een Matchcall:

Wil je met mij samenwerken? Plan dan nu direct jouw Matchcall in en ontdek of wij een match zijn!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!