Trots … Oh my, oh my, oh my.

Om half 2 vannacht ging de laptop uit. Ik kroop zo stil mogelijk naast mijn man in bed. En 4 uur later kroop ik er voorzichtig weer uit. Terug achter de laptop.
Want, ik had iets voor te bereiden: Me, Myself & My Business.

Ik bezocht de wc vanochtend in alle vroegte iets vaker dan normaal. Het teken, ik vond het spannend.
Dochter reageerde fel op een sneer van mijn kant. Keek mij aan en zag wat er nodig was: ‘Mam, je ziet er goed uit. Niet stressen. Als we daar aankomen bestel ik een kop thee en ontbijtje voor je.’
Daar stond zoon achter de bar. Hij gaf mij een knuffel, en ik biechtte op: ‘Finn, ik vind het spannend. Straks vinden ze me stom.’ Hij: ‘Je praat poep. 30 Vrouwen, they don’t buy stupid.’

In een woord: Geweldig

En.
Het
Werd
Geweldig

30 vrouwen in een ruimte. Kippenhok tot en met. Gezelligheid dus. Maar ook overgave. Eerlijkheid. Kwetsbaarheid. Openheid. Saamhorigheid. Enthousiasme. Eagerness. Weerstand. Duiken. Buigen. Staan. Opstaan. Stoefen. Claimen.

En ik. Ik genoot.
Ik vertelde. Verhaalde.
Deelde. Roerde aan.
Prikkelde. Zalfde.
Confronteerde. Complimenteerde.
Nodigde uit. Begrensde.
En nog heel heel heel veel meer.

Trots

Ik moet nog een paar dagen wachten op de foto’s. Daar heeft de fotografe nog even een kluif aan, ze schoot er ruim 700. ;). Ik kan niet wachten om te zien hoe ze geworden zijn.

Ik wil er nog heel veel over delen. En ga het nu niet doen. Iets met moe. Heel moe. Brandende ogen moe.

Ook tevreden. Blij. Trots. Happy. Meer en meer dan voldaan.

Trots en blij

En dan thuiskomen waar dochter je stralend opwacht: ‘Mam, ik heb gehoord wat ze over je zeiden. Bij het opnemen van de video’s maar ook gewoon in de zaal. Want ik kan me heel goed onzichtbaar maken. Dus ik hoor alles. Nou, ze waren echt dus heel blij. Zo cool!’

Waarna zoonlief thuiskomt: ‘Ik heb alleen maar flarden gehoord van wat je aan het doen was. Maar ik kan je wel vertellen dat ik nog nooit een groep in de zaal heb gehad die 7 uur lang geboeid was. Het zag er echt heel cool uit. En iedereen was zo blij!’


Weet je. Ik ben dankbaar. En blij. Dat ik vandaag 30 vrouwen heb mogen inspireren. Motiveren. Roeren. Aanzetten. Verrassen. En verwonderen.

Maar dat die twee pubers van mij, ieder op eigen wijze, vertellen hoe f-%&@-ing trots ze op hun moeder zijn… dat doet het hem. Daar ben ik stil van. Dat maakt mij nederig. En dankbaar. En trots.

Later vast meer. Maar nu is het naar bed en klaar voor de dag.

Morgen deep dive natuursessie. Met weer ruim 60 vrouwen, verspreid over Nederland. Weer zoiets moois.

Ik kijk er nu al naar uit. Welterusten!

Lees hier meer over deze geweldige dag…

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!