Business in FlowTransformatietraject - Doorbreek jouw intern glazen plafond van klein houden en belemmerende overtuigingen

Business in Flow Transformatietraject - Doorbreek jouw intern glazen plafond van klein houden en belemmerende overtuigingen

Business in Flow Transformatietraject - Doorbreek jouw intern glazen plafond van klein houden en belemmerende overtuigingen

Aan de buitenkant lijkt het je allemaal voor de wind te gaan: Lekker lopende business. Tevreden klanten. Leuke partner en kids. Collega’s die bewonderend naar je kijken, zelfs mega geïnspireerd door je raken.

Stiekem kost het je ontzettend veel kruim, ben je teleurgesteld of zelfs ronduit gefrustreerd door de dagelijkse strijd met jezelf. Want je wil meer en grootser. Meer jij. Meer klanten. Meer omzet. Je podium pakken en de hele wereld je eigen geluid laten horen en niet dat van een ander. Je visie delen, ook (of juist) als die afwijkend is. Alle zohoorthets loslaten en je eigen, unieke werkwijze, of doe eens gek: je eigen baanbrekende formule, de wereld inslingeren.

In plaats daarvan blijf je maar een beetje aanmodderen in ‘eigenlijk zou ik’ en ‘uiteindelijk wil ik’. Voelt die hele business soms als een strop om je nek. Vrees je nog steeds dat moment dat je door de mand zult vallen. En, de award voor de leukste moeder gaat ook al aan je voorbij.

Ietsiepietsie pijnlijk de vinger op de juiste plek? Lees dan verder!

Dit is voor jou:

Dit is voor jou:

Het Business in Flow Transformatietraject is voor jou als jij je niet langer wil laten tegenhouden door dat intern glazen plafond van klein houden en belemmerende overtuigingen. Voor jou als je voelt dat het tijd is voor de volgende stap en je helemaal klaar bent met dat eeuwenoude impostersyndroom.

We ontrafelen zorgvuldig wat er diep in jou zit te etteren, en ik help je stap voor stap los te laten wat jou niet langer dient. Bye bye oude shit. Hallo leven en business van je dromen!

Na dit 1:1 (en volledig op maat) Business in Flow Transformatietraject:

Heb jij de bron van jouw onnodige stress, negatieve emoties en beperkende overtuigingen ontrafeld en losgelaten, waardoor het ineens WEL gaat stromen in jouw business

Zijn jouw 'eigenlijk zou ik' en 'uiteindelijk wil ik' omgezet in krachtige keuzes en bijbehorende acties, en ligt jouw droom voor het oprapen

Pak jij moeiteloos jouw podium, en claim jij 'als vanzelf' jouw plek in de markt waardoor jouw ideale klant staat te trappelen om met je te werken

Ervaar jij dat je EN een goede moeder EN een goede partner EN een goede ondernemer EN een goede coach kunt zijn zonder op een van de fronten tekort te schieten

Klinkt dat lekker? Je bent maar 1 stap verwijderd van deze mega en toch zo soepel en easy aanvoelende transformatie…

“Ik voel me opgelucht en een diep vertrouwen. Deze week kreeg ik ineens drie nieuwe aanmeldingen terwijl ik niets anders heb gedaan dan voorheen.”

UniekeBusiness In Flow Formule

Unieke Business in Flow Formule

De 80-20 Regel

De 80-20 Regel

Ik geloof dat je nog zo goed kunt weten hoe je je business strategisch moet aanlopen, als je mindset wiebelt… dan kom je nergens. Andersom: als je alleen focust op mindset… dan blijf je hangen in eeuwig helen en gebeurt er ook niet zoveel.

Daarom ontwikkelde ik voor jou mijn unieke Business in Flow Formule waarin we langs drie magische pijlers wandelen:

  1. Focus: Wat zijn jouw ‘eigenlijk wil ik’ en ‘ooit ga ik’ en ‘uiteindelijk zou ik’ die we naar het hier en nu mogen brengen. En hoe ziet dat er dan uit?
  2. Mindset: Wat zit er in jouw onderbewuste te etteren en wordt in het hier & nu uitvergroot en blokkeert jouw groei?
  3. Actie: Welke acties plaveien de weg naar het leven en de business van je dromen, oftewel: hoe dan?
 
 
Het ‘standaard’ Business in Flow Transformatietraject bestaat voor 80% uit mindsetwerk: Nei, EFT, Transformerende Visualisaties, Innerlijk Kind Werk, NLP, het Labyrint, Systemisch werken en het maken van Soul Selfies (laat je verrassen!)  en nog veel meer komen samen met strategische actie (die overige 20%).
 
Kies jij voor meer en een langere samenwerking, dan draaien we het om: 80% business strategie en actie, 20% mindset.

“Nou, ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar… Ik voel me heel rustig en zacht. Niet meer zo gejaagd, en druk in mn hoofd. Ik heb eigenlijk een innerlijke slavendrijver in mn hoofd die van alles vind van wat ik zou moeten doen, en dat het nooit ‘goed genoeg’ is. En die is stil 😃 Mind you: dat is ie NOOOOOIT he. Voor zo lang ik me dat kan herinneren.”

Kies jouw Optie

Kies jouw Optie

Transformatietraject

Transformatietraject

In dit traject heb ik alles dat ik de afgelopen 15 jaar leerde bij elkaar gebracht. Het beste gebundeld en in een unieke combinatie tot een zo krachtig samenspel gemaakt dat jouw transformatie en die van je business bijna een vanzelfsprekendheid worden. Dit is wat je krijgt:

Je start je traject met een online scan waarin je jouw dromen en struggles blootlegt. Ik maak daarvan een analyse, en dat samen is de basis voor onze eerste 1:1

We slopen zorgvuldig, en op heel zachte, veilig en tegelijkertijd superkrachtige manier jouw intern glazen plafond van klein houden en beperkende overtuigingen en maken de weg vrij voor jouw ongelimiteerd succes

Je krijgt gepersonaliseerde, transformerende visualisaties om de sessie kracht bij te zetten. Deze blijven van jou

Je leert de techniek van het maken van Soul Selfies, die je levenslang kunt inzetten om dat wat in je onderbewuste speelt te vertalen naar je business

Dit Transformatietraject is verspreid over 3 maanden en bevat 4 online sessies van ieder 1,5 uur. Jouw investering is 997 euro, excl BTW. En natuurlijk kun je in termijnen betalen.

Voor wieMeer wil

Voor wie Meer wil

Wil je niet alleen jouw belemmeringen doorbreken maar ook voor langere termijn begeleid worden bij het groeien van je business, door iemand die kan bogen om meer dan 20 jaar ervaring in marketing communicatie EN jouw weg bovendien zelf heeft bewandeld? Dan is dit jouw optie:

Je krijgt alles uit het Transformatietraject PLUS:

Jouw droom gieten we stap voor stap in een superconcreet concept, een duidelijke visie, heldere boodschap en unieke formule waarmee jij jouw positie in de markt kunt claimen

Je krijgt een jaar lang toegang tot de Business in Flow Community

En, je krijgt toegang tot mijn Business & Mindset Academie, waarin je tientallen video's, templates, visualisaties en nog veel meer krijgt die jou op de strategische weg van jouw next level groei zetten

Kies je voor deze variant, dan krijg je 6 online sessies van ieder 1, 5 uur (verspreid over 3 tot 12 maanden) EN 5 What’s App ask me anything dagen (steeds een dag tussen twee sessies). Jouw investering is 1997 ex BTW. Betalen in termijnen? Geen probleem.

“Ik wilde zo graag doorpakken maar het lukte niet. Elke keer weer die hoofdpijn. Na 1 sessie was het weg!”

Ben jij Klaar voor…

Ben jij Klaar voor...

Ben jij klaar to step up your game? Wil jij die next level groei van jezelf en je business van ‘ooit’ naar NU halen? Snak je naar een business waarin je 100% jezelf kunt zijn en groei en fun hand in hand gaan?

Is het tijd jezelf, je business, je visie, je boodschap, je formule onbeschaamd en vol vertrouwen in de etalage te zetten?

Wil jij niet langer dromen van meer klanten, meer omzet, meer vrijheid, meer JIJ? Maar het gewoon vet waarmaken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Dus, ready? Boek je matchcall in, en voordat je het weet heb jij jouw transformatie in gang gezet.

Weet je meer dan welkom. Ik kijk er naar uit!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

“Ik vind de combinatie tussen NEI en business coaching goud. Dat bevalt me goed, want ja, je business, dat ben jij zelf. Dus als ik ergens een belemmerende overtuiging op heb, zie ik dat gelijk terug in mijn business. En NEI is een hele fijne, zachte manier om blokkades op te sporen en los te laten. En daardoor stroomt het meer en kan ik beter stappen zetten in mijn eigen bedrijf.”

“De NEI sessies brachten me vooral verlichting en (zelf)vertrouwen. Met NEI keken we vaak terug in mijn leven en kwamen er ervaringen en herinneringen naar boven die me blokkeerden. Het loslaten daarvan gaf me echt opluchting en ruimte. Ik voel meer zelfvertrouwen, meer rust en meer vertrouwen in het leven. Enorm fijn!”

“Na de sessie voelde ik me verlicht. Ik voelde dat er weer een last van mijn rug af was (dat heb ik ook eerder ervaren bij familieopstellingen). De dag na de sessie belde weer een nieuwe klant die mijn naam via via had doorgekregen. En in de maand december 3 nieuwe klanten in totaal😃.”

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

Maak hier je afspraak voor een Matchcall met mij!

Maak hier je afspraak voor een
Matchcall met mij!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!