Business in FlowTransformatietraject - Doorbreek jouw intern glazen plafond, en stoot door naar de business van je dromen

Business in Flow Transformatietraject - Doorbreek jouw intern glazen plafond, en stoot door de business van je dromen

Business in Flow Transformatietraject - Doorbreek jouw intern glazen plafond, en stoot door naar de business van je dromen

Aan de buitenkant lijkt het je allemaal voor de wind te gaan: 

Lekker lopende business met tevreden klanten en prima omzet

Leuke partner en kids

Collega's die bewonderend naar je kijken, zelfs mega geïnspireerd door je raken

Maar stiekem kost het je ontzettend veel kruim. Als je eerlijk bent, ben je niet tevreden met waar je nu staat en frustreert het je dat je af en toe vreselijk loopt te mutsen. Want dat is niet wij jij ten diepste van binnen bent.

Wie jij dan wél bent?

Jij wil meer en grootser. Meer jij. Meer klanten. Meer omzet. Je podium pakken en de hele wereld je eigen geluid laten horen en niet dat van een ander – zoals je soms in de markt om je heen ziet. 

Je wil je visie delen, ook (of juist) als die afwijkend is. Alle zohoorthets loslaten en je eigen, unieke werkwijze, of als je het dan toch voor het kiezen hebt: je eigen baanbrekende formule de wereld inslingeren.

In plaats daarvan blijf je maar een beetje aanmodderen in ‘eigenlijk zou ik’ en ‘uiteindelijk wil ik’. Gaat het soms tijden goed, totdat je weer in die verrekte valkuil trapt. Voelt die hele business soms als een strop om je nek. Vrees je nog steeds dat moment dat je door de mand zult vallen, ook al weet je – op de momenten dat je wél helder na kunt denken – dat er maar weinig zo goed zijn als jij. En, de award voor de leukste moeder gaat ook al aan je voorbij.

Gaat het Ietsiepietsie pijnlijk de vinger op de juiste plek? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Dit is voor jou:

Dit is voor jou:

Het Business in Flow Transformatietraject is voor jou als jij er helemaal klaar mee bent dat interne shizzle ervoor zorgt dat jij niet groeit naar het niveau waarvan je potjandikkie weet dat het voor jou bedoeld is. Dit is voor jou als jij voelt dan een big leap naar voren de enige mogelijkheid is en je bereid bent dat geneuzel over ‘ben ik het wel echt waard’ en ‘wie zullen ze wel niet denken dat ik…’ definitief de prullenbak in te gooien.

We ontrafelen zorgvuldig wat er diep in jou zit te etteren, welk laatste stukje jou nu nog afremt, en ik help je stap voor stap los te laten wat jou niet langer dient. Bye bye oude shit. Hallo leven en business van je dromen!

Na dit 1:1 (en volledig op maat) Business in Flow Transformatietraject:

Heb jij de bron van jouw onnodige stress, negatieve emoties en beperkende overtuigingen ontrafeld en losgelaten, waardoor het ineens WEL gaat stromen in jouw business

Zijn jouw 'eigenlijk zou ik' en 'uiteindelijk wil ik' omgezet in krachtige keuzes en bijbehorende acties, en ligt jouw droom voor het oprapen: de rem is eraf!

Pak jij moeiteloos jouw podium, en claim jij 'als vanzelf' jouw plek in de markt waardoor jouw ideale klant staat te trappelen om met je te werken

Ervaar jij dat je EN een goede moeder EN een goede partner EN een goede ondernemer EN een goede coach kunt zijn zonder op een van de fronten tekort te schieten

Klinkt dat lekker? Je bent maar 1 stap verwijderd van deze mega en toch zo soepel en easy aanvoelende transformatie…

“Ik voel me opgelucht en een diep vertrouwen. Deze week kreeg ik ineens drie nieuwe aanmeldingen terwijl ik niets anders heb gedaan dan voorheen.”

Unieke Business in Flow Formule

Unieke Business in Flow Formule

Ik geloof dat je nog zo goed kunt weten hoe je je business strategisch moet aanlopen, als je mindset wiebelt… dan wordt het een heel lastig verhaal. Andersom: als je alleen focust op mindset… dan blijf je hangen in eeuwig helen en gebeurt er niet zoveel. Ik geloof daarom ook dat het niet of/of is, en ook geen eerst… en dan…

Het is en/en, en alleen als je aan beide kanten werkt gaat het voor jou stromen.

Daarom ontwikkelde ik voor jou mijn unieke Business in Flow Formule waarin we langs drie magische pijlers wandelen:

  1. Focus: Wat zijn jouw ‘eigenlijk wil ik’ en ‘ooit ga ik’ en ‘uiteindelijk zou ik’ die we naar het hier en nu mogen brengen. En hoe ziet dat er dan uit?
  2. Mindset: Wat zit er in jouw onderbewuste te etteren en wordt in het hier & nu uitvergroot en blokkeert jouw groei?
  3. Actie: Welke acties plaveien de weg naar het leven en de business van je dromen, oftewel: hoe dan?
 
 
De kracht van dit traject zit hem in de toepassing van NEI, gecombineerd met de talloze transformerende technieken die ik in mijn ervaringskoffer heb zitten. Met de combinatie van energiewerk en strategische acties heb je goud in handen.

“Nou, ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar… Ik voel me heel rustig en zacht. Niet meer zo gejaagd, en druk in mn hoofd. Ik heb eigenlijk een innerlijke slavendrijver in mn hoofd die van alles vind van wat ik zou moeten doen, en dat het nooit ‘goed genoeg’ is. En die is stil 😃 Mind you: dat is ie NOOOOOIT he. Voor zo lang ik me dat kan herinneren.”

Jouw Transformatietraject

Jouw Transformatietraject

In dit traject heb ik alles dat ik de afgelopen 15 jaar leerde bij elkaar gebracht. Het beste gebundeld en in een unieke combinatie tot een zo krachtig samenspel gemaakt dat jouw transformatie en die van je business bijna een vanzelfsprekendheid worden. Dit is wat we gaan doen:

We slopen zorgvuldig, en op heel zachte, veilig en tegelijkertijd superkrachtige manier jouw intern glazen plafond van klein houden en beperkende overtuigingen en maken de weg vrij voor jouw ongelimiteerd succes

Je krijgt gepersonaliseerde, transformerende visualisaties om de sessies kracht bij te zetten. Door deze visualisaties ben je je scherper bewust van de mindfucks die op je pad komen en herken je ze direct waardoor je kunt zeggen: 'Ja maar hola, hier trap ik dus niet meer in!' zodat je kunt doorstoten naar effectieve en inspired action

Je leert de techniek van het maken van Soul Selfies, die je levenslang kunt inzetten om dat wat in je onderbewuste speelt te vertalen naar je business, zodat je niet alleen het rationele stuk aanspreekt maar ook de kracht van het visuele gebruikt

Dit Transformatietraject van 2 maanden bevat 3 online sessies van ieder 1,5 uur. Jouw investering is 777 euro, excl BTW. En natuurlijk kun je in termijnen betalen.

Waarom is dit traject zo Effectief ?

Waarom is dit traject zo Effectief ?

Doorgewinterde ondernemers zoals jij hebben vaak al flink gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zij zijn al bewust beziggeweest met helen van emotionele issues, maar hebben ook hun sporen al verdiend als het gaat om werken áán hun business.

Maar als je al je innerlijke kinderen hebt geknuffeld en precies weet hoe je – in theorie – een lancering moet aanpakken, maar het stokt op de uitvoering zonder dat je weet wat je nu precies tegenhoudt… dan is er vaak sprake van een emotionele blokkade in het onderbewuste. 

NEI pakt precies deze blokkades aan en is een energetische en super down to earth methodiek tegelijkertijd. In heldere stappen, zonder oude trauma’s te hoeven herbeleven, ontdek jij waar jouw blokkades zitten EN laten we ze een voor een los. Zodat jij, zonder dat het extreem spiriwiri wordt, je aan de truffels moet of naakt om de boom gaat dansen terwijl ik met een takje salie zwaai, in no time een mega shift ervaart.

Dit traject is een van de weinige trajecten in Nederland waarin NEI wordt toegepast om je business te laten groeien. Uniek is de verdieping die we aan de NEI sessies geven met Imaginaire Rescripting in combinatie met de gepersonaliseerde, transformerende visualisaties die jouw transformatie een extra boost geven. Dat klinkt über ingewikkeld, maar geloof mij, ik zie de resultaten in de praktijk en daar word ik heel, heel blij van.

Ik ben de eerste in Nederland die deze combinatie van technieken toepast.

“Ik wilde zo graag doorpakken maar het lukte niet. Elke keer weer die hoofdpijn. Na 1 sessie was het weg!”

Ben jij er Klaar voor…

Ben jij erKlaar voor...

Ben jij klaar to step up your game? Wil jij die next level groei van jezelf en je business van ‘ooit’ naar NU halen? Snak je naar een business waarin je 100% jezelf kunt zijn en groei en fun hand in hand gaan?

Is het tijd jezelf, je business, je visie, je boodschap, je formule onbeschaamd en vol vertrouwen in de etalage te zetten?

Wil jij niet langer dromen van meer klanten, meer omzet, meer vrijheid, meer JIJ? Maar het gewoon vet waarmaken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Dus, ready? Boek je matchcall in, en voordat je het weet heb jij jouw transformatie in gang gezet.

Weet je meer dan welkom. Ik kijk er naar uit!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

“Ik vind de combinatie tussen NEI en business coaching goud. Dat bevalt me goed, want ja, je business, dat ben jij zelf. Dus als ik ergens een belemmerende overtuiging op heb, zie ik dat gelijk terug in mijn business. En NEI is een hele fijne, zachte manier om blokkades op te sporen en los te laten. En daardoor stroomt het meer en kan ik beter stappen zetten in mijn eigen bedrijf.”

“De NEI sessies brachten me vooral verlichting en (zelf)vertrouwen. Met NEI keken we vaak terug in mijn leven en kwamen er ervaringen en herinneringen naar boven die me blokkeerden. Het loslaten daarvan gaf me echt opluchting en ruimte. Ik voel meer zelfvertrouwen, meer rust en meer vertrouwen in het leven. Enorm fijn!”

“Na de sessie voelde ik me verlicht. Ik voelde dat er weer een last van mijn rug af was (dat heb ik ook eerder ervaren bij familieopstellingen). De dag na de sessie belde weer een nieuwe klant die mijn naam via via had doorgekregen. En in de maand december 3 nieuwe klanten in totaal😃.”

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

Maak hier je afspraak voor een Matchcall met mij!

Maak hier je afspraak voor een
Matchcall met mij!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!