Twee indringende ogen kijken me aan. Ik ben gefascineerd. Door die ogen.  Ik voel me een beetje geïntimideerd. En tegelijkertijd voel ik vertrouwen. Veiligheid. En er komen twee woorden in mij op: zoeken en toekomst. Ik zoek op wat voor vogel het is. Psychobird / Western scrub Jay, oftewel Westerse struik gaai. Met de toelichting: Recalls the past, plans for the future.

Meer dan weergaloos

Mijn gedachten dwalen af naar afgelopen week. Want, ik begeleidde weer de opleiding tot Creatrix® Transformologist®. Een opleiding waarbij vrouwen leren werken met Creatrix®, een ontzettend krachtige, geavanceerde vorm van visualisatie. Waarbij je al die miepgedachten die je tegenhouden het leven voluit te leven, wegwerkt. Snel, pijnloos en blijvend. Sinds ikzelf in november 2017 kennismaakte met Creatrix® ben ik verkocht. En dat wil wat zeggen, want ik heb nooit langer dan een half jaar vastgehouden aan een werkwijze onder licentie. Maar dit, dit vind ik elke keer weer weergaloos.

Herinneringen op het netvlies: zwaar, belastend en onzeker makend

En tijdens deze week werden heftige verhalen gedeeld. Uit het verleden. Vaak herinneringen die scherp op het netvlies zijn blijven staan. Dat is belastend. Onzeker makend. En vaak ronduit zwaar.

En ook deze week mocht ik weer ervaren. Keer op keer. Dat het verhaal niet belangrijk is om met de belemmerende overtuigingen en negatieve emoties te kunnen werken. Sterker nog, je klant hoeft niet eens te weten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Ik als begeleider hoef dat ook niet te weten. Dat maakt dat we heel veilig en snel kunnen werken. Zonder onnodige pijn op te roepen. Ik hoef niet te zeggen dat dat HEEL veel waard is, toch?

De opluchting van het loslaten, de tranen van geluk, de dankbaarheid. Ik heb er intens van genoten afgelopen week.

Hoe angst het succes van je praktijk in de weg staat

En niet alleen afgelopen week. Want in de afgelopen anderhalf jaar, begeleidde ik al een heleboel vrouwen met Creatrix®, met name coaches die hun praktijk maar niet van de grond kregen. Omdat ze zichzelf tegenhielden. Uit angst niet goed genoeg te zijn. Uit angst om te falen.  Uit angst dat er misschien niemand op ze zat te wachten. Uit angst dat ze het niet waard zouden zijn.

Kun je je voorstellen wat er met hun bedrijf gebeurde toen zij zichzelf niet meer lieten tegenhouden door dit soort onzekerheden en gedachten?

Recalls the past, plans for the future

Stel je nu eens voor dat ook jij ervoor kunt kiezen al die oude shit los te laten.  Stel je nu eens voor dat je weet, maar ook vooral voelt, dat je het waard bent een eigen bedrijf te leiden, dat je meer dan goed genoeg bent, dat je helemaal ok bent zoals je bent. Dan wordt heel veel mogelijk. Dan gaat de creativiteit stromen. Dan kun je je toekomst gaan plannen.

Het goede nieuws is dus: dat kan!  Dus, herken je iets van wat ik hier schrijf. Kom dan in actie!

Jouw eerste stap

Het eerste dat je kunt doen is een afspraak maken voor een gratis sessie. Ik beloof je dat we in een kort (Skype)gesprek van max 3/4 uur helder hebben wat jou blokkeert om een succes te maken van je praktijk. Ik vertel je dan ook wat Creatrix® voor jou zou kunnen betekenen. En dan is de keuze aan jou: ga je voor de toekomst?!?

Weet je welkom!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!