Waarom? Waarom? Waarom?

Waarom twijfel jij zo aan jezelf? Waarom ben je zo bang dat je niet succesvol kan worden? Waarom kijk je constant naar de ander? Waarom? Waarom? Waarom?

Wat denk je nou?

Denk je nou echt het antwoord op al jouw vragen te vinden door elke keer weer over de socials en website van je collega’s te scrollen?

Denk je nou echt dat het ‘eigen’ is om ‘jouw eigen sausje’ over de methodiek, de visie, de website-, blog en postteksten van de ander te gieten?

Denk je nou echt dat het ok is als je roept dat er ‘2’ plekjes beschikbaar zijn om bij je volgers de urgentie te verhogen? Terwijl je stiekem zit te balen omdat je 8 deelnemers wilde en je nu blij mag zijn als je de 4 haalt?

Denk je nou echt dat het wanhopig toevoegen van allerlei kortingen, bonussen, goodie bags ineens wel de uitblijvende deelnemers over de streep zal helpen?

Denk je nou echt dat de klanten in slaapzakken voor je deur zullen liggen als jij ineens dezelfde stijl foto’s bij je posts gaat plaatsen als die ander doet?

Denk je nou echt dat klanten ook over jou jubelende reviews zullen schrijven als jij ook met die ene methodiek gaat werken waar blijkbaar iedereen het ineens over heeft?

Denk je nou echt dat ook jij het uit het niets voor elkaar zal hebben als je die lekker bekkende kreten en uitspraken van de ander voor het gemak ‘hergebruikt’?

Denk je nou echt dat je kritisch uitlaten over je collega’s jou naar een hoger plan tilt?

Waarom twijfel jij?

Waarom? Waarom? Waarom?

Waarom twijfel jij zo aan jezelf? Waarom ben je zo bang dat je niet succesvol kan worden? Waarom ben je bang dat een ander het beter zou hebben? Waarom kijk je constant naar de ander? Waarom? Waarom? Waarom?

Ik weet dat ik het los mag laten. En toch kan ik het niet.

Het kan!

Want ik zie jou strugglen. En het is ZO niet nodig. Het kan anders. Het kan eigen. Het kan succesvol. Ook voor jou.

Kijk jezelf aan in de spiegel: wie ben ik? WIE ben ik? Wie BEN ik? En vooral: Wie ben IK?

Niet die ander. Ik.

Wat wil IK? Waar sta IK voor? Hoe wil IK werken? Welke klanten wil IK aantrekken? Wat is MIJN waarde? Waar maakt MIJN hart een huppeltje van? Wat is MIJN verhaal? Wat is MIJN stijl en taalgebruik? Hoe wil ik MIJN toekomstige klanten aantrekken?

Wie ben IK?

Waarom twijfel jij

Laat mij je helpen!

Ik zie jou strugglen, lieve kindercoach. Zo onnodig. Kom bij mij. Laat mij jou helpen de kracht in JOU te vinden. En niet buiten jezelf.

Je weet dat ik the-go-to-person ben. Want zoals IK is er immers maar 1. Net zo goed als dat er van jou maar 1 is. Laat MIJN ene ik jou helpen JOUW ene ik naar boven te halen. Want die is prachtig. En klaar voor succes. Dat weet ik. En jij straks ook!

Your next step: meld je aan voor Me, Myself & My business, HET event voor de ambitieuze kindercoach. Niet zomaar een event dus, HET event. Ik beloof je, hier is er maar 1 van. 20 juni. Waargaloos. Pinky Promiss.

Wil je hier meer weten over HET even voor de ambitieuze kindercoach? Lees dan hier eens verder… Of meld je direct aan!

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!