Wat zullen ze wel niet van me denken

Ik ben zwanger.

Ik ben verbaasd. Verrast. Voel me rustig. Goed en vol vertrouwen. Vraag me een beeeeeeetje af hoe dit heeft kunnen gebeuren. Manlief is er even rustig onder. Hoe de pubers reageren? Geen idee.

And then it hits me: ik ben zwanger. En ik ben 50! 50! 50!!!!!

Die dag spreek ik mijn ouders. En vertel ze het nieuws. Ze reageren… rustig. Ik ben verbaasd. Verrast.

De dag daarna spreek ik mijn allerliefste sissies. En vertel ze het nieuws. Ze reageren… rustig. Ik ben verbaasd. Verrast.

Niet bang, toch angstig…

En ik kom tot de conclusie dat ik helemaal niet bang ben voor deze zwangerschap. Alle vertrouwen dat mijn lijf het aankan. Ook op mijn 50e. In mijn kop nog steeds een klein kind, dus ons derde kindje zal niet per definitie opgroeien met twee fossielen als ouders.

Toch giert de angst door mijn lijf. Wat is dit?

Ineens wordt het mij pijnlijk duidelijk: wat zullen ze wel niet denken?

Wat zullen mensen denken en zeggen als ik het niet hoor? Hoe zullen andere ouders reageren als ik straks op mijn 54e het schoolplein van de basisschool weer opga? “Hallo, oma!”

Wat zullen ze van me denken?

De rest van de nacht – ja, dit is een droom – ben ik alleen maar daarmee bezig: “Wat zullen ze wel niet denken:”

Toen ik wakker werd moest ik een beetje gniffelen om mijzelf. Want, WAAR kwam deze droom vandaan? En wat heeft hij te zeggen over september 2022 (ik doe samen met mijn klanten de 12 heilige nachten en vannacht was september aan de beurt)?

Maar wat er ook is is frustratie. Hoe kan het in godesnaam dat ik maar 1 zorg heb als er zoiets groots in mijn leven gebeurt waar IK helemaal ok mee ben. Sterker nog, waar ik dolgelukkig mee lijk te zijn? Hoe kan het dat ik alleen maar denk: “Wat zullen ze wel niet denken?”

Wat als…

En DAT, dat is precies wat mij, jou en alle andere kindercoaches tegenhoudt bij het neerzetten en tot grote hoogten laten groeien van je kindercoachpraktijk: “Wat zullen ze wel niet denken?”

  • Wat als ze er iets van vinden
  • Wat als niemand gelooft dat ik dit kan
  • Wat als het niet goed afloopt
  • Wat als ik het niet volhoud
  • Wat als niemand mij (nog) wil
  • Wat als ik niet goed genoeg ben/blijk
  • Wat als ik het verkloot
  • Wat als
  • Wat als
  • Wat als
Wat zullen ze wel niet van me denken?

Ontwrichten, saboteren, blokkeren

Totaal ontwrichtend zijn deze gedachten. Ze saboteren je. Blokkeren je. Zetten alles op stil. En zorgen ervoor dat je compleet gefrustreerd en als een kip zonder kop een beetje hier en een beetje daar aan het knutselen gaat aan je business. Met als uitkomst: niets.

Waarom? Waarom doen we dit toch?

Wat maakt dat wij vrouwen de koninginnen van de miepgedachten zijn?

Hoe komt het dat we ons hier maar niet aan lijken te kunnen onttrekken?

Maar nog veel belangrijker:

HOE
KOM
JE
ER
VANAF

Van falen naar stralen

Het is tijd dat ook jij gaat zien dat deze gedachten helemaal niet kloppen. Hoe ontwrichtend ze zijn.

Het is tijd dat jij vliegensvlug gaat herkennen wanneer je in je eigen gemiep en gemiezemuis terechtkomt. Zodat je in no-time je mindset kunt shiften van falen naar stralen.

Het is tijd dat jij elke (werk)dag begint met een energie en intentie van vertrouwen, passie en mega zelfvertrouwen.

Zodat jij unstoppable wordt. Je jouw praktijk van status hobby naar succes tilt. En je eindelijk kunt gaan doen waarvoor jij hier op aarde bent: talloze kids en hun ouders begeleiden naar het beste, leukste leven ‘ever’.

Ik gun je dat zo! Jij jezelf ook?

Kun jij die vraag met een ‘ja’ beantwoorden, bekijk dan snel deze pagina . Want dan heb ik iets MEGAtofs voor je.

De Magische MindsetBox

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!