Uitdaging

Ze heeft een uitdaging. Haar praktijk gaat op de schop. Het is tijd voor een andere klant, een andere aanpak. Het is tijd om alle dogma’s, concessies en ‘zo hoort hets’ overboord te gooien. En dat is spannend. Het een weggooien om ruimte te geven aan het ander. Het bekende loslaten, het onbekende tegemoet gaan. Zekerheid overboord gooien, vertrouwen op de komst van iets nog mooiers. Spannend dus. Heel spannend.

De doelgroep

Haar nieuwe doelgroep is ‘lekker down to earth’. Met de voeten in de klei. Aanpakken. Niet te veel voelen, dat leidt af. Het hoofd regeert.

Haar toekomstige klant is moe. Van al dat harde werken. Ze is het zat. Haar vlammetje gedoofd. Ze wil zo niet verder. Maar hoe dan wel? Haar toekomstige klant piekert zich suf. Energie weg. Frustratie hoog. Uitgebluste medewerker, moeder met kort lontje, ongezellige partner. Het is gewoon allemaal ruk.

De oplossing

En mijn klant heeft DE oplossing. Je voelt hem al aankomen. Die zit niet in dat hoofd. Ja ook, een beetje helder kunnen nadenken is wel zo handig. Maar dat kan pas als dat lijf tot rust komt. De ontspanning weer gevoeld kan worden. Zodat HET antwoord op al haar vragen als vanzelf naar boven mag komen. Uit het lijf, niet uit het hoofd.

Meditaties, reiki, kristallen, paarden, oliën ondersteunen dat proces. 1 Klein probleempje… dat is niet ‘lekker down to earth’.

Uitdaging


En daardoor is mijn klant even helemaal van de leg. Geen idee meer waar te beginnen. Chaos. Waar ik een uitdaging zie, loopt zij helemaal vast. Lekker vastgedraaid in haar hoofd, net als haar klant. 😉

De uitdaging

We hebben een prachtsessie. Ik help haar de juiste woorden vinden. Hoe spreek je deze down to earth klant aan met HAAR woorden? Zodat ze zich veilig voelt? Veilig om die stap te zetten. Uit het hoofd, in het lijf. Hoe doe je dat?

Ergens in die sessie laat ik mij ontvallen: ‘Vertel haar dat ze niet bang hoeft te zijn dat ze in een vage zweefhut terechtkomt!’ We lachen. En alles klikt. Maar dan ook echt alles.

Waar ze bijna begon te twijfelen of ze nog wel voor deze klant durfde te gaan of misschien toch een andere, ‘makkelijkere’ klant moest kiezen kan ze het nu wel van de daken schreeuwen: ‘Ik ben er voor JOU!’

Zo onzeker ze zich voelde over ‘wat mensen wel niet zouden denken met al dat spirituele gedoe’, zo powerful straalt ze nu uit: ‘Dit is wie ik ben, dit is met wie ik werk, en ik weet precies wat jij nodig hebt!’

En het tofste is… nog diezelfde dag krijg ik een tekst van haar te zien. En daarin prijkt vol trots het woord zweefhut. Bam!

Samen zetten we de volgende stap

Voel jij ook dat het tijd is voor een volgende stap met je business? Laten we dan samen een allereerste stap zetten tijdens het event Me, Myself & My Business. Maandag 20 juni, er zijn nog 5 tickets. Weet je meer dan welkom!

https://marliesvanderhout.nl/me-myself-my-business/

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!