Werk met Mij

Werk met Mij

Werk met Mij

Oh my, we kennen elkaar misschien nog niet. En toch weet ik zeker, heel zeker, dat je hieronder iets gaat vinden waar je hart harder van gaat kloppen. Waarvan je in elke vezel van je lijf kan voelen: dit heeft die Van der Hout speciaal voor mij bedacht!

Scroll dus heerlijk naar beneden. Bekijk wat voor moois je treft. Take your pick als je gelijk vindt wat je zoekt. En anders… ben ik slechts een gratis   matchcall van je verwijderd voor overleg. 

Fabulous You

Fabulous You

Fabulous You, the experience. Een belevenis van begin tot eind waarmee jij jouw business naar het zogenaamde ‘next level’ brengt.

Zonder tanden op elkaar doorbijten geef jij vorm aan jouw praktijk zoals niemand anders kan. Toon jij jouw leuke, profi, betrouwbare en beste zelf, eerlijk en oprecht, aan de buitenwereld. Maak je dat jouw toekomstige klant met ferme pas aan de deuren van al die collega’s voorbijgaat om op jouw adres aan te kloppen. Terwijl jij met trotse en zelfverzekerde houding jouw deuren wagenwijd openstelt voor die eindeloze stroom aan precies die klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt.

Een sprookje? Een droom die too good to be true lijkt? Niet als je in deze experience stapt!

Coole onlineTrainingen

Coole onlineTrainingen

Razendsnel je mindset shiften. Magisch zichtbaar (als) jezelf worden. Essentiele businesstrategien leren toepassen. Lekker bekkend bloggen. De magie van flowschrijven inzetten om te ontdekken wat je nu echt wil met je business.

Voor deze en nog veel meer onderwerpen heb ik coole online trainingen ontwikkeld.  De ene keer om volledig zelluf te doen. De andere keer met begeleiding van mijzelf en je collega’s.

Perfect als je van korte, krachtige, super transformerende programma’s houdt. Een go-getter bent met grootse plannen die niet beroerd is de schouders onder de business te zetten. En – niet onbelangrijk – als je houdt van aantrekkelijk geprijsde producten.

Nieuwsgierig? Check snel de Academie waar heel regelmatig leuke, nieuwe trainingen verschijnen EN leuke aanbiedingen.

 

Business & Mindset Academie - jaarprogramma

Business & MindsetAcademie - jaarprogramma

Het hoort erbij. In je persoonlijke ontwikkeling EN in de ontwikkeling van je bedrijf kom je in een natuurlijke cyclus terecht. Een cyclus van voor- en tegenspoed. Een cyclus die altijd weer de opgaande weg automatisch vindt, mits je jezelf blijft ontwikkelen en je de juiste acties uitzet.

Wil jij ook een super solide basis van je praktijk? Wil je je persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, jouw zichtbaarheid en jouw unstoppable mindset ontwikkelen en laten groeien?

Een jaar lang werken aan jezelf en jouw praktijk. Een jaar waarin strategie, mindset en het betere innerlijk werk hand in hand gaan.

Laat mij je vertellen wat je krijgt…

Magische Mindset box

Magische Mindset box

Ben jij op zoek naar een super easy, en ook nog eens leuke, manier om jouw mindset in no-time te switchen? Wil jij jouw dag vol energie starten met een liefdevolle, krachtige uitnodiging om alles dat op je pad komt vanuit een nieuw – en dus positief – perspectief te bezien? Ben jij eraan toe je onzekerheid en twijfel voor eens en altijd goodbye te zeggen en vol vertrouwen verder te bouwen aan JOUW beste leven en die droompraktijk?

Dan is deze Magische Mindset Box voor jou!

Magische Flowschrijf kaarten

Magische Flowschrijf kaarten

In deze set Magische Flowschrijfkaarten tref je 36 prachtige natuurfoto’s. Elke foto nodigt jou uit om naar binnen te keren. Wat diep in jou leeft naar boven te halen. Of je nu een specifieke vraag hebt, of gewoon wilt weten wat zich op dit moment aan je wil openbaren.

Laat je verrassen door de eenvoud van flowschrijven. Met inspiratie uit de natuur.

Bestel ze snel, en geniet!

Boek mij als Spreker of Trainer

Boek mij als Spreker of Trainer

Ik laat mijn innerlijke verhalenverteller graag los op het podium. Of het nu op een echt podium is of in een achterafzaaltje. In een podcast- of video-interview.

Als jouw publiek bestaat uit ondernemende vrouwen die alles uit zichzelf, hun leven en hun business willen halen en een beetje confrontatie en humor niet schuwen:  I’m your woman!

Zo sprak ik eerder over het maken van concessieloze besluiten. Gaf ik inspirerende workshops over de kracht van het flowschrijven. Deelde ik in podcasts en online summits hoe ik omga met zelfsabotage en andere businessblokkades en vertelde ik hoe mijn manifestor zijn mijn dagelijks leven beïnvloedt.

En niet in de laatste plaats, ik was gastspreker bij De magie van Kindercoaching en bij De specialisatie tot meisjescoach.

Onderzoeken of ik kan leveren wat jij zoekt? Ik ben slechts een eenvoudige mail van je verwijderd: marlies@jouwsuccespraktijk.nl

Niet gevonden wat je Zocht ?

Niet gevonden wat je Zocht?

Ik ben een echte manifestor. Ontwikkel als een malle. Altijd bommetjevol ideeën voor nieuwe, coole, toffe programma’s voor jou.

Op deze pagina vind je een paar voorbeelden van onze mogelijke samenwerking. En, er is nog zoveel meer mogelijk.

Dus, heb je niet gevonden wat je zocht? Of, weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Ben je bereid ervoor te gaan en te investeren in tijd, geld en ruimte? En ben je er inmiddels wel van overtuigd dat je bij mij moet zijn?

Maak dan een afspraak voor een gratis doorbraaksessie. En pinky promise dat ik je een perfect aansluitend aanbod kan doen.

Weet je meer dan welkom!