Werk met Mij

Werk met Mij

Werk met Mij

Oh my, we kennen elkaar misschien nog niet. En toch weet ik zeker, heel zeker, dat je hieronder iets gaat vinden waar je hart harder van gaat kloppen. Waarvan je in elke vezel van je lijf kan voelen: dit heeft die Van der Hout speciaal voor mij bedacht!

Scroll dus heerlijk naar beneden. Bekijk wat voor moois je treft. Take your pick als je gelijk vindt wat je zoekt. En anders… ben ik slechts een gratis   matchcall van je verwijderd voor overleg. 

Business in Flow

Business in Flow

In Business in Flow maak je een jaar lang deel uit van een groep waarin  je ALLES aangereikt krijgt om hoofd, hart en onderbuik tot een zo krachtig trio te maken dat een leven en business in flow een vanzelfsprekendheid worden.

Ik begeleid je door het jaar heen in een structuur die maakt dat je het hele jaar aangehaakt blijft. Ook als het leven voorbijkomt. Ook als er tegenslagen en teleurstellingen zijn. Business in Flow zorgt ervoor dat je in beweging komt en blijft!

Verhalen met Impact

Verhalen met Impact

Verhalen met Impact.

Ik leer jou  jouw zichtbaarheid te voorzien van een zinnenprikkelende diepere laag waarmee jij jouw professionele geloofwaardigheid in 1 klap bevestigt en het hart van jouw klant in no-time verovert.

Van business Blokkade naar ongelimiteerd Succes

Van business Blokkade naar ongelimiteerd Succes

Met deze training leg je jouw blokkades razendsnel bloot. EN ik laat je precies zien hoe je in no-time je mindset geschift krijgt. Niet voor even, maar voor altijd.

Jij krijgt een tool in handen waarmee jij jouw twijfels, onzekerheden, angsten, belemmerende overtuigingen en negatieve emoties – elke keer weer – het hoofd kunt bieden. Zonder dat je daar een ander voor nodig hebt.

Magische Mindset box

Magische Mindset box

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!

Magische Flowschrijf kaarten

Magische Flowschrijf kaarten

In deze set Magische Flowschrijfkaarten tref je 36 prachtige natuurfoto’s. Elke foto nodigt jou uit om naar binnen te keren. Wat diep in jou leeft naar boven te halen. Of je nu een specifieke vraag hebt, of gewoon wilt weten wat zich op dit moment aan je wil openbaren.

Laat je verrassen door de eenvoud van flowschrijven. Met inspiratie uit de natuur.

Bestel ze snel, en geniet!

Nog veel meer coole onlineTrainingen

Nog veel meer coole onlineTrainingen

Razendsnel je mindset shiften. Magisch zichtbaar (als) jezelf worden. Essentiele businesstrategien leren toepassen. Lekker bekkend bloggen. De magie van flowschrijven inzetten om te ontdekken wat je nu echt wil met je business.

Voor deze en nog veel meer onderwerpen heb ik coole online trainingen ontwikkeld.  De ene keer om volledig zelluf te doen. De andere keer met begeleiding van mijzelf en je collega’s.

Perfect als je van korte, krachtige, super transformerende programma’s houdt. Een go-getter bent met grootse plannen die niet beroerd is de schouders onder de business te zetten. En – niet onbelangrijk – als je houdt van aantrekkelijk geprijsde producten.

Nieuwsgierig? Check snel de Academie waar heel regelmatig leuke, nieuwe trainingen verschijnen EN leuke aanbiedingen.

 

Boek mij als Spreker of Trainer

Boek mij als Spreker of Trainer

Ik laat mijn innerlijke verhalenverteller graag los op het podium. Of het nu op een echt podium is of in een achterafzaaltje. In een podcast- of video-interview.

Als jouw publiek bestaat uit ondernemende vrouwen die alles uit zichzelf, hun leven en hun business willen halen en een beetje confrontatie en humor niet schuwen:  I’m your woman!

Zo sprak ik eerder over het maken van concessieloze besluiten. Gaf ik inspirerende workshops over de kracht van het flowschrijven. Deelde ik in podcasts en online summits hoe ik omga met zelfsabotage en andere businessblokkades en vertelde ik hoe mijn manifestor zijn mijn dagelijks leven beïnvloedt.

En niet in de laatste plaats, ik was gastspreker bij De magie van Kindercoaching en bij De specialisatie tot meisjescoach.

Onderzoeken of ik kan leveren wat jij zoekt? Ik ben slechts een eenvoudige mail van je verwijderd: marlies@jouwsuccespraktijk.nl

Niet gevonden wat je Zocht ?

Niet gevonden wat je Zocht?

Ik ben een echte manifestor. Ontwikkel als een malle. Altijd bommetjevol ideeën voor nieuwe, coole, toffe programma’s voor jou.

Op deze pagina vind je een paar voorbeelden van onze mogelijke samenwerking. En, er is nog zoveel meer mogelijk.

Dus, heb je niet gevonden wat je zocht? Of, weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Ben je bereid ervoor te gaan en te investeren in tijd, geld en ruimte? En ben je er inmiddels wel van overtuigd dat je bij mij moet zijn?

Maak dan een afspraak voor een gratis doorbraaksessie. En pinky promise dat ik je een perfect aansluitend aanbod kan doen.

Weet je meer dan welkom!