Dagdromen

Dagdromen…

Ik keek om mij heen. Op mijn geliefde strand, het terras van de beachclub waar mijn lieve pubers beiden werken. Ineens was daar die gedachte: ‘Ik wil hier een event organiseren.’

De beelden van een flinke groep vrouwen floepten in gedachten voorbij. Ik zag mijzelf spreken, inspireren, in gang zetten. Ik zag die vrouwen stralen, groeien, zinderen.

Voordat ik het wist reserveerde ik de serre. Doel: minimaal 20 deelnemers, max 35.

Ik dacht er verder niet over na. Echt niet.

Schreef een aanbodpagina, maakte een product aan in mijn webshop en slingerde de boel online.

En daar kwamen de aanmeldingen.

Easy peasy.

Echt?
Echt!

Echt waar?
Nee, tuurlijk niet!

Dagdromen

Niet alleen dagdromen, maar heel veel roeptoeteren over mijn event

Ja, de aanmeldingen kwamen lekker binnen. Maar als jij mij een beetje volgt, dan heb je mij heel heel heel vaak over het event zien en horen roeptoeteren. Dan ben je overspoeld met posts, mails en CTA’s in mijn podcast: ‘Hier moet je bij zijn!’

Herhalen, herhalen, herhalen, herhalen.

En net toen ik dacht dat het nu misschien wel een beetje genoeg was geweest… en dat het misschien wat kort dag begon te worden voor aanmeldingen… zette ik toch weer die extra stap. Gevolg: weer 3 nieuwe aanmeldingen erbij.

Voordat ik het wist waren er nog maar 5 plekjes over. Hoe tof!

Dit weekend zat ik op het terras. Ik zag en hoorde de zee. Keek om mijn heen. Liet mijn blik dwalen over die serre. En zag weer in gedachten al die vrouwen. Mijn hart maakte een huppeltje.

Vandaag over een week. Het wordt magisch.

Ben jij er bij?

https://marliesvanderhout.nl/me-myself-my-business/

Me, myself en my business

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!