Ontvang de Masterclass direct in je mailbox

Ontvang de Masterclass direct in je mailbox

Het is klaar met  Angst en tijd voor het leven en de business van je Dromen!

Het is klaar met Angst en tijd voor het leven en de business van je Dromen!

Je startte je coachpraktijk. Vol enthousiasme en met grote, ambitieuze dromen. Die eerste klanten? Die kwamen ook… maar doorgroeien van een paar klanten naar bommetje vol… Daar blijk je toch een fikse hobbel te moeten nemen. JIJ…

Bent onzekerder dan je lief is, en daardoor doe je vooral wat je DENKT dat je moet doen en niet wat je VOELT dat je te doen hebt

Wordt geremd en geplaagd door die oh zo bekende saboterende gedachten: Wat als ik door de mand val, ze me niet leuk vinden, ik iets zeg dat zo onderuit te halen is. Als ik iets deel, dan moet het wel goed zijn, waardevol, kloppen, etc.

Kijkt heel goed wat je collega’s doen. Scrollen op websites en social is voor jou een ware kunst geworden. Helaas maakt het je alleen maar onzekerder. Want blijkbaar werkt dat ene, dus zal ik dan ook…?

Snapt dat je tot hier gekomen bent ondanks je 13-in-een-dozijn- en grijze-muiszichtbaarheid. En dat je toch echt jezelf flink ‘out there’ moet gaan presenteren als je wilt groeien met je praktijk. En ook nog eens de klanten wilt gaan aantrekken waar je echt happy van wordt. En dat vind je RETEspannend

Kortom, jij hebt dondersgoed door dat jijzelf de grootste saboteur van je eigen succes bent.

Ik geloof dat je hier doorheen, overheen, onderdoor, omheen kunt. Dat je de grootste beren op de weg achter je kunt laten zodat je het pad naar de business en het leven van je dromen vrijuit uit gaan bewandelen.

Ben jij er klaar voor om je angsten aan te kijken, helder te krijgen waar en hoe jij jezelf nog tegen- of kleinhoudt? Schrijf je dan als de wiedeweerga in – via het formulier hiernaast – en ontvang deze masterclass direct in je mailbox!

Van Twijfel en onzekerheid naar een rotsvast Vertrouwen

Van Twijfel en onzekerheid naar een rotsvast Vertrouwen

In deze masterclass leer je:

Waar jij jouw succes nu nog onbedoeld blokkeert - en het is altijd iets anders dan je denkt

Die sneaky momenten herkennen waarop jouw interne saboteur actief is - zodat je niet meer verrast kunt worden

Hoe je door die innerlijke shizzle heen breekt - het is immers tijd om de deuren van je praktijk wagenwijd open te zetten voor een toestroom aan klanten waar je U tegen zegt, inclusief bijbehorende omzet

Tenslotte, en dit is echt een cadeautje: Ik deel een van mijn favoriete visualisaties met je, waarin je je struggles achter je laat en je goud ophaalt.

Neem van mij aan: hierna voel je een rotsvast vertrouwen. In jezelf. In je kunnen. In het toekomstpotentieel van je business.

Lekker? Laat hieronder je gegevens achter, ga voor je inbox liggen, en bekijk deze masterclass met pen en papier in de hand.  Maak je klaar voor een fikse boost richting het leven en de business van je dromen!

Ik ben de beste

IK SCHRIJF MIJ IN VOOR DIE MASTERCLASS!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

Dit zeggen de vrouwen die jou Voorgingen!

“Dit had ik het even nodig. Geen rem meer op het stuk zichtbaar zijn, ik voel lichtheid”

“Ik voel nog meer enthousiasme en dat straal ik uit”

“Wat ik wel wil, maar vooral niet(!) maakt mij standvastiger, en ik kan dan gaan staan voor mijn werk en mijzelf”

“Ik kan nu bezig zijn met dingen die me energie geven en blij maken, en daardoor krijg ik vrijheid en variatie”

Ik ben de beste

Ik wil die Masterclass

Ik wil die Masterclass

Na deze Masterclass weet Jij:

Na deze Masterclass weet Jij:

Inzicht in jouw blokkades en het vermogen te onderscheiden waar je wel of niet iets mee 'moet' om unstoppable te worden als coach en als onderneemster

Een eenvoudig maar super belangrijk begrip van waar jouw onzekerheden vandaan komen, hoe ze je precies beïnvloeden, en hoe je er los van komt. Zodat je de klanten gaat aantrekken waar jouw hart een huppeltje van maakt

Helderheid over je next step: hoe laat je dit dan ook daadwerkelijk los zodat je de weg naar succes vrijmaakt? Lekker omzet gaat draaien en het leven en de business van je dromen creëert, zoals ik dat ook deed!

Ben jij klaar voor die next step? Schrijf je dan als de wiedeweerga in en ontvang deze masterclass direct in je mailbox!

Marlies wie ben jij dan?

Marlies wie ben jij dan?

Ik ben Marlies van der Hout.

Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn coachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken, omdat ik er stiekem van overtuigd was dat ik zo dom was als het achtereind van een varken (zoals we dat in Brabant zeggen). Toen ik doorkreeg hoe ik mijzelf saboteerde, zocht ik hierop begeleiding, las ik alles wat los en vast zat over mindset, en toen ik een voor een mijn overtuigingen losliet en mijn waarde ging zien en voelen… ohlala, toen werd het ondernemen pas echt leuk!

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen

IK SCHRIJF MIJ IN VOOR DIE MASTERCLASS!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor inspiratie