Verhalen met Impact

 Verhalen met Impact

 Verhalen met Impact

Het zijn niet per se de meest inspirerende en bevredigende momenten voor je.

Of je ze nu achter je computer in je praktijk doorbrengt. Met je laptop op schoot op de bank. Of in de bibliotheek, op een co-werkplek, in een cafeetje…

… of waar dan ook je rust denkt te vinden…

Het zijn die momenten waarop jij je Content schrijft en hoopt...

Het zijn die momenten waarop jij je Content schrijft en hoopt...

Dat blog te schrijven waaruit jouw expertise moet blijken

Met jouw aanbod de vinger van jouw ideale klant zonder aarzelen boven de ‘dit wil ik’ knop te krijgen

Die over mij pagina te creëren waarmee jij moeiteloos connectie maakt met jouw toekomstige klant

Jouw wekelijkste posts te laten zinderen van plezier, expertise en magnetische aantrekkelijkheid

HOOPT, want als je daar zit. Met je pen boven het papier of je vingers die boven het toetsenbord hangen. Dan gebeurt er NIETS.

En dat wat uit jouw vingers komt kost je OF heel veel tijd OF wordt tig keer aangepast OF ziet nooit het daglicht. Want het is het allemaal NET niet. Of als je pech hebt, helemaal niet. En daar ben je je pijnlijk van bewust.

“Ik ben zo ver dat ik eindelijk durf te laten zien wie ik echt ben. Van binnen en van buiten. Marlies heeft mij de afgelopen jaren bij dit proces geholpen. Zij wist en voelde al die tijd al wie ik echt was, alleen durfde ik dat zelf nog niet te laten zien of toe te laten. Het is klaar met verstoppen. Het is klaar met verschuilen. Dit is wie ik ben.”


Ilse

Daar komt nu Verandering in!

Daar komt nu Verandering in!

Laten we wel wezen, jij realiseert je dondersgoed dat het verschil tussen een ok praktijk en een hoezee praktijk zit in zichtbaarheid.

Jij hebt heel goed begrepen dat je de leukste, meest bij jou passende klanten aantrekt door jezelf niet alleen out there te laten zien maar vooral door dat te doen op JOUW manier.

Ik kan daar nu een heel uitgebreide pagina aan gaan wijden.

Met allerlei struggles die jij ervaart. En hoe funest het is voor jou en je succes als je daar niet NU mee aan de slag gaat.

Gevolgd door prachtige beloftes die precies jouw verlangen aanspreken naar een mega succes met de allerleukste klanten, prachtige omzetten, heel veel vrije tijd en een leven lang inspiratie voor je content zodat je dat succes for ever and ever blijft creëren…

En dat ga ik niet doen.

Maar wat ik je wel vertel is dit… Het is tijd dat jij het hart gaat veroveren van jouw ideale klant!

Verover het Hart van jouw klant met jouw unieke Verhaal

Verover het Hartvan jouw klant met jouw unieke Verhaal

Luister, ik heb gewoon iets super tofs gemaakt. Want de basis voor jouw hele zichtbaarheid zit in 1 verhaal. Jouw unieke, persoonlijke merkverhaal.

Mooi woord, wat je misschien geen ruk zegt: ‘merkverhaal’. Wat het betekent is dat als jij jouw eigen unieke verhaal op de juiste manier weet te verwoorden, dan zit je nooit meer om inspiratie verlegen, schrijf je als een malle je blogs en posts en verover je het hart van je klant in een handomdraai op een integere, passende, 100% jij manier.

En hoe je DAT doet, dat leer ik je in

Verhalen met Impact

“Ik ben mijn verhaal gaan vertellen uit overtuiging. Omdat het mijn verhaal is. Ik STA daar. En hoe heerlijk als na een bevlogen speech het verhaal blijkt overgekomen en je een applaus krijgt. Sterker nog, naar aanleiding van onder meer deze ervaring suddert er een plan om vaker lezingen te gaan geven over mijn verhaal.”

Sandra

Ook jij schrijft binnenkortVerhalen met Impact

Ook jij schrijft binnenkort Verhalen met Impact

Kort maar krachtig, zo ziet  Verhalen met Impact eruit:

Masterclass 1: De kunst van storytelling en de altijd werkende structuur – zonder de kramp van een template. Ik laat je zien waarom storytelling werkt en hoe het werkt. Welke vaste structuur succesvolle boeken, sprookjes en films kennen, en hoe jij daar gebruik van kunt maken.

Masterclass 2: Jouw unieke, klantentrekkende verhaal – ook als je denkt dat je niets bijzonders hebt of bent. In deze masterclass gaan we aan de slag met de basis van jouw verhaal: waar zitten de gouden momenten in jouw leven en eigen transformatie die jouw ideale klant direct aanspreken. En hoe bepaal je wat je wel en wat je niet vertelt. Na deze masterclass bouw jij in een handomdraai de eerste versie van jouw verhaal op.

Masterclass 3: Zinnenprikkelend schrijven – versterk je verhaal met verrassend eenvoudige hacks. Pas als je verhaal staat ga je het ‘fluffen’, oftewel: lekker, heel lekker leesbaar maken. In deze masterclass deel ik een bijna onuitputtelijke reeks verrassende tips met je. De schellen vallen je van de ogen. Het schrijven van magnetische teksten - of dat nu voor je website, je blog, flyer of Social media is - kent na deze masterclass geen geheimen meer voor je. En jij kan vol aan de schrijverdeschrijfschrijf (of tikkerdetiktik). Resultaat: Verhalen waarmee jij het hart van jouw klant verovert en de basis legt voor al jouw toekomstige teksten.

Masterclass 4: Vertaal je verhaal in een handomdraai naar mails, blogs, video, stories, websitepagina's etc, en zit nooit meer om content verlegen. Ik laat je met concrete voorbeelden zien hoe je jouw merkverhaal ook daadwerkelijk onder de aandacht brengt, hoe je het easy peasy hergebruikt, EN hoe dit verhaal je inspiratie oplevert tot in het oneindige. Of dat nu voor je socials is, voor een over mij pagina waarmee je eruitspringt of voor bv een nieuw aanbod. De keuze is reuze.

Masterclass 5: Q&A-sessie voor al je vragen. Dit spreekt voor zich, toch? Jij bent met alle kennis aan de slag gegaan en krijgt de kans AL je vragen te stellen, zodat de implementatie van het geheel - ook voor de toekomst - een vanzelfsprekendheid is. Dankzij deze sessie blijft jouw merkverhaal niet bij een leuk idee, maar breng je het ook echt de wereld in.

Toegang Business & Mindset Academie. Als bonus krijg jij toegang tot mijn Business & Mindset Academie. Dat betekent dat jij de training De praktijk van je dromen in een half jaar tijd kunt doorlopen. Deze training brengt je van A tot Z door de basis van je business: Het bepalen van je ideale klant, je droomaanbod, het schrijven van weergaloze over mij-, home- en aanbodpagina's, plus het lanceren van het geheel. Met deze training staat jouw business super solide.

Even Praktisch

Even Praktisch

  1. Alle masterclasses vinden plaats in Zoom. 
  2. Ik geef de masterclasses 2 x per dag: 1 in de ochtend en de herhaling in de avond.
  3. Je krijgt for ever and ever toegang tot de replays.
  4. Jij schrijft tijdens deze training minimaal dat ene unieke verhaal waarmee je in een klap de basis van je hele marketing covert. En zeker weten dat je – dankzij alle inspiratie en toffe hacks die ik met je deel – nog vele verhalen meer uit je pen laat vloeien en de kracht van je website ook nog eens optimaliseert.
  5. Het hele programma is voorzien van heel praktische voorbeelden en stappenplannen (die echt helpen en allesbehalve een keurslijf zijn).
  6. Je krijgt een half jaar lang toegang tot de training De praktijk van je dromen in mijn Business & Mindset Academie, tgv 1997 euro.

Houd rekening met 1,5 uur per masterclass. De data zijn als volgt (en je krijgt van alles een replay for ever and ever, dus ook als je er geen enkele keer live bij kunt zijn….):

Woensdag 11 oktober, Donderdag 12 oktober, Vrijdag 13 oktober, Dinsdag 24 oktober en Donderdag 26 oktober 2023. Van 10.00 tot 11.30 uur & de herhaling elke dag van 19.30 tot 21.00 uur. In Zoom!

“Marlies is betrokken, bevlogen, een inspirator en kan je heel goed met de neus op je weerstand drukken. Niet altijd fijn en makkelijk, maar meer dan helpend!”

Marianne

Maak een onvergetelijke Indruk op jouw ideale klant

Maak een onvergetelijke Indruk op jouw ideale klant

Ik beloof je (ja, toch een belofte dus) dat je – als je met alles dat ik je in deze masterclasses leer – aan de slag gaat, een onvergetelijke indruk gaat maken op jouw toekomstige klant. En wat DAAR de gevolgen van kunnen zijn, dat hoef ik je niet te vertellen.

Ik geef je de kans  jouw zichtbaarheid te voorzien van een zinnenprikkelende diepere laag waarmee jij jouw professionele geloofwaardigheid in 1 klap bevestigt.

En dat is lekker vrouw, want we weten allemaal dat de concurrentie groot is en dat authenticiteit en zichtbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Dus zodra laten we ervoor zorgen dat ze niet meer om jou heen kunnen!

Jouw investering, ik durf het bijna niet te zeggen zo laag: 555 euro, excl BTW (mogelijkheid om in 3 termijnen van 185 euro te betalen, om daarvan gebruik te maken mail je mij: Marlies@marliesvanderhout.nl).

Wil je persoonlijke feedback op jouw merkverhaal, waarbij ik van woord tot woord, zin voor zin, paragraaf na paragraaf jouw verhaal voorzie van net die details die het verschil maken zodat je je eigen verhaal als een puberaal verliefde keer op keer blijft herlezen? Boek dan de VIP-variant voor 777!

Are you in?

“Je verhaal vertellen voor een groep mensen waarbij je je veilig voelt en waar die veiligheid geboden wordt door Marlies, zorgt ervoor, dat het vuur weer oplaait. Dat je 100% voelt dat wat je doet goed is en daar ook echter achter kan staan.”

Jiska

Hi, ik ben Marlies

Hi, ik ben Marlies

Ik ben Marlies van der Hout. Ik help coaches en therapeuten de praktijk van hun dromen neer te zetten.  Door zich vol zelfvertrouwen, eerlijk en authentiek aan de buitenwereld te laten zien. Zodat ze heel natuurlijk en ‘als vanzelf’ precies die klanten gaan aantrekken waar hun hart een huppeltje van maakt.

Waar jij nu staat, daar was ik 10 jaar geleden. Met klotsende oksels en samengeknepen billen zette ik stap voor stap mijn kindercoachpraktijk neer. Ik wist het tot een groot succes te maken. Maar jeetje, wat moest ik daar hard voor werken.

Het keerpunt… dat omschreef ik in MIJN merkverhaal. Ik kan het je laten lezen, laten zien, maar he… waarom laat ik het je niet gewoon horen?

Mijn gevoel zei: Doen!
Ik heb `De 90 daagse Kickstart je kindercoach praktijk' bij Marlies gevolgd. Na lang wikken en wegen of dit wel iets voor mij was .... ik ben immers geen kindercoach, maar werk met volwassen vrouwen, zei mijn gevoel: `Doen!'. Wat ben ik blij, dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Marlies is een vriendelijke, daadkrachtige, motiverende en energieke vrouw, die als ik het even niet meer zag zitten me door een paar simpele opmerkingen weer een zetje wist te geven om door te kunnen gaan. Dat deed ze op een respectvolle manier door rekening te houden met mij als persoon. Het was echt maatwerk. Ik hou van de systematiek, die in haar programma zit: duidelijke en vaak hele creatieve opdrachten en werkbladen. En als ik even vastliep en in de facebook groep mijn gedachten of frustraties deelde, gaf ze daar heel snel een reactie op en kon ik weer verder. Ook de reacties van de andere coaches waren waardevol, omdat we zoveel bij elkaar herkenden. De wekelijkse groepscalls waarin ze nog extra uitleg gaf en iedereen zijn vragen kon stellen, hebben het programma heel levendig gemaakt. Ik beveel Marlies oprecht aan aan iedereen, die zijn (kinder)coachingspraktijk een gedegen basis wil geven ... om te starten of nieuw leven in te blazen. 
Net dat stapje meer
Vorig jaar de 5 dagen challenge bij Marlies gedaan en daarna doorgegaan naar de 90daagse. Marlies is een spontane, recht voor zijn raap dame die je af en toe een, 'schop onder je kont ' kan geven, zeer motiverend, behulpzaam en vakkundig. Ze weet je net dat stapje meer te laten zetten waarvan je nooit gedacht had dat je dat ooit zou doen.In een groep zitten is verschrikkelijk fijn voor steun, advies en om te zien dat velen met jou met hetzelfde worstelen. Het stond al  heel lang op mijn lijstje en blij dat ik ingestapt ben. 
Het is nu duidelijk wie mijn doelgroep is
Marlies is een vriendelijke en eerlijke vrouw waar je mee kan sparren 
om je praktijk echt zichtbaar te maken. 
Ik heb Kickstart je eigen kindercoachpraktijk in 90 dagen gedaan en
 dat heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven wie mijn doelgroep is 
geworden, waardoor ik nog meer zelfvertrouwen heb gekregen door mijn
manier van coaching uit te voeren. Het programma wordt duidelijk in 
Jip-en-Janneke taal uitgevoerd in een besloten groep samen met de 
andere collega die dezelfde training volgen. Niet kort nadat ik het 
heb afgerond kwam mijn doelgroep zich aanmelden bij mij en geniet ik 
volop van het coachen!


De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!